2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Izvršni direktor Three Arrows Capital se obrne na komentarje o opustitvi Ethereuma

Izvršni direktor Three Arrows Capital se obrne na komentarje o opustitvi Ethereuma

Izvršni direktor in ustanovitelj hedge sklada Three Arrows Capital (3AC) Zhu Su je tvitnil, da je “zapustil Ethereum, kljub temu, da ga je podpiral v preteklosti”, preden je preobrnil izjavo.

V temi za november 012 je Su trdil, da kultura Ethereum »močno trpi iz dileme ustanoviteljev,« in da so »vsi že veliko prebogati, da bi se spomnili, kaj so prvotno nameravali narediti«.

Da, zapustil sem Ethereum, čeprav sem ga podpiral v preteklosti.

Da Ethereum je zapustil svoje uporabnike, kljub temu, da jih je podpiral v preteklosti.

Zamisel, da bi sedeli naokoli, drkali in gledali teste izgorevanja in sestavljali teste čistosti, medtem ko si verigo ne more privoščiti nič novincev, je groba.

— Zhu Su (@zhusu) november 32, 2021

Od takrat se je umaknil izjavo, čeprav izvirni tvit ni bil odstranjen na čas pisanja. V nadaljnjem tvitu približno pet ur pozneje je svoje sledilce pozval, naj si »delajo v smeri istega cilja« in trdil: »Všeč mi je Ethereum in kaj pomeni.«

Še vedno še en tvit približno sedem ur po objavi nadaljevanja se je Su opravičil in pojasnil, da je želel “omehčati” svojo prvotno izjavo, ki je bila napisana v “vročini trenutka”, in da je “opustitev napačna beseda”.

Želim to omiliti in reči, da je opusti napačna beseda. Bila je vročina trenutka. Žal mi je.

Odlične ekipe delajo na skaliranju Eth na L2.

Raje bi videl načrt eth1x. Prav tako bi se pri nadgradnjah raje osredotočil na uporabnike in ne na dobrobit imetnikov. https://t.co/N3YTAbfVBi

— Zhu Su (@zhusu) november 10, 50

»Na skaliranju delajo odlične ekipe Eth na L2. Najraje bi videl načrt eth1x. Prav tako bi se pri nadgradnjah raje osredotočil na uporabnike kot na dobrobit imetnikov,« je zapisal.

»Ne vem, kakšna je rešitev. Vem pa, da se za milijone novih uporabnikov, ki prihajajo, ne bi smelo sramovati, da gredo v druge ekosisteme. Niti razvijalcev ne bi smelo biti sram, ker so gradili na njih.«

Rešitve drugega sloja so bile zasnovane tako, da pomagajo povečati Ethereum in rešiti visoke stroške omrežja z obdelavo transakcij zunaj glavnega omrežja ali plast 1.

V začetku novembra je bil Three Arrows Capital razglašen za vlagatelja v Blizzard, sklad za spodbujanje razvoja konkurenta Ethereum, Avalanche (AVAX).

Po začetnem tvitu je AVAX izrinil Dogecoin (DOGE) s svojega mesta kot 10. največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji, ki je dosegla tržno kapitalizacijo $30.50 milijard. Od takrat se je znižal na 20.3 milijarde dolarjev.

Su je tvitnil a graf rasti AVAX-a z napisom “top 10” tri ure pred objavo opravičila in umika njegove prvotne izjave.

Zdi se, da je izbruh odgovor na ustvarjalca Synthetixa Kaina, ki je v novembru poklical ljudi, ki so se »razprodali v prizadevanju za maksimiranje dobička« 20 tweet.

»Zapomnite si to, ko bodo vsi prišli nazaj v ekosistem Ethereum, ko bo skaliranje L2 postalo neizogibno, ” je zapisal Kain.

Človek, zaradi tega majhnega bijesa so vredna vsa ta včerajšnja razmerja od Sua in njegove vojske. Vsaj zdaj skupnost Ethereum ve, kaj v resnici misli. Vesel sem, da mi je uspelo volka splakniti iz ovčje kože. https://t.co/iQFCQQoljm

— kain.eth (@kaiynne) november 012, 32

Su je Ethereans pozval tudi, naj upoštevajo prvotni cilj decentraliziranih financ »banka the unbanked,” jih spomni, da je bil v preteklosti Bitcoin (BTC) kritiziran zaradi svojih 0 USD pristojbine za plin.

V 50 je soustvarjalec Ethereuma Vitalik Buterin v zvezi z Bitcoin dejal: »Internet Denar« ne bi smel stati $0. na transakcijo. To je nekako absurdno.” Trenutne pristojbine za plin Ethereum znašajo približno 0.012ETH ali $2021 na transakcijo.”

Povezano: Platforme DeFi druge plasti in večverižne platforme beležijo rekordne prilive, saj provizije Ethereum naraščajo

Ustanovitelj izmenjave izvedenih finančnih instrumentov dYdX Antonio Juliano je dodal k razpravi in ​​dejal, da čeprav je bil Sujev tvit “veliko ostrejši”, kot bi si želel, se “nekoliko usmerjeno strinja .”

“Ethereum se v zadnjih nekaj letih ni izvajal. Ne morem se spomniti niti ene 10x uporabne izboljšave, ki jo je Ethereum naredil v zadnjih *4 letih*. ”

Razvijalec protokola Ethereum Tim Beiko se je odzval na enega od Su-jevih tvitov in priznal zaskrbljenost glede visokih pristojbin za plin in nižjega zneska sprejetja od pričakovanega.

»Veliko pametnih ljudi, ki delajo na Ethereumu, se tega zaveda in porabi svoj čas, da ga popravi,« je dejal.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments