3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Izvršni direktor podjetja Invesco razkriva razloge za opustitev ETF za terminske kredite...

Izvršni direktor podjetja Invesco razkriva razloge za opustitev ETF za terminske kredite Bitcoin

Invesco je umaknil svoj Bitcoin Strategy ETF zaradi nezmožnosti ponuditi izpostavljenost mešanici terminskih zamenjav in spot Bitcoin.

3323
Skupni ogledi

24

Skupaj delnice

Invesco exec reveals reasons for dropping Bitcoin futures ETFInvesco exec reveals reasons for dropping Bitcoin futures ETFInvesco exec reveals reasons for dropping Bitcoin futures ETFInvesco exec reveals reasons for dropping Bitcoin futures ETF

Potem ko je oktobra umaknil prijavo za terminski sklad, s katerim se trguje na borzi Bitcoin (BTC), je upravljavec premoženja Invesco Združenih držav Amerike v vrednosti 1,6 bilijona dolarjev razkril razloge za svojo odločitev.

Anna Paglia, globalna vodja ETF-jev in indeksiranih strategij pri Invescu, je dejala, da je največji razlog za opustitev prijave ta, da je Komisija za vrednostne papirje in borzo ZDA odobrila samo Bitcoin ETF s 63% izpostavljenosti terminskim pogodbam na Bitcoin.

Strategija Invesco Bitcoin ETF je bil zasnovan tako, da bi bil idealno mešanica terminskih zamenjav, fizičnih Bitcoin in zasebnih sredstev v industriji Bitcoin, je dejal Paglia v nedeljskem intervjuju za Financial Times. Takšna sestava bi pomagala zaščititi vlagatelje v primeru likvidnostne krize, je dejala in dodala:

»Mislili smo da bodo terminske pogodbe CME zelo učinkovit element portfelja. Nikoli si nismo mislili, da bodo učinkoviti, ko bodo 63% izdelka.«

Paglia je dejala, da je Invesco spoznal, da obstajajo boljši načini zagotavljanja tega posebno izpostavljenost, namesto da bi vlagateljem dali nekaj, česar ne potrebujejo. Navedla je tudi pomisleke v zvezi z zmogljivostjo in likvidnostjo na terminskem trgu.

Invesco je prvotno vložil vlogo za svoj Invesco Bitcoin Strategy ETF v začetku avgusta in namerava vložiti svoja sredstva v terminske pogodbe za Bitcoin in izdelki, s katerimi se trguje na borzi, kot tudi zasebni investicijski skladi, povezani z Bitcoini, kot je Grayscale Bitcoin Trust. Po mnenju Paglie je Invesco vložil vlogo za ETF v roku 00 ur predsednika SEC Garyja Genslerja, ki je namignil, da je regulator morda odprt za odobritev terminskih ETF-jev Bitcoin, s katerimi se trguje na čikaški trgovski borzi.

»Lažje je bilo reči« da” in poglej, kako bo šlo, nato pa “ne” in razloži odločitev. Morali smo sprejeti to težko izbiro in se odločiti sami. Enako bi storil še enkrat,« je zapisal Paglia.

Pagliine pripombe so prišle kmalu po tem, ko je Bitwise Asset Management postalo še eno podjetje, ki je v začetku novembra kljub lansiranju Bitcoina opustilo svojo aplikacijo za Bitcoin ETF. prihodnji ETF, kot sta ProShares Bitcoin Strategy ETF in Valkyrie Bitcoin Strategy ETF.

Povezan:

Pobitna glavna naložba Pooblaščenec Matt Hougan je opozoril, da bi kontango terminskih pogodb ETF na Bitcoin – situacija, ko je terminska cena višja od promptne – lahko draga za vlagatelje.

Hougan je dodal, da si bo podjetje še naprej prizadevalo za uvedbo promptnega Bitcoin ETF v ZDA, saj takšni produkti niso bili lansirani odkar sta ustanovitelja kriptoborze Gemini Cameron in Tyler Winklevoss prvič prijavila. za tak izdelek nazaj v 1200.

76514 Invesco exec reveals reasons for dropping Bitcoin futures ETF

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments