-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Izvršni direktor Bank of America vidi kriptovalute kot razred sredstev: "Sploh ga...

Izvršni direktor Bank of America vidi kriptovalute kot razred sredstev: “Sploh ga ne vidim kot konkurenco”

Bank of America Executive Sees Crypto as Asset Class: 'I Don't View It as Competition at All'

Glavni operativni direktor Bank of America kriptovalute ne vidi kot konkurenco. Namesto tega ga gleda kot razred sredstev in ugotavlja, da je “ljudem všeč iz različnih razlogov.”

COO Bank of America pri Crypto: ‘Na to sploh ne gledam kot na konkurenco’

COO Bank of America Tom Montag je v četrtek govoril o kriptovaluti intervju z izvršnim direktorjem Chainalysis Michaelom Gronagerjem na konferenci, ki jo je gostila analitična družba blockchain v New Yorku.

Montag je tudi predsednik Bank of America’s Global Banking and Markets in član vodstvena ekipa podjetja. Odgovoren je za vsa podjetja, ki služijo podjetjem in institucionalnim vlagateljem.

Rekel je, da ga je kriptovaluta v prvih dneh spominjala na izvedene finančne instrumente. Priznal je tudi, da ne razume stabilnih kovancev. »Tega ne razumem tako dobro kot vsi v sobi … Ali je za stabilnim coinom res kakšen dolar?«

Bank of America COO je bilo tudi vprašano, ali banke tekmujejo z kripto. Odgovoril je:

Na to sploh ne gledam kot na konkurenco. Na to gledam kot na še en razred sredstev … in ljudem je všeč iz različnih razlogov.

The Bank of Ameriški izvršni direktor ni edini, ki vidi kriptovalute kot razred sredstev. Konkurenčna investicijska banka Goldman Sachs je maja izjavila, da je bitcoin sredstvo za vlaganje. JPMorgan je julija dejal, da veliko njegovih strank vidi kriptovalute kot razred sredstev, v katerega želijo vlagati.

Komentiram ali je bitcoin sredstvo za shranjevanje vrednosti, je Montag povedal: »Prišel sem do tega, kako bi to lahko imelo vrednost kot globalno shranjevanje vrednosti. Težko je ceniti pomen tega kot Američan, ko si navajen imeti stabilno valuto.«

Kar se tiče ameriške centralne banke, ki lansira svojo digitalno valuto centralne banke (CBDC ), je menil: “To bo neizogibno, vendar bo v redu.” Predsednik centralne banke Federal Reserve Jerome Powell je septembra dejal: “Proaktivno delamo, da bi ocenili, ali bomo izdali CBDC in če da, v kakšni obliki.”

Prejšnji mesec je Bank of America predstavil svojo kripto raziskavo in opozoril, da so digitalna sredstva “prevelika, da bi jih prezrli”. Bankina namenska skupina za raziskave kriptovalut je bila ustanovljena julija.

Kaj menite o komentarjih COO Bank of America? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

'Bitcoin Is Worth Zero' — Kenyan Communication Strategist Warns African Investors to Be Wary

'Bitcoin Is Worth Zero' — Kenyan Communication Strategist Warns African Investors to Be Wary

Mark Cuban and Voyager CEO Advise How to Get Into Crypto, Offer Tips for New Investors 'Bitcoin Is Worth Zero' — Kenyan Communication Strategist Warns African Investors to Be Wary

'Bitcoin Is Worth Zero' — Kenyan Communication Strategist Warns African Investors to Be Wary

'Bitcoin Is Worth Zero' — Kenyan Communication Strategist Warns African Investors to Be Wary 'Bitcoin Is Worth Zero' — Kenyan Communication Strategist Warns African Investors to Be Wary 'Bitcoin Is Worth Zero' — Kenyan Communication Strategist Warns African Investors to Be Wary

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments