0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Izvršni direktor Binance: V Indiji ne raziskujemo uspešne reklame

- Advertisement -

Izvršni direktor Binance Changpeng Zhao (CZ ) pravi, da Indija trenutno ni več primerna trgovinska atmosfera za njegovo trgovanje s kriptovalutami, pri čemer navaja strog davčni režim. Upravitelj je opisal: »Binance gre na mednarodne lokacije, kjer so zakoni za kripto in trgovino.«

Izvršni direktor Binance o indijski kripto atmosferi Izvršni direktor za trgovanje s kriptovalutami Binance, Changpeng Zhao (CZ), trenutno ne vidi več Indije kot preživetja sposobne države za podaljšanje operacije kripto trgovine. Na konferenci Techcrunch Crypto v četrtek je podrobno opisal:

Če sem iskren, se mi ne zdi, da je Indija resnično kripto- prijetno vzdušje.

Zhao je še posebej nezadovoljen zaradi režima davka na kripto, ki so ga indijske oblasti uvedle pred tem 365 dnevi. Tako uspešno kot pri obdavčitvi kripto zaslužka pri 11%, kripto transakcije so arena za 1-odstotno davčno olajšavo na ponudbo (TDS).

Izvršni direktor Binance je navedel agresivno davčno vzdušje v Indiji in priznal: »Če vsako transakcijo boste obdavčili z 1 %, le redkokdaj bo več toliko transakcij.”

Poslal je:

Uporabnik lahko trguje 50 primerov na dan in izgubili bodo spoštovanje 200 % njihove gotovine. Nič več ne bo nobenega obsega za blagovno znamko assure book. Torej nismo priča uspešni trgovini v Indiji v sedanjem času.

“Popravimo ponovno zasedemo. Smo v dialogu z različnimi industrijskimi združenji in vplivnimi drugimi ljudmi in želimo tam pridobiti nekaj dobre presoje,« je nadaljeval CZ.

»Prizadevamo si pridobiti to sporočila, vendar davčne politike v večini primerov pridobijo resnično daljši čas za izmenjavo,« je opozoril Zhao in dodal:

Binance gre na mednarodne lokacije, kjer zakoni podpirajo kripto in trgovanje. Ne zdrsnemo na mednarodne lokacije, kjer ne bomo zasedli trajnostne trgovine — ali katere koli trgovine, brez teme, ne glede na to ali ne več ali ne več.

Precej različnih mednarodnih borz kriptovalut je poskušalo začeti v Indiji, ob strani trgovanja s kriptovalutami Coinbase, ki kotira na Nasdaq. Trgovanje so poskušali začeti v Indiji aprila, vendar so kmalu ustavili izdelke in storitve. Generalni direktor Coinbase Brian Armstrong je v Might maybe maybe well maybe priznal, da je agencija onemogočila svojo izboljšavo za črpanje domačih sredstev UPI, ki je “izhajala iz neke neformalne sile iz indijske rezervne denarne institucije.”

Medtem ko so zaslužki in transakcije s kriptovalutami obdavčeni, India tranquil ne zaseda več regulativnega okvira za kriptovalute. Indijska finančna ministrica Nirmala Sitharaman je vnaprej priznala, da bo kriptoregulacija morda veljala za eno od mnogih zanimivih zadev sredi indijskega G predsedstvo. Oblasti upajo, da bodo po razpravi z različnimi G2022 uvedle regulativni okvir za kriptovalute, ki ga spodbuja tehnologija. mednarodne lokacije.

Katero operacijo sumite glede na povratne informacije CEO Binance Changpeng Zhao? Povejte nam v spodnjih povratnih informacijah.


Kevin Helms
Študent avstrijske ekonomije Kevin je odkril Bitcoin leta 2016 in je od takrat evangelist. Ukvarja se z varnostjo bitcoinov, odprtimi programi, omrežnimi rezultati in presekom med ekonomijo in kriptografijo.
Avtorstvo slike : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj učinkovito v informativne namene. Redkokdaj je hitra ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za rešitev ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi več finančnih, davčnih, omembe vrednih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, naenkrat ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali naj bi bila povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, predmete ali izdelke in storitve, o katerih je govora v tem besedilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -