18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Izvršni direktor Sygnije kritizira Elona Muska zaradi domnevnega črpanja in odlaganja Bitcoinov

Izvršni direktor Sygnije kritizira Elona Muska zaradi domnevnega črpanja in odlaganja Bitcoinov

“Pri Bitcoinu smo videli manipulacijo cen s strani enega zelo močnega in vplivnega posameznika,” je povedala Magda Wierzycka.

6331 Skupno ogledov

12 Skupaj delnice

Sygnia CEO criticizes Elon Musk for alleged Bitcoin pump and dump

Magda Wierzycka, ena najbogatejših žensk v Južni Afriki in izvršna direktorica podjetja za finančne storitve Sygnia, je dejala, da bi izvršnega direktorja Tesle Elona Muska oblasti verjetno preiskale glede nedavnih obtožb glede njegove manipulacije s cenami kripto – če je ta rget je bil skoraj nič drugega kot Bitcoin.

V intervjuju z Bruceom Whitfieldom na Money Show ta teden je Wierzycka dejala, da je Muskova nedavna aktivnost družbenih medijev o ceni Bitcoina ( BTC) bi moral biti predmet preiskave ameriške komisije za vrednostne papirje ali borzo (SEC), če bi bili Bitcoin bolj tradicionalno podjetje. SEC je predhodno direktorja Tesle obtožil goljufije zaradi objave lažnih in zavajajočih tweetov v 2018, in govorilo se je, da ga je preiskoval zaradi njegovih tweetov, ki podpirajo Dogecoin (DOGE) v začetku tega leta.

nestanovitnost, ki smo jo opazili, je nepričakovana funkcija tega, kar bi imenoval tržna manipulacija Elona Muska, «je dejala Wierzycka. “Če se to zgodi družbi, ki kotira na borzi, bi ga [the] SEC preiskal in strogo sankcioniral.”

Po besedah ​​izvršnega direktorja Sygnije je Musk zavestno črpal zvišal ceno Bitcoina (BTC) s pisanjem tvitov, vključno s tistimi, ki omenjajo Teslin nakup v višini 1,5 milijarde dolarjev BTC, nato pa “velik del izpostavljenosti prodal na vrhuncu”. Muskove javne izjave o Bitcoinu in njegovo razveljavitev Teslovega stališča glede sprejemanja kriptovalute kot načina plačila predstavljata manipulacijo s cenami.

Povezano: Prvotna aroganca in pohlep: Elon Musk je udaril po kripto manipulacija

Mnogi so Muska kritizirali, ker naj bi s svojimi objavami na Twitterju in javnim nastopom na

manipuliral s ceno Bitcoina in drugih kriptovalut, kot je DOGE. Saturday Night Live – direktor Tesle je bil videti kot lik z imenom “Dogefather” in žeton označil kot “vrvež”. Prejšnji teden je v seriji tvitov omenil tudi projekt CumRocket (CUMMIES), ki je verjetno zvišal ceno žetona 366%, od 0 USD. 06 na 0 USD 28.

Čeprav so številni kriptotrgovci z nekaj dobička vlagali v nekatere projekte mošusnih črpalk, so očitki o manipulaciji cen Bitcoinov – z največjo tržno kapitalizacijo vseh kriptovalute – so za nekatere še posebej zaskrbljujoče. Cena sredstva kripto je padla več kot 43%, odkar je dosegel najvišjo vrednost $ 64,899 aprila , in je $ 28, 870 v času objave. Vendar je cena Bitcoina padla tako nizko kot $ 30, 0 prejšnji mesec.

“Kar smo videli pri Bitcoinu, je manipulacija cen s strani enega zelo močnega in vplivnega posameznika , “Je dejala Wierzycka.

Prejšnji članekMiami trdi, da bo postal svetovni Bitcoin in kripto kapital
Naslednji članekIBM prispeva kodo platforme blockchain Hyperledgerju za spodbujanje sprejemanja blockchain v podjetju

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments