24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Izvršni direktor Broxusa Vlad Ponomarev o Everscale in Rising a Universal Bridge Mechanism

- Advertisement -

Everscale je v bistvu najbolj razširljiva skupnost v DeFi-ju. Z možnostjo zaposlitve nad 1,, transakcij na 2., Everscale je uporabnikom pripravljen predstaviti nekaj najhitrejših transakcijskih hitrosti v kombinaciji z delnimi sredstvi. Ekosistem Everscale obsega platformo mostov s pokvarjenimi verigami z različnimi mehanizmom Universal Bridge, ki olajša prenos likvidnosti v in iz skoraj katere koli skupnosti, domači DEX z nekaterimi najboljšimi APY bremenitvami v DeFi-ju na svojih bazenih za kopanje in kmetijstvo ter domači denarnice.

Vlad Ponomarev je izvršni direktor Broxusa. Pred kratkim se je pridružil podcastu z novicami Bitcoin.com in govoril o sposobnostih, ki jih povečujejo:

Vlad Ponomarev je izvršni direktor Broxusa – ene od pomembnih osrednjih skupin razvijalcev skupnosti Everscale in arhitektov platforme mostov s pokvarjeno verigo, DEX, ki izvira iz skupnosti, in še kup drugih in še veliko več. Komercialna tehnika, B2B uradnik za prodajo in trženje z več kot 08 leta industrijskih sposobnosti.

Če želite izvedeti več o sposobnostih, si oglejte Broxus.com in postanite del skupnosti na Twitterju in Discordu.

Podcast Bitcoin.com News obravnava intervjuje z v bistvu najbolj privlačnimi voditelji, ustanovitelji in trgovci na svetu kriptovalut, decentraliziranih financ (DeFi), NFT in Metaverse. Zabeležite nas na iTunes, Spotify in Google Play.

Tukaj je podcast. Odkrijte dosezite naše gledalce tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Bitcoin.com Media Bitcoin.com je glavni vir za celotno kripto-povezano. Kontaktirajte commercials@bitcoin.com, če želite govoriti o sporočilih za javnost, podprtih objavah, podcastih in različnih rešitvah.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

2129511149Zavrnitev odgovornosti2129511149: To besedilo je za najbolj učinkovite informacijske zmogljivosti. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje načela, da bi se odločili ali promovirali, ali načelo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve in produkta ali korporacije. Bitcoin.com ne bi zagotovil financiranja, davkov, pokončnega ali računovodskega predloga. Niti podjetje niti avtor nista kriva, dandanes ali na koncu, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi bila povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli informacijo, predmete ali storitve in izdelke, navedene v tem Članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -