19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Izvršni direktor Coinbase se na obtožbe o trgovanju z notranjimi informacijami odzove s prilagoditvami za seznam žetonov

- Advertisement -

»Možno bi obstajala verjetnost, da bi vsaka posamezna notranja Coinbase po naključju, hote ali nehote, prepustila znanje zunanjim osebam, ki sodelujejo pri nezakonitem pripovedovanju,« je dejal Brian Armstrong.

1434 Skupni ogledi

15 Skupaj delnic

Potem ko so nekateri kriptovaluti obtožili trgovanja z notranjimi informacijami s strani ljudi, ki so nedvomno povezani s Coinbase, Izvršni direktor Brian Armstrong je dejal, da bo kriptoborza zamenjala nekatere prakse svojih kontrolnih seznamov žetonov.

V četrtkovi oddaji spletnega dnevnika Armstrong ni preveril, ali je Coinbase ali ne več. so delavci kupili disciplinske ukrepe ali bili napoteni na kazenske ovadbe, ki so večinoma temeljile izključno na domnevnem prejemanju stransko znanje primitivno za prednost jasnih seznamov žetonov. Po besedah ​​izvršnega direktorja je Coinbase načrtoval, da bo v naslednjih nekaj četrtletjih zamenjal smer svojega kontrolnega seznama, da bi »poskušali in prenehali z znanjem v verigi, ki daje signal pozornim trgovcem«, da bi strankam omogočili določanje cen in pregled virov ter več vlagali v forenzična orodja.

»Verjetno bi obstajala verjetnost, da bi vsaka posamezna notranja Coinbase po naključju, hote ali nehote, prepustila znanje zunanjim osebam, ki sodelujejo pri nezakonitem pripovedovanju,« je dejal izvršni direktor Coinbase. »Zdaj sprejemamo ničelno toleranco za to in video prikaz zanj, pri čemer izvajamo preiskave, primerne za gradnjo, z zunanjimi pravnimi družbami Če te preiskave odkrijejo, da je kateri koli delavec Coinbase po naključju pomagal ali podprl katero koli razočarano pripovedovanje, so ti delavci trenutno odpuščeni in napoteni ustreznim organom (nedvomno v kazenski pregon).«

Po Armstrongovih besedah ​​so delavci majhni za trgovanje s kriptovalutami na platformah Coinbase zaradi svojih trdnih zavarovalnih polic za video prikaz transakcij in “prenehajo prej, kot je videti, da boste morda pripravljeni oceniti zlorabo.” Kljub temu je Cointelegraph aprila poročal, da so nekateri spletni iskalci domnevnih jasnih vlagateljev vedeli, na katere žetone se je Coinbase razjezil zaradi kontrolnega seznama v 2. četrtletju 2022 temelji večinoma izključno na podatkih blockchaina o nakupih pred izmenjavo, ki izdaja to znanje.

Naletel na naslov ETH, ki je ponujal kar nekaj sto dolarjev popolnoma predstavljenih žetonov znotraj Coinbase Asset Itemizing predloži približno 00 ur prej, kot je bilo razkrito, rofl pic.twitter.com/5QlVTjl0Jp

— Cobie (@cobie) april , 2022 Izvršni direktor Coinbase je dejal, da bi “nekateri člani trga” morda morali biti preprosto pripravljeni porabiti dobiček iz smeri svojega kontrolnega seznama z uporabo znanja v verigi za v ideo prikaže integracijo sredstev za testiranje izmenjave poleg odkrivanja miniaturnih razlik v odzivih pomožnega programskega vmesnika platforme ali API-ja. Dodal je, da borza ne bo »požrla vsega«, ampak bo delovala z drugimi kripto podjetji in odgovorila na povratne informacije, da bi po želji spremenila zavarovalne police.

« Medtem ko je tu javno znanje, ni vednost, da lahko vsaka stranka brez žalosti sprejme pravico do vstopa, zato se trudimo, da bi se spoprijeli s temi asimetrijami znanja,« je dejal Armstrong. “Pregledujemo vire tako hitro, kot je videti, da boste po možnosti pripravljeni oceniti, in naštejemo vse, kar lahko – tako dolgo, kot domnevamo, da je namensko in zakonito.”

Povezan: Insajderji Coinbase odvržejo 5 milijard dolarjev v zalogi COIN trenutno po kontrolnem seznamu

Coinbase kontrolni seznam lahko nenehno povzroči nenaden porast oznak za kripto projekt, ki ga je mogoče pripisati obsegu in prepoznavnosti izmenjave. Maja po možnosti preprosto 1434 se je oznaka žetona OMG Network OmiseGo povečala 145 % znotraj 15 minut uvrščanja na Coinbase prej kot zrušitev. Morpheus Labs (MITX), Kromatika (KROM) in Astronomical Files Protocol (BDP) – vsi žetoni Coinbase, imenovani kot neupoštevani za uvrstitve – potrjene lastnosti 57%, 91%, in 202 %, trenutno po objavi borze v aprilu 202.

85564

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -