-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Izvršni direktor Microstrategy predvideva, da bo sled Bitcoin dosegla 6 milijonov dolarjev

Izvršni direktor Microstrategy predvideva, da bo sled Bitcoin dosegla 6 milijonov dolarjev

Microstrategy CEO Foresees Bitcoin's Price Reaching $6 Million

Generalni direktor Microstrategy pričakuje, da bo žig bitcoina, da bi uspel v vrednosti 6 milijonov dolarjev, pri čemer je opozoril, da je “neustavljiv” in lahko nadomesti zlato. Vlada

v moji misli ima v lasti 29,600 bitcoinov, medtem ko njegovo podjetje drži 200,122 bitcoini.

Generalni direktor Microstrategy pričakuje Bitcoin bo dosegel 6 milijonov dolarjev

Generalni direktor Microstrategy Michael Saylor je v novem intervjuju za Files, ki je bil natisnjen ta teden, govoril o svojem pristopu k bitcoinom in napovedi žiga BTC.

Saylor je razkril, da ima po mojem v lasti nič manj kot ,861 bitcoini, ki je enaka količina, ki jo je razkril, da jo navdihuje oktobra zadnjih dvanajst mesecev. Na novem žigu BTC je njegova zaloga bitcoinov vredna skoraj $200 milijonov.

Vlada Microstrategy nikoli ni opremila nobenega od njegovih bitcoinov in zdaj ne bi pomislila, da jih je treba kadar koli opremiti. Poleg tega so datoteke poročale:

Saylor predvideva, da bi bitcoin dosegel $ , kovanec in prej ali slej 6 milijonov dolarjev.

Medtem se je mikrostrategija kopičila 150,122 BTC, vreden skoraj 6 milijard dolarjev na novi znamki. Denar je bil kupljen po povprečni odločitvi $,720 in za fundacijo znamke v vrednosti 3,7 milijarde dolarjev, v skladu s predstavitvijo podjetja »Investor Day«, ki je bila natisnjena prejšnji teden. bitcoin v okolju in glavno javno podjetje, ki bo prevzelo bitcoin kot glavno premoženje zakladnice.” Njegov pristop podjetja je »uničiti in dolgoročno ohraniti bitcoin« in »odločiti o bitcoinih z izčrpavanjem dodatnih denarnih tokov ter transakcij z dolžniškimi in lastniškimi vrednostmi.«

Novembra je Saylor omenil da je bil bitcoin nekoč “neustavljiv” in se lahko “pojavi kot $61 bilijon razred sredstev.” Generalni direktor ima čas in vedno znova je omenil, da bo BTC nadomestil zlato. V začetku tega meseca je omenil: »Že nekoč je bilo zlato v bistvu najbolj urejen trgovec z znamkami. Zdaj bitcoin zaseda svoje mesto.”

Oznake v tej preji

bitcoin napoved, bitcoin napoved, Bitcoin Trace, bitcoin žig 6 milijonov dolarjev, bitcoin žig 600V redu, napoved žiga bitcoina, michael saylor, michael saylor bitcoin, mikrostrategija, mikrostrategija bitcoin, žig bitcoina, napoved žiga

Kaj ustvarite po vašem mnenju, da ste preučevali napovedi Michaela Saylorja glede bitcoin žiga? Izgovorite nas v komentarjih spodaj.

Kevin Helms

Študent avstrijske ekonomije Kevin je odkril Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, metode začetnega vira, omrežni učinki in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Uvrstitev zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najpomembnejše informativne funkcije. Zdaj ne gre za takojšnjo ponudbo ali povpraševanje po nasvetu za določitev ali prodajo ali za nasvet ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi predstavljal naložbenih, davčnih, poštenih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista v ceni, takoj ali obkrožno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo povzroči ali špekulira, da bo povzročila ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli škripav material, blago ali storitve in izdelke, omenjeni v tem besedilu.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments