26.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Izvršni direktor OpenAI Sam Altman na robu zagotavljanja 100 milijonov dolarjev za Worldcoin Crypto Mission

- Advertisement -

The Orb, Worldcoin vzemi v stroj za skeniranje zapisov. Vir: Posnetek zaslona, ​​worldcoin.orgKriptoprojekt tehnološkega podjetnika Sama Altmana Worldcoin je domnevno tik pred pridobitvijo $ 100 milijonov vredne naložbe “sedanjih in nenavadnih trgovcev.” S sklicevanjem na neimenovane vire, ki so navajeni na to temo, je dokument Financial Timesa iz ponedeljka govoril o tem, da je Worldcoin v “razvitih pogovorih” s skupnostjo trgovcev, za katere se pričakuje, da bodo mešani prispevali nekaj $100 milijonov za dodatni model projekta.

Trenutni trgovci v Worldcoinu vključujejo Andreessen Horowitz, boljši se imenuje az, kriptokonglomerat Barryja Silberta Digital Forex Crew (DCG) in Coinbase Ventures, da bi naslovili veličastno o a.

Ta tedenski dokument Financial Timesa sledi prejšnjemu dokumentu iz marca, ko je The Recordsdata prvič govoril o tem, da je bil Worldcoin prostor za izražanje $100 milijonov, s čimer je skupno vrednotenje njegovega žetona WDC doseglo 3 milijarde dolarjev.

Worldcoin je ambiciozen kripto projekt, ki deluje na zbiranju skeniranih slik naših oči v zameno za plačila v kriptovaluti.

Extra than one poroča kot znotraj pretekli trenutek, ko je Sam Altman, ki bo morda izvršni direktor zelo uspešnega podjetja za umetno inteligenco OpenAI, resno razmišljal o Worldcoinu, kar je mogoče pripisati njegovi gorečnosti v popularnem pogostem dohodku (UBI), za katerega verjame, da lahko Worldcoin omogoči.

Projekt je bil videti izjemno lep, ko je organiziral eksplicitne lokacije po vsem svetu, vendar je Altman prejel kritike širše kripto soseske zaradi zbiranja nedvomno nežnih datotek iz nas, ki ne bomo popolnoma razumeli, pri čem sodelujejo.

Med nami, ki smo bili resni, je razkrivalec (ali žvižgač) NSA Edward Snowden, ki je ob prvem lansiranju Worldcoina menil, da biometričnih datotek ne bi smeli raztrgati iz kakršnega koli razloga, in trdil, da “človeško telo ni več udarec z oznako.”

Marca zadnjega leta je bilo je poročal, da se je Worldcoin umaknil iz množice lokacij po vsem svetu, kar je mogoče pripisati pomislekom glede zasebnosti datotek in tehničnim izzivom.

Alex je komentiral takratna nagnjenja Blania, še eden izmed soustanoviteljev Worldcoina, nas je spomnil, da je podjetje kljub temu “podjetje serije A, ne več Uber.”

“Stvari niso več popolne,” je takrat govorila Blania.

275650 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne e-novice dan za dnem

Prehodne 3 minute odkrivanja trenutnih kripto datotek!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -