19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Izvršni direktor Fidelity verjame, da je cena Bitcoina "spodaj na mestu" po...

Izvršni direktor Fidelity verjame, da je cena Bitcoina “spodaj na mestu” po pokolu na trgu v zadnjem mesecu

Fidelity Executive Believes Bitcoin's Price 'Bottom Is in' After Last Month's Market Carnage

V ponedeljek, Jurrien Timmer, direktorja globalnega makra pri Fidelity, povedal svojemu 56, Twitter sledi njegovemu pogledu na trenutne cene bitcoinov. “Po mojem mnenju je videti, kot da je dno notri,” je pojasnil izvršni direktor Fidelity in delil grafikon BTC / USD.

Jurrien Timmer iz skupine Fidelity poskuša poklicati Bitcoin’s Bottom

Sredi aprila so se cene bitcoinov (BTC) dotaknile najvišjih vrednosti pri $ 1516212140 , 895 na kovanec in nato strmoglavil na $ 30, 066 na enoto maja 06. Cena BTC ni padla pod $ 30 K prag, vendar so številni vlagatelji domnevali, da bi lahko.

Obstaja nekaj napovedi, da $ 20 K BTC cene bi lahko bile na karticah, medtem ko drugi še vedno upajo, da bo BTC do konca leta dosegel šestmestne vrednosti. V ponedeljek je direktor globalnega makra pri podjetju Fidelity Jurrien Timmer na tvitnil, da verjame, da je cena bitcoinov padla na najnižjo točko.

“Po mojem mnenju je videti, kot da je dno notri,” je tvitnil Timmer. Seveda je bila objava priljubljena med bitcoinerji, saj je zbrala več kot 4K všečkov in blizu 700 retweets od objave Timmerja. Posameznik je menil, da je Timmerjevo mnenje pravilno, in rekel: “Strinjam se. Spodaj je. ” Čeprav se vsi niso strinjali s Timmerjevo karto in analizo. Strateg sklada Macro Hedge Fund Kevin Wides vidi, da BTC pade tako nizko kot $ 12 K.

“Moj graf dnevnika, ki prikazuje Bitcoin, lahko pade na $ 12 K je analiza, «se je Wides odzval na tvit direktorja Fidelity. “Res me ne zanima, kam gre, saj nisem ne dolg ne kratek – ne bom vlagal v stvari, ki jih tradicionalne / trajnostne ekonomske metrike ne morejo ovrednotiti,” je dodal.

Poročilo Timmer’s Fidelity Insights: „Vlagatelji bodo morda želeli razmisliti o bitcoinih“

Precej malo direktorjev Fidelity Investments je ljubiteljev bitcoinov (BTC) in digitalne valutne ekonomije. Abigail Johnson, izvršna direktorica Fidelity Investments, je že vrsto let pojasnila svojo navdušenost nad bitcoini. Na konferenci v 2017 je Johnson udeležencem povedal, da je podjetje kopalo bitcoin in da so zaposleni smeli plačati kosilo z BTC v kavarni sedeža. Od takrat je podjetje predstavilo svojo hčerinsko družbo za naložbe v digitalno premoženje in druge storitve, namenjene rastočemu kripto gospodarstvu.

Prvi bitcoin sklad podjetja je zbral $ 102 milijonov visoko vrednih posameznikov, ko se je začelo lansko poletje. Vložek prikazuje hčerinsko žago Fidelity Digital Funds 83 vlagatelji zberejo približno $ 102, 350, 437. Tvit Jurriena Timmerja o možnem dnu bitcoinov tudi ni prvič, da izvršni direktor Fidelity razpravlja o tej temi. Marca je Timmer v poročilu Fidelity Insights zapisal, da se je razvoj bitcoinov znašel v naložbenem portfelju.

„Bitcoin je po svoji zasnovi omejeno sredstvo, tako edinstvena ponudba in edinstvena dimenzija povpraševanja, s povečevanjem njegovega omrežja pa bi se lahko vrednost in trajnost bitcoina še hitreje povečala, «je zapisal Timmer. “Po mojem mnenju bi nekateri vlagatelji morda želeli bitcoin, skupaj z drugimi alternativami, obravnavati kot eno komponento obvezniške strani 60 / 30 portfelj delnic / obveznic, «je dodal direktor globalnega makra pri Fidelity.

Kaj menite o napovedi Jurriena Timmerja, da je “dno notri” glede cen bitcoinov so zaskrbljeni? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

One in Five Kiwis Bullish on Crypto Investments, New Poll Suggests

Russian Foreign Minister States Crypto Might Play a Significant Role in Settlements

Oznake v tem zgodba

60 / 40) portfelj delnic / obveznic, Abigail Johnson, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin sklad, Bitcoin Price Outlook, cene Bitcoinov, dno, grafikon, zvestoba, poročilo Fidelity Insights, Fidelity Investments, Jurrien Timmer, Kevin Wides, lestvica dnevnika, portfelj, cena spodaj

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Twitter, Jurrien Timmer,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments