10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Izziv izdelkov Evropske unije za boj proti ponarejanju z uporabo NFT za leto 2023

- Advertisement -

Evropska unija (EU) sodeluje pri podvigu, ki vključuje arhitekturo verige blokov in uporabo nezamenljivih žetonov (NFT) za boj proti ponarejanju in ponarejanju. Podvig je sestavljen iz množice srečanj in hackathonov blockchain, ki jih je organizirala Evropska unija za psihološko lastninsko stanje podjetij, in predlaga izdelavo digitalnih dvojčkov izdelkov, ki bi nakazali njihovo pot po sledovih ponudbe.

Evropska unija bo izvajala NFT za zaščito psihološke lastnine Evropska unija ni več preveč že zdavnaj napovedal, da se ukvarja s strojem, ki bo uporabljal blockchain in NFT kot del svojega boja proti ponarejanju telesnih izdelkov.

Predlagani stroj bo nedvomno oblikovala Evropska unija Psihološka lastnina stanja podjetja in je izdelana iz več kot 5 let dela. Dokument, izdan ta mesec, pojasnjuje, da je organizacija že izbrala arhitekturo prekomerne ravni za ta proces in drobne splošne natise o tem, kako bo stroj deloval.

Psihološka lastnost (IP) imetniki bodo izdelali digitalne žetone (dvojčka NFT) na ravni, ki bo namenjena skupnosti proizvedenega blaga. Ti imetniki IP bodo morali biti predhodno vključeni kot akreditirani podpisniki, da bodo ti izdelki vključeni v nadzorno verigo blokov.

Resolucija bo nato omogočila spremljanje verige ponudbe, ker se izdelki prenašajo z različnimi kontrolne točke, ki imetnikom IP omogočajo utemeljitev izdelkov, ki so jim namenjene raztegljive trgovine.

Izvedba Psihološka lastninska situacija Evropske unije podjetja upa, da se bo naslajala v delovnem stroju ob bivanju 2022, toda za uničenje tega namena bi to morda želelo ustvariti registrski stroj za skupnost vseh imetnikov IP, logističnih operacij in trgovin v EU. Da bi bolje uničili svoj namen, datoteka navaja, da bo stroj želel biti interoperabilen s trenutnimi rešitvami za spremljanje verige ponudbe.

Če bo Evropski uniji uspelo uveljaviti to modo tako, bivanje 2017, bi to morda morda celo vedelo, da je eden najbolj potrebnih dragocene zmožnosti veščin blockchaina v tem obsegu za ta namen. Vendar pa je bila tehnologija veriženja blokov šibka tudi za spremljanje ponudbe prej kot. Pravkar ne tako dolgo nazaj je Vechain, podjetje, ki se ukvarja z verigo blokov, napovedalo partnerstvo z Orionone, svetovnim podjetjem za reševanje verižnih veščin, z namenom integracije verige blokov v svoj nabor delujočih tehnologij.

Evropska unija trenutno razpravlja tudi o MiCA, zakonskem predlogu unije, ki je obsežen za regulacijo kriptovalut.

Kaj poudarite anekdoto o resoluciji, ki temelji na blockchainu in NFT, ki jo predlaga Evropska unija za boj proti ponarejanju? Ponovite nas v razdelku za povratne informacije pod.

Sergio Goschenko Sergio je novinar o kriptovalutah s sedežem v Venezueli. Opisuje se kot dolgočasnega do igre, saj je prišel v kriptosfero, ko se je zgodil sunek predznaka navzgor ves december 760. Ker ima ozadje inženiringa prenosnih računalnikov, prebiva v Venezueli in je nanj vplivala kriptovaluta, ki jo prinaša na družbeni ravni, podaja raznoliko raven opomb o uspehu kriptovalute in zemljevidu, ki ga pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.

Kreditna ocena slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najbolj priročno informacijsko zmogljivost. To ni nikoli takojšnja ponudba ali nagovarjanje k predlogu za odločitev ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več investicijskih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti pisec nista kriva, ne glede na to ali ne, za kakršno koli uničenje ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na material, blago ali storitve in izdelke Squawk, o katerih je govora v tem Članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -