2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Izvršni direktor pravi, da bo primer Ripple s SEC "verjetno" dosegel zaključek...

Izvršni direktor pravi, da bo primer Ripple s SEC “verjetno” dosegel zaključek leta 2022

“Sodnik se zaveda, da ne gre samo za Ripple, to bo imelo širše posledice,” je dejal izvršni direktor Rippla Garlinghouse.

2013

Skupni ogledi

Skupaj deleži

Ripple case with SEC to ‘likely’ reach a conclusion in 2022, says CEO Ripple case with SEC to ‘likely’ reach a conclusion in 2022, says CEO Ripple case with SEC to ‘likely’ reach a conclusion in 2022, says CEO Ripple case with SEC to ‘likely’ reach a conclusion in 2022, says CEO

Dolgoletni spor med tehnološko podjetjem Ripple za distribuirano knjigovodsko knjigo in Komisijo za vrednostne papirje in borzo Združenih držav (SEC) se bliža koncu, pravi izvršni direktor Rippla.

Brad Garlinghouse je poudaril napredek v zadevi “kljub počasnemu sodnemu postopku.” V pogovoru za CNBC je napovedal, da se bo primer Ripple verjetno končal 2022.

»Jasno je, da vidimo dobra vprašanja, ki jih postavlja sodnik,« je dejal Garlinghouse in dodal svoje prepričanje, da »Sodnik spoznava, da ne gre samo za Ripple; to bo imelo širše posledice.«

Lani je SEC obtožila Ripple obtožb o prodaji nelicenciranih vrednostnih papirjev v obliki žetonov XRP od

. Ripple je nasprotoval terjatvam, češ da XRP ne bi smel veljati za vrednostni papir.

SEC je trdila, da bi se Ripple morda zavedal, da bi XRP lahko bil vrednostni papir svojih pravnih svetovalcev, preden se je preselil posredovala svojo žetonsko prodajo in vložila predlog za dostop do toženčevega pravnega nasveta. Sodišče je predlog zavrnilo in se sklicevalo na privilegij odvetnika in stranke.

Povezano: Ripple opisuje možen regulativni okvir za kripto industrijo v ZDA

V letu so vodje Ripple delili vpogled v primer in njegov vpliv na poslovanje. Garlinghouse je izjavil, da tožba SEC ni škodila širitvi Rippla na azijsko-pacifiško regijo. Podjetje preučuje tudi morebitno prvo javno ponudbo takoj, ko bo zadeva rešena.

Podpora je prispela s strani imetnikov žetonov XRP, ki so vložili poročila »prijateljev sodišča«, kar bi jim omogočilo, da se pridružijo zadevi kot toženi stranki in podprejo Ripple v njegovih trditvah, da žeton ne krši zakonodaje o vrednostnih papirjih. Vendar je sodnik oktobra odločil, da posamezni imetniki XRP ne morejo nastopati v tekoči tožbi Ripple kot tožena stranka.

Ripple case with SEC to ‘likely’ reach a conclusion in 2022, says CEO

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments