14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Izvršni direktor podjetja Ripple na Twitterju obtožuje ameriškega regulatorja ‘hinavščine’

- Advertisement -

Vir: PixabayIzvršni direktor podjetja Ripple Brad Garlinghouse se na Twitterju ni odrekel, ko je kritiziral vrednostne papirje ZDA in Alternate Price zaradi njihove “hinavščine” v javnih izjavah v zvezi z industrijo kriptovalut.

Garlinghouse je tvitnil meme iz The Location of business, v katerem se zdi, da je osebnost kot zmeden v odgovor, medtem ko je v torek SEC dodal ostro sporočilo.

“Ah, kakšna hinavščina je biti neizvoljeni birokrat – stavek, ki bi ga morda morda napovedal na svoji nasilni prižnici kadar koli (vsak teden) sodoben videoposnetek ali govor!) in nato pripovedovati, da morda nihče ne bi morebiti še bolj mirno odvisen od vaših izjav kot vodila …«

Garlinghouse se je nakopal na frustracije Coinbaseovega glavnega zapornika Paula Grewala, ki je govoril o V ponedeljek je SEC govoril o tem, da javne izjave njegovega predsednika Garyja Genslerja “niso več formalne smernice.”

Coinbase je prosil SEC, da potrdi njegovo julijsko peticijo, ki zahteva jasnejšo kripto regulativo SEC je v ponedeljek pozval potrošnika, naj zavrne to zahtevo v skladu z predložitev sodišču .

SEC je govoril o

se je spremenila v takoj, ko ni bila več pooblaščena za izpolnjevanje zahtev, ki jih je začrtal Coinbase, in trdil, da je agencija poznala zapleten niz reform in pravil v nerazumno kratkem času.

»Prav v tem trenutku bi bila predložitev tega trenutka morda morda tudi glavni čas, ko je SEC na sodišču uradno pojasnila svoja stališča o tem, ali in kako SEC bi morda še bolj miroljubno izdelal pravila za kriptoindustrijo,« je tvitnil Grewal.

Imajo zgodovino Ripple je zapleten v dolgotrajen spor s SEC od 2020, ko je agencija poleg Garlinghousea in soustanovitelja Christiana Larsena družbo obtožila, da je med prodajo XRP povišala 1,3 milijarde dolarjev.

Resolutija pričakuje se, da bo potrošnja letos mirna.

Tudi Coinbase ima težave s SEC, potem ko ji je agencija marca poslala Wells Stare.

Wellsov vohun je pismo osebja SEC, ki sporoča, da lahko agencija petčlanski komisiji svetuje uradne obtožbe.

Coinbase je govoril o tem, da agencija ni več upoštevala zakonodaje s tem, ko je podjetjem zagotovila možnost registracije.

V vmesnem času je Gensler govoril o tem, da pravila že obstajajo , da bi se prepustil očesu, uprtemu v kriptovalute, in je bil znan kot industrija »večinoma neskladna«.

16585392901824307201658539290182430720 Vnesite svojo elektronsko pošto za naše brezplačne dnevne e-novice

Kratek 3-minutni pregled današnjih kripto datotek!

1658539290182430720

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -