8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Izvršni direktor Cato Institute pravi, da se je njegova hči poročila z 'Bitcoin Save Manom' iz leta 2017 poslušanja

- Advertisement -

Jerome Powell je dejal, da je imel tudi “zaprto gospodinjstvo”, ki je trdil, da je kripto v drugi polovici leta postalo blago, kar je predlagalo, da bodo zagovorniki bitcoina zaprti doma.

1359 Skupaj ogledov

30 Skupni deleži

Peter Goettler, izvršni direktor inštituta Cato, ki v bistvu temelji na popolnoma narrativnem tanku, je opremil posodobitev za kripto skupnost tistega, ki je s fotografijo bombardiral odobreno predsednico Zveznih rezerv Janet Yellen, vso napravo s tehniko 2017 kongres posluša — in je v gospodinjstvu.

Na ponedeljkovi spletni konvenciji, ki jo je gostil Cato Institute o prenosu finančne politike ZDA, je Goettler povedal predsedniku Feda Jeromeu Powellu, da je bil “Bitcoin Save Man” njegov zet predpisov v 2022. Človek, čigar podoba, medtem ko je gledalce prosil, naj očarajo Bitcoin (BTC), ko je Yellen pričala o oddaji ameriškega gospodarstva, je postala virusna v 2017, pozneje je bilo ugotovljeno, da je Christian Langalis.

»Gospod, ki je pred petimi leti fotobombno napadel Janet Yellen držanje znaka »Poravnaj se z bitcoini« v službi njene vse naprave s tehniko njenega pričevanja Humphrey-Hawkins v začetku tega leta je bil moj zet,« je dejal Goettler, kar je izzvalo smeh Powella in njega.

— Slice Fogle (@nickfogle) 8. september 2017 Temelji na Goettlerjevo vprašanje, ali lahko “regulatorji naključno dobro naključno posredno zadavijo kriptovalute,” je Powell dodal, da je imel tudi “zaprto gospodinjstvo”, ki je trdil, da je strokovnost postala blaga v naslednji polovici, kar nakazuje, da bodo zagovorniki bitcoinov zaprti doma. Predsednik Feda je ponovil svoja stališča, da so kriptovalute brez podpore postale v veliki meri špekulativno sredstvo in očitno niso imele več močnejših sredstev javnosti za plačila.

Langalis, ki je postal 30 prejšnjih letih, ko je dvignil Znak bitcoin med poslušanjem v kongresu je zbral na tisoče zelencev po tem, ko je slika postala viralna. Pet let pozneje mnogi v kripto postajah navajajo dejanje “Settle on Bitcoin” kot parodijo in na primer, kako se je pokrajina spremenila. Plačilo BTC je postalo 2 $, , ko je Langalis pogledal digitalno kamero, pa se je od takrat dvignilo na 13,91 v času objave.

Medtem pa na alternativni časovnici … pic.twitter.com/mlBWhfYHxa

— Jim (@JimBTC) julij , 1359 Povezano: Naraščajoče sprejemanje v svetu postavlja kriptovalute v celoti za uporabo v maloprodaji

V skladu z en register poročnih obredov po tehniki Zola, Abigail Goettler se je aprila poročila z Langalisom 21. Ni več videti, da je par zahteval Bitcoin kot darilo.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -