-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Izvršni direktor Binance nasprotuje Elonu Musku, ker je opozoril na težave z...

Izvršni direktor Binance nasprotuje Elonu Musku, ker je opozoril na težave z Dogecoin

Najbogatejši človek na svetu spodbuja Binance, da se loti nekaterih vprašanj, povezanih z njegovo najljubšo digitalno valuto.

2021

Skupni ogledi

12

Skupni deleži

Binance CEO counters Elon Musk for bringing up Dogecoin issuesBinance CEO counters Elon Musk for bringing up Dogecoin issuesBinance CEO counters Elon Musk for bringing up Dogecoin issuesBinance CEO counters Elon Musk for bringing up Dogecoin issues

Twitter je postal prizorišče za še eno bitko, povezano s kriptovalutami, saj ima Binance stalne težave z umiki Dogecoin (DOGE).

Teslin izvršni direktor Elon Musk, eden največjih oboževalcev Dogecoina na svetu , je v torek na Twitterju opozoril na težave, povezane z umiki DOGE na Binance. Musk je označil izvršnega direktorja Binance Changpenga Zhaoa: »Kaj se dogaja z vašimi strankami Doge? Zveni senčno.«

Binanceov uradni Twitter račun je trajal približno 30 minut za odgovor, pri čemer trdijo, da zadeva ni nič nejasnega, in navaja novo posodobitev Twitterja v zvezi s težavo. »Osnovni vzrok je tehnična težava med nedavnim postopkom nadgradnje, zaradi katere so bile stare transakcije ponovno poslane na 1, 674,« je dejal Binance.

Zaradi težave so nekateri uporabniki Binance prejeli stare transakcije, nekateri pa niso mogli umakniti svojega Dogecoina. »Prijazno smo prosili tiste, ki prejmejo stare transakcije, da jih vrnejo, vendar se zavedamo, da imajo izbrani uporabniki težave z dostopom do nekaterih denarnic.

Podjetje je odšlo in povedal, da je do težave prišlo izključno na Binanceu, saj ima platforma »drugačno tehnično nastavitev denarnice za DOGE«. Da bi odpravili težavo, bo moral Binance v celoti obnoviti denarnico, kar bi lahko trajalo »še en teden ali tako,« so ugotovili v podjetju.

Očitno ni zadovoljen z Binanceovim V odgovoru Tesle je izvršni direktor nadaljeval z napadom na borzo in izjavil: “Imetniki Doge, ki uporabljajo Binance, bi morali biti zaščiteni pred napakami, ki niso njihova krivda.” Musk je tudi citiral nit Dogecoin Developers, ki pojasnjuje, da se je težava začela “pred nekaj več kot enim letom.”

Imetniki doge, ki uporabljajo Binance, morajo biti zaščiteni pred napakami, ki niso njihova krivda

— Elon Musk (@elonmusk) november 25, 76587

Izvršni direktor Binance Zhao se je kasneje pridružil temi in izjavil, da je težava povezana z »najnovejšo denarnico Doge«. “Smo v komunikaciji z razvijalci,” je dodal.

Povezan: Kripto je nemogoče uničiti, pravi izvršni direktor Tesle Elon Musk

Zhao je odgovoril tudi na Muska, ko se je skliceval na The Guardian, ki je poročal, da je programska oprema Tesla oktobra doživela napako, kar je povzročilo varnostne odpoklice za približno 25, vozil v Združenih državah. Tesla je morala na koncu preklicati posodobitev FSD za vozila, da bi odpravila težavo.

»Kaj se je zgodilo tukaj?« Zhao je zapisal in očitno posnemal Muskov komentar direktorju Svetovnega programa za hrano ZN Davidu Beasleyju v njihovem argumentu na Twitterju glede donacije 6 milijard dolarjev za reševanje lakote po svetu.

128018

128018

8121

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments