17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Izvršni direktor Binance Changpeng Zhao neha spremljati Muska: 500 milijonov dolarjev financira mirno

- Advertisement -

Changpeng Zhao. Vir: video posnetek zaslona, ​​Entrepreneur ME / YouTubeIzvršni direktor kripto nadomestnega Binance, Changpeng Zhao (CZ) je prenehal spremljati Twitter lastnika Elon Musk na platformi – vendar financiranje lokacije družbenih medijev domnevno ostaja. Šef Binance, ki je v bistvu v celoti temeljil na Enormous Crypto Alert, je v nedeljo nehal slediti vodji Tesle na Twitterju, čeprav je pojasnilo v zadnjem delu kroženje ni znano. Ta resničnost je, kar ni presenetljivo, pripeljala do hipotez na spletu o tem, kaj se je v resnici dogajalo.

Nekateri so predlagali, da je morda prav morda povezano z Muskovo močjo volje, da se združi z eToro za trgovanje na Twitterju, kot proti Binance.

Kot poročajo, sta se Twitter in trgovalna platforma eToro združila aprila, da bi strankam družbenih medijev omogočili, da imajo in promovirajo kriptovalute, delnice in precej o denarnih sredstvih.V času pisanja 2 nista bila več po vsakem razumnem o a. Ali je Musk že sprejel CZ ali ne, ostaja neznanka. Zdi se, da vse to na drugi strani zadev zagotavlja: Binance bo zaščitil svoje 500 milijonsko financiranje na Twitterju.

To je odgovor tiskovnemu predstavniku Binance, ki je potrdil to informacijo. Binance je že ob zaključku dvanajstih mesecev rekel, da bo namenil znesek v Muskovih $ milijardni odkup Twitterja.V ležernem oktobru 2022, je CZ odgovoril na vprašanje, ali bi podprl denarno posvetilo Musku, dejal: “Držim.”

Novembra je Zhao povedal, da obstajajo “zelo trdni razlogi”, zakaj je nadomestni vlagal v platformo družbenih medijev.

“Številka 1 je, da želimo izjemno podpirati svobodo govora,” je dejal in dodal, da je Twitter “pritrjena oseba konkretna svoja mnenja. Je temeljna platforma za svobodo govora – to je razlog številka 1.”CZ, ki ima na platformi 8,4 milijona sledilcev, je dejal, da je “težka oseba na Twitterju,” in dodal, da Binance namerno želi biti dolgoročen vlagatelj v podjetje družbenih medijev.

Poleg tega je govoril o pomenu Twitterja za kripto alternativo, pri čemer je izjavil, da želi vlagati v izdelke, ki bi morda lahko bili temeljni zanj.

“Jezni smo v pripovedovanju, da bi Elonu ponudili nedavno domiselno in napovedano blagovno znamko za Twitter,” je dejal Zhao. igrajo vlogo pri stalnem združevanju družbenih medijev in Web3, da razširijo uporabo in sprejetje tehnologije kripto in blockchain.”V vmes je Musk ob zaključku tedna dejal, da se bo nedavni izvršni direktor blagovne znamke odločil, da bo zaščitil oko na družbenih omrežjih, in da bo posredoval izdelek in tehnično vlogo.

NBC Fashionable voditeljica svetovnega oglaševanja in trženja Linda Yaccarino je bila nekoč imenovana po nedavni izvršni direktorici Twitterja, ki “bo osrednja točka predvsem na alternativnih operacijah,” je zapisal Musk. Morda bo začela čez približno šest tednov, je rekel. “Imeti vrstnika, ki se veseli sodelovanja z Lindo pri predelavi tega platformo v X, celotno aplikacijo,« je v petek dejal Musk.____

Bodi poučen več: Vnesite svojo elektronsko pošto za naše brezplačne vsakodnevne novice Prehoden 3-minutni pregled trenutne kriptovalute info!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -