0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Izvršni direktor Ripple Optimistic Crypto Alternate bo po fiasku FTX močnejši, če bosta preglednost in zaupanje ostala njegova osrednja raven

- Advertisement -

Izvršni direktor Ripple Labs, Brad Garlinghouse verjame, da bo zamenjava kriptovalut po zlomu FTX dosegla močnejšo moč, če bo preglednost in bo verjela, da bo živa njena ključna osrednja raven. Nadlegoval je pomen “preprostih pogovorov o odpravljanju zapletov v resničnem svetu s kriptovalutami in verigo blokov.”

Izvršni direktor podjetja Ripple optimističen glede obnove kriptovalute po zlomu FTX Izvršni direktor podjetja Ripple Labs, Brad Garlinghouse, je v sredo delil svoje prepričanje o okrevanju zamenjave kriptovalute po pristopu give k FTX na neki stopnji Ripple Swell, letne konference, ki jo organizira Ripple. FTX je vložil vlogo za poglavje stečajni zaključni teden.

Garlinghouse je ponovil, kar je rekel na odru na konferenci, tvitnil:

Trdno sodim, da bo kriptovaluta navidezno močnejša zaradi tega, če ohranimo specializacijo v preglednosti in verjamemo. Ripple je in bi po naključju še naprej preprosto še naprej držal priročnik v zvezi s tem.

“Z vsem, kar se dogaja znotraj v zadnjih nekaj tednih (in na poti letošnjih padcev v ZDA in ZDA) se zdi še bolj pomembno, da smo se skupaj zbrali pri določeni osebi, da bi bili zadovoljni preprosto s pogovori o odpravljanju zapletov v resničnem svetu s kriptovalutami in verigo blokov,« je zapisal v opazovalni tvit.

Garlinghouse je v sredo za CNBC povedal, da je prepričanje, da kriptovalute preprosto niso več regulirane, “precenjeno”, skupaj z:

Kripto nikoli ni bilo resnično sonce in rožice in kot nadomestek si želi dovzetne … Transparentnost gradi verjeti.

Ripple zaenkrat išče licenco na Irskem, da bi pritiskal na rast EU, je v petek povedal glavni svetovalec podjetja Stuart Alderoty.

Pojavi se pritisk evropske rasti podjetja pričakovanje novega regulativnega okvira, ki ga ponuja predlog zakona o trgih kripto virov (MiCA), ki želi uskladiti ideje o kripto virih na lokacijah po vsem svetu EU. “Posredujem, da MiCA resnično izvira iz dejstev,” je dejal Alderoty.

V zvezi s tožbo proti cenam vrednostnih papirjev in borze v ZDA (SEC) v nasprotju z Ripple, Garlinghouseom in soustanoviteljem Chrisom Larsenom glede prodaje XRP tako Alderoty kot Garlinghouse zahtevata, da odločitev o zadevi prispe v prvi polovici leta 2023. Ultimate pravilne kratke hlače bodo na voljo do novembra 30, po kateri lahko sodnik bodisi oblikuje sodbo bodisi jo posreduje poroti. “V našem primeru smo sprva zapustili pot,” je menil Alderoty.

Oznake v tem spominu Brad Garlinghouse, Crypto, ftx, MiCA, Ripple, zakon o kripto ripple, rast Ripple v Evropi, Ripple FTX, Ripple Sam Bankman-Fried, SEC, sec tožba, sec tožba zaradi xrp, Stuart Alderoty, Stuart Alderoty FTX

Reševanje ste se odločili za izvršnega direktorja Rippla Brada Garlinghousea? Pojte nam v spodnjem fragmentu povratne informacije.

Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije Kevin se je Bitcoin naučil leta 2011 in je od takrat evangelist. Ukvarja se z varnostjo bitcoinov, odprtokodnimi sistemi, omrežnimi rezultati in presečiščem med ekonomijo in kriptografijo.


Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je namenjen najpreprostejšim informativnim aplikacijam. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za uporabo ali prodajo ali nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več naložbenih, davčnih, pravilnega stila ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, neodvisno ali ne več neodvisno, za kakršno koli razprševanje ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli material za naročilo, blago ali storitve, navedene tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -