17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Izvedeni finančni instrumenti Alternate Injective Righteous lansira Bored Ape NFT Floor Label Perpetuals

- Advertisement -

Na neki stopnji prejšnjega leta se je izkazalo, da je izbor nezamenljivih žetonov (NFT) Bored Ape Yacht Membership (BAYC) veljal za eno izmed mnogih najbolj svežih nalog NFT. Po tednih resničnega povečanja plačil je edinstvena vrednost talne obloge za en sam Bored Ape NFT 99 eter ali $382V redu. Po dvigu vrednosti talne obloge je decentralizirana trgovina z izvedenimi finančnimi instrumenti Injective Righteous natisnila trajni trg vrednosti talnih oblog NFT.

Injective Righteous Lists NFT Floor Label Perpetuals V četrtek je Injective Righteous, decentralizirana trgovina z izvedenimi finančnimi instrumenti, ki temelji na skupnosti Injective, objavila začetek večni trg vrednosti talnih oblog NFT. Posadka verjame, da trajna ponudba talnih oblog znižuje vstopno oviro s formulo svežih in dragih NFT kolekcij, ki ustrezajo BAYC. “ maloprodajnim uporabnikom, da trgujejo v skladu z najvišjo vrednostjo zbirk NFT, ne da bi dejansko morali ohraniti skrbništvo nad samim NFT,« je opisala platforma za nakup in prodajo.

Dolgčas Članstvo v jahti Ape (BAYC) velja za enega izmed mnogih najdražjih stroškov talnih oblog danes, saj ima en sam BAYC NFT plačilo talnih oblog 130 eter ali $345V redu. Plačilo talnih oblog daje celotnemu asortimanu Bore Ape tržno kapitalizacijo okoli 3 $. milijard. Od 6 150 lastnikov, izbor BAYC NFT si je ogledal 7 $.04 milijonov v 16-urna količina trgovanja. Platforma Injective Righteous bo omogočila možnosti podaljšanja ali kratkega dela na nivojih NFT za 1 dolar ali več.

»Trg NFT je zdaj vstopil v mainstream, vendar so najbolj sveže zbirke, ki ustrezajo do Bored Ape Yacht članstvo za večino ostaja nedosegljivo zaradi visokih stroškov,« je med časom objave pripomnil Eric Chen, izvršni direktor in soustanovitelj Injective Labs. »Raziskava o talnih oblogah Bored Ape Yacht Membership za trajne vrednosti, da bi trgovcem iz dneva v dan omogočila, da pridobijo publiciteto na tem trgu in s tem izenačijo sodelovanje na terenu, da se večina pridruži skupnosti Bored Ape.« Izvedeni finančni instrumenti in trajniki NFT opažajo, da druge ideje obožujejo uporabo NFT kot zavarovanja za posojila in razdrobljene trge NFT. Predpostavimo, da ima platforma za posojila NFT, znana kot Arcade, na desetine milijonov dolarjev vrednih NFT-jev v depozitu. Platforma lastnikom NFT dovoljuje izposojo, posojanje in proizvodnjo s svojimi Bored Apes ali drugimi svežimi plačili. Poleg tega ima statistika, ki obstaja na razdrobljenem trgu NFT, tržno vrednost približno 8 USD 130,81 danes. Če je res povedano, edinstveni NFT perpetuali dajejo digitalnim zbirateljskim trgovcem spretnost, da se odločijo ali prodajo nezamenljivo izločitev žetona za določeno vrednost vrednosti v nekem nedoločenem času v prihodnosti. Injective Righteous verjame, da bodo trajni trgi talne vrednosti omogočili “več uporabnikom, da pridobijo javnost za visoko plačilne vire ali se zavarujejo pred nestanovitnostjo trga NFT.” Medtem pa podatki o vrednosti talnih oblog NFT, ki izhajajo iz coingecko.com, prikazujejo tla BAYC na 07, medtem ko je obstoječa statistika Opensea obstoječe plačilo talnih oblog za to določeno trgovino NFT 138.5 eter. Prevladuje objava Injective Righteous sestavine, ki jih je podjetje izpostavilo z družbo za upravljanje portfelja NFT Nftbank, da bi »razvili vir vrednosti po meri za asortiman BAYC, ki potrjuje predhodno vrednost trga.

Oznake v tej pripovedi BAYC, asortiman BAYC, trajna vrednost talnih oblog Bored Ape, izvršni direktor podjetja Injective Labs, coingecko.com, Eric Chen, trajna vrednost talnih oblog, talna nalepka, nalepka talnih nalepk, frakcionizirani NFT, Injective, Injective Labs, Injective Righteous, nft, NFT asortiment floors, Nftbank, NFTs, NFTs in escrow, Ne-zamenljivi žeton, Opensea sta statistika Kakšno zgradbo si predstavljate glede trajnih vrednosti talnih oblog Bored Ape podjetja Injective Righteous? Omogočite nam, da izvemo, kaj si predstavljate o tej disciplini v spodnjem fragmentu komentarjev.
Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o finančnih tehnologijah, ki živi na Floridi. Redman je od 2011 živahni član skupnosti kriptovalut. Ima naklonjenost do Bitcoina, kode za inavguracijo in decentraliziranih aplikacij. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 5,07 članki za Bitcoin.com Novice v zvezi z motečimi protokoli, ki rastejo danes.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -