19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Izvršni direktor Twitterja Jack Dorsey neprestano govori Ethereumu "ne"

Izvršni direktor Twitterja Jack Dorsey neprestano govori Ethereumu “ne”

Kljub sprostitvi Twitterja 140 NFT-jev na verigi Ethereum, direktor Twitterja še naprej zavrača altcoin kot naložbo.

1924 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Twitter CEO Jack Dorsey keeps saying ‘no’ to Ethereum

Direktor Twitterja Jack Dorsey je spet zavrnil zamisel o njegovem nakupu v Eter (ETH), kljub dejavnostim platforme za družabna omrežja z neelektričnimi žetoni (NFT) na osnovi Ethereuma.

V sredo je platforma za družabna omrežja objavila darilo prek Rarible, glavna platforma NFT, ki uporablja omrežje Ethereum blockchain za kovanje digitalnih zbirateljskih žetonov.

Toda kljub sprostitvi Twitterja 140 NFT-ji na Ethereumu – osnova za drugo najbolj cenjeno kriptovaluto po Bitcoinu (BTC) – Dorsey očitno ostaja zvest izključno Bitcoinu.

Po NFT-jevih novicah je uporabnik Twitterja Packanimal predlagal, da je “Samo vprašanje časa, preden” je Dorsey investiral v Ether, na kar mu je izvršni direktor preprosto odgovoril “Ne.”

št.

– jack (@jack) junij 30, 2021

Kriptoskupnost se je nato odzvala na Dorseyjevo dvomestno mnenje o Ethereumu, pri čemer je Adam Cochran iz Cinneanhaim Ventures kritiziral izvršnega direktorja Twitterja, ker je “še vedno BTC maxi”, medtem ko Twitter “tiska NFT-je, ki temeljijo na Ethereumu, na Rarible.” “S to stopnjo mentalne gimnastike sem presenečen, da ne bo zastopal ZDA na 2021 Letos olimpijske igre v Tokiu, “je dodal Cochran.

Dorsey, ki je tudi soustanovitelj in izvršni direktor kripto prijaznega podjetja za digitalna plačila Square , ki je v preteklosti izrazil svojo zvestobo Bitcoinu, v tweetu 2019 “Imam samo Bitcoin.” Na konferenci Bitcoin 2021 v začetku junija je dejal: “Bitcoin se popolnoma spremeni vse. Mislim, da za ljudi po vsem svetu ni nič bolj ugodnega. «

Povezano: Michael Saylor ni samo Bitcoin maksimalizem: “Za vse je prostor”

Dorsey, ki je bil zgodnji vernik Bitcoinov, je že večkrat trdil, da bo Bitcoin enotna internetna valuta vsaj od 2018. Pred tem je zavrnil premikanje v altcoin, kot je Ether, in trdil, da je vlagal samo v Bitcoin v 2019.

Dorseyjeve pripombe prihajajo, ko nekateri največji bitcoinci priznajo, da bi Ether sčasoma lahko Bitcoin spremenil kot največjo kripto valuto na svetu. Mike Novogratz, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja za kripto naložbe Galaxy Digital, je v četrtek napovedal, da bi lahko Ether nekoč postal “največja kripto valuta.”

Prejšnji članekBitcoin biki morajo po 5% dnevni izgubi zdaj braniti podporo v višini 33.000 USD
Naslednji članekKripto borze v Indiji se še vedno trudijo zagotoviti bančne partnerje

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments