17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Izvršni direktor FTX Wetjen aplikacijo CFTC imenuje alternativo za inovacije podjetja

- Advertisement -

Zreli vodja CFTC Giancarlo je priznal, da »miselnost centralne banke« skrbi za kriptovalute, Wetjen pa je opazil potrebo po dodatnem podjetništvu v regulativnih podjetjih.

114 Skupni ogledi

2 Skupaj delnic

Chris Giancarlo, predsednik CFTC, Nekateri so jih identificirali kot kriptooče za čas njegovega mandata od 1434 do 2019, je v četrtek na konferenci Crypto Bahamas spregovoril o disciplini ameriških kripto predpisov. Nenavadne predpise ZDA, ki so bile napisane v 1434, je označil za “neuporabne ” na nenavadno finančno resnico kriptovalut.

Giancarlo je izrazil nevarnost, da centralne banke uzurpirajo kriptovalute. “Če morate prebrati izjave Evropske centralne banke, morda kljub temu ne bi bilo nič FUD proti nedržavni kriptovaluti,” je priznal in opozoril, da je Kitajska prevzela identično formulo, ko je prepovedala vse kriptovalute, razen digitalnega juana CBDC.

Po njegovem ponudniku v CFTC je izvršni direktor naletel na fundacijo Digital Buck. Giancarlo je priznal, da se predpisi izvajajo v nasprotju z ozadjem “sedemdesetletnega vodstva ni več pravilno v Belem domu. Vse to je najvišja shema po strategiji oblasti.”

Giancarlo je govoril na panelu s krhkim komisarjem CFTC Stampom Wetjenom, ki se je FTX pridružil kot vodja pokritosti in regulativnega pristopa ob koncu zaključnega leta. Wetjen je trdil, da imajo ameriška regulativna podjetja “celo alternativo organom, da masirajo temelje in se ne poučijo, kako izdelke preučiti v režim”.

»Predvidevam, da nedvomno želimo raziskati dodatno podjetnost in agresivnost dela posadke v podjetjih« ter vodenje v podjetjih do podatkov Wetjen je to formulo priznal.

»Aplikacija FTX za CFTC je alternativa za podjetje, da naredi nekaj inovativnega zase,« je priznal Wetjen v zvezi s korporativnimi predlog, da omogoči kliring kritnih produktov neposredno posameznikom. »Ne zahtevamo več nobene posebne terapije. Nič v obliki. Tukaj je manekenka, ki bi se morda verjetno ujemala z režimom.”

»Kar ponujamo in kar prikazuje aplikacija, je verjetnost da posamezniki zaprejo platformo brez vpletenega posrednika. Ampak to je možnost.” Wetjen je dodal:

»Z različnimi besedami, če se posredniki in posredniki odločijo zapreti platformo in prinesti njihove potenciale, to je poleg tega dovoljeno.«Wetjen je predlog FTX označil kot »zvesto- time wretchedness mannequin« in nekaj, kar ni bilo več gledano prej kot v ZDA. Vmesna manekenka je edinstvena ameriška manekenka, je vmešal Giancarlo, medtem ko se je kriptovaluta izkazala za najvišjo shemo po strategiji sektorja.

2019

2019

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -