22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Izvršni direktor Binance: Kitajska TV oddaja ‘Massive Deal’ for Crypto

- Advertisement -

Izgradnja CCTV v Pekingu na Kitajskem. Ponudba: Adobe / anekohoRazdelek o kitajščini v kitajščini o kriptovalutah je ujel slavo kriptoverzuma z Izvršni direktor Binance Changpeng Zhao (CZ) je poudaril, da je enako poročanje v prejšnjem privedlo do naraščanja rasti.

»CCTV (China Central Television) primerno oddano kripto. To je vrhunski posel. Kitajsko govoreče skupnosti brenčijo. Zgodovinsko gledano so poročila, ki so jim bila všeč, povzročila bikovske skoke,« je CZ povedal svojim 8,4 milijonom sledilcem na Twitterju v sredo.

»Zdaj ne objavljam prejšnjih napovedi, dolgotrajen beg. In ne več denarnih nasvetov,« je dodal.

Odsek, ki ga omenja CZ, je bil predvajan na kitajskem kanalu CCTV na Would possibly per chance per chance per priložnost tudi 23 in navdušil par sodobnih blagovnih znamk resnično izjemen licenčni dogovor za kripto nakupovanje in prodaja platform v Hongkongu.

Med različnimi vprašanji je razdelek navedel, da morajo podjetja, ki ponujajo kripto povezane izdelke in storitve v Hongkongu, vaditi za licenco od hongkonške komisije za vrednostne papirje in terminske pogodbe do 1. junija, ko bodo sodobni kripto kazalci napredovali v mesto.

TV razdelek je bil včasih na voljo na spletnem mestu CCTV, vendar je bil videti kot če slučajno lahko povzroči, da je bil ob objavi izbrisan.

Segment na kriptovaluti je bil videti, kot da bi ga lahko po naključju izbrisal CCTV. Ponudba:TV.cctv.comHongkonško sodobno središče za kripto?Hongkong se je pred kratkim odločil spremeniti v sodobno blagovno znamko srce za kripto akcije, z delno samoupravno city ​​recordsdata superhighway spletno gostovanje raznolike konference v tem letu gradnja je pozdravila kripto podjetja iz vsega okolja, da se preselijo tja.

Na celini kitajskega jezika, po drugi strani pa so rudarjenje, nakupovanje in prodaja ter najbolj raznolika sredstva za porabo kriptovalut prepovedani od 2021.

Olajšava na Twitterju, CZ-jevo opažanje je poleg tega povzel kripto podjetnik v kitajskem jeziku in ustanovitelj Trona Justin Sun, ki je zapisal razdelek ” prav tako lahko povzroči večjo ozaveščenost in radovednost glede kriptovalut.”

1661402138696732672 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne dnevne novice

Kratko 3-minutno branje o trenutnih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -