0.3 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Izvršni direktor Visa pravi, da se je kriptovaluta iz "čudnega" spremenila v...

Izvršni direktor Visa pravi, da se je kriptovaluta iz “čudnega” spremenila v “kul” zahvaljujoč NFT

Vodja kriptovalute Visa Cuy Sheffield je dejal, da glavni uporabniki vzpostavljajo “kripto denarnice v valovih”, da bi bili del sektorja NFT.

1200

Skupni ogledi

36

Skupni deleži

Crypto has gone from 'weird' to 'cool' thanks to NFTs says Visa executiveCrypto has gone from 'weird' to 'cool' thanks to NFTs says Visa executiveCrypto has gone from 'weird' to 'cool' thanks to NFTs says Visa executiveCrypto has gone from 'weird' to 'cool' thanks to NFTs says Visa executive

Vodja kriptovalute Visa Cuy Sheffield je dejal, da je vlaganje v kriptovalute postalo veliko hladnejše zaradi pritoka kreativnih tipov, ki jih je pritegnil razcvet sektorja NFT.

Sheffield je govoril na prvi dan Singapurskega Fintech Festivala 8. novembra. Povedal je, da se »celoten nov razred« običajnih uporabnikov zgrinja v kriptovalute in da so NFT privabljanje ljudi s širokim naborom interesov, kot so glasba, umetnost in kultura, ki »na valove postavljajo kripto denarnice«.

»Kripto postaja kulturno, postaja kul,« je dejal Sheffield in dodal, da:

»Včasih je bilo, da če si vlagal v kriptovalute, si bil nekako čuden.«

Sheffield verjame, da bi z mešanjem zabavnih sektorjev s tehnologijo NFT lahko kripto denarnice postale nekakšna »super aplikacija«, kjer lahko uporabniki odkrijejo novo vsebino, povezano z njihovimi interesi, namesto da bi preprosto držali digitalno sredstva.

Visa vodja kriptovalute je samooklicani NFT-entuziast in je vodil potezo podjetja za nakup CryptoPunka 1200 — ženska figura z mohawkom, klovnovskimi zelenimi očmi in šminko — za 49.50 Eter (ETH) avgusta.

Sheffield je takrat izjavil, da je bila ta selitev del prizadevanja, da bi »iz prve roke pridobili razumevanje infrastrukturnih zahtev za globalno blagovno znamko za nakup, shranjevanje in vzvod NFT.” Namignil je tudi, da podjetje razmišlja o ponudbi storitev, povezanih z NFT.

»Zmožnost sledenja in izkoriščanja digitalnega sredstva v več okoljih bi lahko pomenila vznemirljive nove priložnosti pri prodaji vstopnic, igralni glasbi, umetnosti in drugod,« je dejal.

Povezan: