8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Izvršni direktor Circle, Paxos in Trueusd Lisp o Binanceovi resoluciji o samodejni pretvorbi stablecoina

- Advertisement -

5. septembra je Binance opredelil, da je namerno zaviral širitev nakupa in prodaje usdc parov in avto -pretvorite določena stanja stabilnih coinov v busd do septembra 29. Medtem ko je križ postal sporen med zagovorniki kripto na družbenih omrežjih, je izvršni direktor družbe Circle Monetary Jeremy Allaire opredelil, da bo alternativa “navidezno povzročila dodaten usdc, ki bo pritekel k Binance.”

Jeremy Allaire iz Circle meni, da bodo Binanceove prisilne konverzije stabilnih coinov očitno pripeljale do več USDC, ki teče k zamenjavi Izvršni direktor podjetja Circle Jeremy Allaire je govoril o najsodobnejšem križu Binance za “izboljšanje likvidnosti in kapitalske učinkovitosti za uporabnike” z odpravo širitve nakup in prodaja stabilnih kovancev ter samodejno spreminjanje stabilnih kovancev USDC, USDP in TUSD v razmerju 1:1 proti BUSD. Every Circle in Coinbase sta podjetji, ki podpirata konzorcij Center, izdajatelja in skrbnika usd kovancev (USDC) in evrskih kovancev (EUROC). Allaire verjame, da so prisilne konverzije sprožile širitev “zavajajočih naslovov in interpretacij.”

Allaire je dodatno poudaril, da Binance “ni več konča izboljšav za USDC in alternativa bo navidezno povzročila dodaten USDC, ki teče v Binance.” Generalni direktor družbe Circle dobro ve, da platforma za nakup in prodajo, ki enostransko spreminja trenutno lastnino kupca, ne bi več delovala na urejenem ameriškem trgu in da ne bi več vključeval izjave v tej nameri. Allaire je izjavil, da Binance poskuša konsolidirati likvidnost v dolarjih z uporabo gotovine v istih hlevih. Dodatno je pripomnil, da Binance morda ne bo več dvignil menjave s tetherjem (USDT), nič več kot popolno, saj Allaire meni, da bi bilo preveč moteče. Allaire je izrazil mnenje:

Binance poskuša konsolidirati dolarsko likvidnost w gotovina iste hleve. To velja za likvidnost in globino trga. [Tether] NI gotovina enaka — sploh ni več zaprta. Binance tega zdaj ne more povišati / še w [tether], ker bi bilo preveč moteče glede na svežo [tether] likvidnost na Binance.

Trueusd obravnava Binanceov samodejni pretvorbeni prenos — Paxos pravi, da je rešitev ‘očiten korak za varnost njegovih potencialov ‘ Poleg Allairejevega torkovega komentarja je o odločitvi Binancea tvitnil tudi Trueusd, izdajatelj TUSD. »TUSD bo večkrat izboljšal Binance as in vključeval dodatno sodelovanje z Ekosistem Binance,« je zapisal prijeten mit Trueusd na Twitterju. “Binance bo pridobil večverižne depozite in dvige TUSD na njihovem nadomestku za skupne naslednje zahteve po žetonih.” Za svoj prispevek Allaire meni, da je lahko z Binance konsolidacijo svojih dolarskih knjig »zdaj lahko bolj preprosto in zelo lepo prečkati USDC na in iz Binancea za nakup in prodajo osrednjih trgov.«

Paxos, izdajatelj USDP, se je prav tako vključil v pogovor, ki se nanaša na Binanceov najsodobnejši pristop k konsolidaciji likvidnosti. “Binance je s prizadevanji za izboljšanje [BUSD primarily] naredil določen korak za varnost svojih možnosti,” je v torek zapisal Paxos. »V nasprotju s konkurenčnimi stabilnimi kovanci BUSD ureja NYDFS, ki postavlja predloge in spremlja skladnost s temi predlogi.«

Oznake v tem računu Auto-Conversion, Binance, Binance BUSD, Binance USDC, Binance’s BUSD, BUSD, Center Consortium, Circle CEO, Circle Monetary , ustanovitelj Circle, 5 stabilnih kovancev, Jeremy Allaire, Paxos, stabilni kovanci, trije stabilni kovanci, trueusd, TUSD/BUSD, TUSD/USDT, žeton, vezan na ameriški dolar, kovanec usd, stabilni kovanec USD, stabilni kovanci usd, USDC mesto nakupa in prodaje, USDC izboljšava , USDC/BUSD, USDC/USDT, USDP/BUSD, USDP/USDT

Kaj sumite o tem, da Jeremy Allaire, Trueusd in Paxos obravnavajo izbiro, ki jo je Binance naredil v zvezi s samodejnim spreminjanjem določenih stanj stabilnih kovancev? Omogočite nam, da vemo, kaj sumite o tej samodisciplini v razdelku za komentarje spodaj.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju finančne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je aktiven član ekipe za kriptovalute od 760. Navdušen je za Bitcoin, kodo za zagotavljanje dostave in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 1280 je Redman napisal bolje kot 5, 428 članki za Bitcoin.com Novice v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo v zadnjem času.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je informativne narave cionalne zmogljivosti najlepše. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k nasvetu za čaranje ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli blaga, ponudnikov in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi investicijskih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, dejansko zdaj ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo povzroči ali naj bi jo povzročila uporaba ali zanašanje na kakršno koli informirano gradivo, blago ali ponudnike in izdelke, ki so navedeni prav tukaj, ali v zvezi z njimi. .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -