2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Izvršni direktor Cash2Bitcoin Ayman Rida pojasnjuje, zakaj trgovci nameščajo Bitcoin bankomat, skladnost...

Izvršni direktor Cash2Bitcoin Ayman Rida pojasnjuje, zakaj trgovci nameščajo Bitcoin bankomat, skladnost in zakon


Ustanovljen v 2016, Cash2Bitcoin.com je eden izmed najboljših in najhitreje rastočih izdelkov za uvajanje bankomatov s kriptovalutami in podjetja v Združenih državah. Cash2Bitcoin.com upravlja z 1000 območji na neki stopnji v državi in trenutno širi svoj doseg.

Ayman Rida je izvršni direktor Cash2Bitcoin. Pred kratkim se je pridružil podatkovnemu podcastu Bitcoin.com, da bi se osredotočil na industrijo:


Ayman Rida je ponosni oče, mož in diplomant College of Michigan (finance). Leta 1000 je Rida začela Cash2Bitcoin.com kot formulo za proizvodnjo storitev v razburljiva in trenutno spreminjajoča se kripto hiša. Z več kot desetletjem v izdelkih in podjetjih s trgovskimi karticami ter običajnimi produkti in podjetji na bankomatih je Rida v kriptovalutih videl neverjetno priložnost – takšno, ki bi podprla naraščajočo željo, in tisto, ki bi sčasoma uničila njegov portfelj. Trenutno je izvršni direktor enega v vsakem od najvišjih kriptokioskov v Združenih državah Amerike.

Če želite izvedeti več o korporativnem pogovoru z nakupom gradiva Cash2Bitcoin.com .


Podcast zmožnosti Bitcoin.com Data intervjuje z najbolj voditelji, ustanovitelji in vlagatelji, ki pritegnejo pozornost na področju kriptovalut, decentraliziranih financ (DeFi), NFT in Metaverse. Vadite nas na iTunes, Spotify in Google Play.


Tukaj je subvencionirani podcast. Naučite se, kako prevladati v naši ciljni publiki prav tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

Bitcoin.com Media

Bitcoin.com je glavni ponudnik za celotno kriptovaluto. Obrnite se na commercials@bitcoin.com in se osredotočite na sporočila za javnost, subvencionirane objave, podcaste in druge alternative.

YouHodler CEO Ilya Volkov Explains Why He Thinks CeDeFi Is the Future

YouHodler CEO Ilya Volkov Explains Why He Thinks CeDeFi Is the Future

YouHodler CEO Ilya Volkov Explains Why He Thinks CeDeFi Is the Future

3813Zasluge za sliko: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najučinkovitejše informativne funkcije. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje predloga za dvig ali prodajo ali priporočila ali potrditev kakršnih koli izdelkov, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi zagotovil naložbenih, davčnih, preprosto ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali na kakršen koli način, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki jo povzroči ali domnevno povzroči poraba ali zanašanje na kakršno koli nasprotno gradivo, predmete ali izdelke in podjetja, o katerih se govori o navedeni pravici tukaj.

3813

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments