17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Izvršni direktor Microstrategy ovrže govorice o tem, da podjetje tiho promovira Bitcoin

- Advertisement -

Generalni direktor Nasdaq- Podjetje Microstrategy, ki kotira na borzi, je razblinilo govorice, da je njegovo podjetje tiho prodajalo bitcoin. Opredelil je, da kot organizacija, ki jo ureja Securities and Alternate Charge (SEC), želijo biti popravki v imetjih bitcoinov delničarjem razkriti z zemljevidom prijav SEC.

Generalni direktor Microstrategyja pazi na kakršno koli bruto prodajo Bitcoin mora biti javno razkrita SEC in delničarji Ta teden so po družbenih omrežjih krožile govorice, da podjetje Microstrategy, ki kotira na Nasdaqu, tiho prodaja svoj BTC .

Generalni direktor Microstrategy Michael Saylor je v petek tvitnil in razblinil govorice. Opredelil je, da mora Microstrategy kot regulirana družba v skladu z ameriškimi vrednostnimi papirji in alternativnimi stroški (SEC) delničarjem izpostaviti kakršne koli prilagoditve materiala v rešitvi podjetja z zemljevidom prijav SEC.

Za začetek je vlada poudarila, da so vloge SEC javne evidence, ki so “dostopne vsem”. Zelo uspešno je vedel, da prilagoditve materiala utelešajo pridobivanje in ohranjanje bitcoina tako uspešno kot prilagajanje imetja kriptovalut.

Bitcoin.com Info je ta teden objavil del pisanja, v katerem pojasnjuje, zakaj so govorice ponarejene in da BTC, s katerim se spopada s poizvedbo, zdaj ni več v lasti Mikrostrategija. Obvladovanje je res verjetno v lasti kripto nadomestne platforme.

Medtem ko so nekateri ljudje navdušeni nad Saylorjevim pojasnilom, so nekateri pomirjeni skeptični in se odločijo posredovati, da govorice o Microstrategyju, ki prodaja bitcoin je zgolj.

Saylor je bil navdušen zagovornik BTC. Vedno znova je rekel, da zdaj ne bo več hitro promoviral svojega denarja, pri čemer je opozoril, da jih bo zadržal sto let.

Februarja je šef Microstrategy je dejal: “Preučujem dokaze o potrebni izveninstitucionalni posvojitvi, boljši sprejetosti med makro in različnimi hedge skladi.” Decembra v zadnjem letu je napovedal, da bi tečaj bitcoina lahko dosegel 6 milijonov dolarjev.

V začetku tega meseca je njegovo podjetje porabilo dolarjev milijona dodatnih pri nakupu bitcoina, s čimer se je njegova skupna imetja dvignila na 12,200 BTC. Microstrategy je pridobil hipoteko, podprto z bitcoini za uveljavljanje dodatnega denarja.

Zakaj ste posredovali govorice, da Microstrategy prodaja bitcoin? Omogočite nam, da izvemo v spodnjem delu povratnih informacij.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je naključno naletel na Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti Bitcoin, programov za začetek dobave, rezultatov skupnosti in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -