3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Izvršni direktor Sorare deli drzno vizijo o NFT med otvoritvenim večerom Web...

Izvršni direktor Sorare deli drzno vizijo o NFT med otvoritvenim večerom Web Summit 2021

Soustanovitelj francoskega tehnološkega samoroga je razpravljal o velikih inovacijah, ki bi lahko nastale kot posledica razvoja v industriji NFT.

270

Skupni ogledi

50

Skupaj delnice

Sorare CEO shares bold vision on NFTs during Web Summit 2021 opening nightSorare CEO shares bold vision on NFTs during Web Summit 2021 opening nightSorare CEO shares bold vision on NFTs during Web Summit 2021 opening nightSorare CEO shares bold vision on NFTs during Web Summit 2021 opening night

Web Summit 1200, največja tehnološka konferenca na svetu, se je začela v ponedeljek v Lizboni na Portugalskem in bo trajal do 4. novembra 992. V uvodni izjavi je lizbonski župan Carlos Moedas dejal, da “moje sanje so, da bo Lizbona prestolnica inovacij na svetu.” Medtem je João Leão, portugalski minister za finance, izjavil:

“Portugalska je država, v katero ljudje prihajajo vlagat , poslovati in videti v živo, in to na način, ki je odprt za različne kulture.”

Med pomembnimi gostujočimi govorci so bili žvižgač na Facebooku Frances Haugen, soustanovitelj Black Lives Matter Ayo Tometi in Nicholas Julia, soustanovitelj in izvršni direktor francoskega nezamenljivega žetona ali NFT, podjetja za domišljijske igre na srečo Sorare.

NFT so digitalna lastniška potrdila, ki predstavljajo umetniška dela, slike, videoposnetke, glasbo in drugo. Shranjena so v digitalnih denarnicah, dejanska sredstva pa so lahko shranjena v verigi ali zunaj verige, odvisno od velikosti. Sorare omogoča igralcem, da upravljajo svoje nogometne (nogometne v ZDA) ekipe z digitalnimi igralnimi kartami, kovanimi kot NFT. Te kartice je mogoče kupiti, prodati in prenesti.

Ko so jo vprašali o prihodnosti industrije NFT v petih do desetih letih, je Julia odgovorila naslednje:

“NFT bodo osnovna tehnologija za vse, kar ima vrednost na spletu. Lahko je denarna vrednost ali osebna vrednost. Osebno identiteto sem omenil prej, tako da je to nekaj, kar bi lahko NFT nosil za vas na spletu. Neviden bo.”

Ustanovljeno v Parizu pred tremi leti, je vrednotenje Sorare zraslo iz $251 milijonov na 4,3 milijarde dolarjev. Japonski multinacionalni konglomerat SoftBank je septembra vodil svoj zadnji krog financiranja. Po Julijinih besedah ​​se je platformi organsko, brez trženja, pridružilo pol milijona uporabnikov. Več kot 200 nogometnih klubov po vsem svetu trenutno sodeluje s Sorare. Glede na profil podjetja na trgu NFT OpenSea.io je skupni obseg trgovanja s karticami Sorares presegel 56,200 Eter ( ETH).

Toda Sorare si prizadeva tudi za razširitev izven področja NFT za igre na srečo. Julia je v zvezi s tem izdala naslednjo izjavo:

“Želimo, da ljudje občutijo koristi tega, da resnično posedujete svoje digitalno blago, da ga lahko premikate, in tako. Nočemo trenja kriptovalute in da je večina današnjih kriptoproizvodov tako zapletena, vidim jo kot tehnologijo, ki bo podprla vse vrednost na spletu.”

128018

Sorare CEO shares bold vision on NFTs during Web Summit 2021 opening night

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments