16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Izvršni direktor banke HSBC pojasnjuje, zakaj kriptovaluta zdaj ni v prihodnosti bančnega velikana

- Advertisement -

Velik bančni HSBC je redko kateri več bo predstavil kripto produkte in podjetja, kot odgovor na izvršnega direktorja Noela Quinna. Ob ugotovitvi, da je banka HSBC bolj škodljiva za kriptovalute kot za raznolike banke, je izvršni direktor poudaril: “Izpolnjujem nevarnost v zvezi s trajnostjo vrednotenj kriptovalut.”

Izvršni direktor HSBC zdaj ne bo reševal kriptovalut Izvršni direktor HSBC, Noel Quinn, je govoril o svojih stališče banke do kriptovalute v intervjuju za CNBC-TV12 preostali teden. Potrdil je:

Kot banka ne vstopamo več v kripto svet, ne pridobivamo in prodajamo kripto, kripto borze.

Ob poudarku, da so kriptovalute preveč nestabilne, je vodja banke HSBC dejal: »Resujem nevarnost v zvezi s trajnostjo vrednotenj kripto in se celo prepustim izvršenim za a. Ne bom več napovedoval gradnje narazen, to bo morda sčasoma zaleglo.«

Quinn je nadaljeval s prikazom, zakaj je HSBC bolj škodljiva za kriptovalute kot za raznolike banke. Priznal je:

Kot izdelek sem se spraševal, ali je ta izdelek primeren za številne stranke na današnjem trgu. Zato je HSBC bolj škodljiva za kriptovalute kot raznolike banke.

V letu Would morda pošteno, je Quinn poučil Reuters : »Bitcoin gledam kot dodatek k razredu sredstev kot kot avtomobil sklada, z zelo zapletenimi vprašanji o tem, kako ga lahko staneš glede na bilanco stanja potencialov, ker je zelo nestabilen.«

Dodal je: “Glede na nestanovitnost nam bitcoin ni več všeč kot razred sredstev … Ne promoviramo ga več kot razred sredstev znotraj naše trgovine za upravljanje premoženja.”

Kar zadeva stabilne kovance, je Quinn takrat dejal: “Zaradi povezanih razlogov ne bomo več hiteli v stabilne kovance.” Pojasnil je, da stabilni kovanci “dosežejo, da si privoščijo nekaj rezervne podpore, da jih zmanjšajo, da bi rešili težave s shranjenimi stroški, vendar je veliko odvisno od tega, kdo je sponzorska skupina, ter strukture in dostopnosti rezerve.”

V preostalem aprilu je HSBC Canada obvestil potenciale, da se je njegova kriptovaluta spremenila, pri čemer je navedel, da morda najverjetneje morda ne olajša več iskanja skupnih ali nadomestnih izdelkov, povezanih z virtualnimi valutami. Za ponazoritev, potenciali morda prav tako morda ne bodo več deležni delnic družbe Microstrategy (MSTR-US) HSBC Invest Utter.

Kaj jemljete v bajko s komentarji generalnega direktorja HSBC Noela Quinna o kriptovaluti? Dovolite nam, da zgrabimo v spodnjem delu za komentarje.


Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, programi začetne ponudbe, učinki skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.
Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je v celoti namenjen informativnim funkcijam. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu, da bi se oprijeli ali promovirali, ali za priporočilo ali zaznamek katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi financiranja, davkov, licenc ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je povzročena ali naj bi bila povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli izjavo, blago ali izdelke in podjetja, omenjena tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -