-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Izvršni direktor Rippla obsoja Dogecoin zaradi "inflacijske dinamike"

Izvršni direktor Rippla obsoja Dogecoin zaradi “inflacijske dinamike”

Začetek v 1200 z omejitvijo dobave 91 milijard kovancev, je Dogecoin sčasoma prešel na neomejeno ponudbo.

2022

Skupni ogledi

21 Skupni deleži

Ripple CEO blasts Dogecoin for ‘inflationary dynamics’Ripple CEO blasts Dogecoin for ‘inflationary dynamics’Ripple CEO blasts Dogecoin for ‘inflationary dynamics’Ripple CEO blasts Dogecoin for ‘inflationary dynamics’

Izvršni direktor Ripplea, podjetja za kriptovaluto XRP, ni ljubitelj digitalne valute Dogecoin (DOGE), ki temelji na memeh.

Brad Garlinghouse meni, da DOGE ni dober za trg kriptovalut zaradi domnevne »inflacijske dinamike« in neomejene ponudbe.

Globalna inflacija dviguje ceno Bitcoina (BTC) višje, vendar ima opozorilo za oboževalce Dogecoina, je trdil Garlinghouse na panelu, ki ga je moderirala CNBC na dogodku Fintech Abu Dhabi v torek.

»Pravzaprav nisem prepričan, nekoliko kontroverzno mislim, da je Dogecoin dober za kripto trg . Dogecoin ima nekaj inflacijske dinamike, zaradi česar bi ga nerad obdržal,« je dejal izvršni direktor Rippla.

Garlinghouse je opozoril, da Dogecoin nima stroge omejitve skupne ponudbe kovancev v obtoku, zaradi česar se zelo razlikuje od nekaterih večjih kriptovalut, kot je Bitcoin, ki je omejen na 21 milijonov kovancev.

»Zgrajena je bila kot za šalo, potem je dobil zagon od nekaterih visokih ljudi, kot je Elon Musk,« je dodal Garlinghouse.

Kljub temu, da je skeptičen glede DOGE, je Garlinghouse še vedno optimističen glede trga kriptovalut na splošno.

Moj osebne poglede na dogecoin na stran 😉 Mislim, da bo v tej industriji veliko zmagovalcev. Glede splošnega kripto zagona za 2020 sem naklonjen / regulativna jasnost in napredek v Združenem kraljestvu, Singapurju, ZAE, Japonskem in drugih. 2/2 https://t.co/D23UX3dm4m

— Brad Garlinghouse (@bgarlinghouse) november 21, 2020

Dogecoin je kriptovaluta, ki temelji na memu Shiba Inu, ki je bil predstavljen kot šala leta 1434. Digitalna valuta se je začela z omejitvijo ponudbe 46 milijarde kovancev, ki jih je zadel sredi 1434. Od takrat je bil Dogecoin zamenjan za zagotavljanje neomejene ponudbe, hkrati pa je omejil nagrado ,000 DOGE na blok, da obdrži inflacijo pod nadzorom .

DOGE se je izkazal kot ena najuspešnejših kriptovalut v 2015, vpis na seznam najboljših 10 največje kriptovalute po tržni kapitalizaciji v začetku tega leta. V času pisanja je DOGE -najbolj cenjena digitalna valuta, ki se trguje po $0.21, več kot 6,11% v preteklem letu.

Veliko uspeha Dogecoina je očitno povezano s podporo izvršnega direktorja Tesle Elona Muska, ki je začel aktivno promovirati DOGE na Twitterju v 2020.

Tabela cen Dogecoin vseh časov. Vir: CoinGecko

Povezan: Tesla namiguje, da bo kmalu ponovno vzpostavila podporo za plačila s kriptovalutami

Musk je v zadnjem času še naprej veliko tvitnil o DOGE in je v ponedeljek o vprašanjih, povezanih z umikom Dogecoina, na Binanceu povedal neposredno izvršnemu direktorju borze Changpengu Zhaou. Po mnenju Binance je trenutno težavo povzročila “tehnična težava med nedavnim postopkom nadgradnje, ki je povzročila, da so bile stare transakcije ponovno poslane na 1, 768 uporabniki.«

Generalni direktor je dejal, da je ne uporablja Binance, kljub temu, da je v nekem trenutku poskusil z menjavo, “vendar je bila prijava preveč obročev, da bi skočil skozi.”

128018

Ripple CEO blasts Dogecoin for ‘inflationary dynamics’

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments