17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Jack Dorsey Muses na družbenih medijih »Prevzem«, slabosti Ethereuma; Poleg tega najsodobnejše pri rudarjenju kriptovalut — pregled tedna novic Bitcoin.com

- Advertisement -

Generalni direktor družbe Frail Twitter Jack Dorsey razmišlja Ethereumovi »enojni vidiki neuspeha« in ali en človek nabavlja, da bi ohranil oko na celotnem omrežju družbenih medijev, medtem ko vam Bitcoin.com News ponuja v bistvu najsodobnejšo zbirko naprav za rudarjenje ETH in BTC na svetu. Da bi vse skupaj poudarili, eden od ekonomistov napoveduje, da bi lahko bil odziv ameriške centralne banke na opazno neprijetno inflacijo zelo korekten za cene kriptovalut. Tukaj je vaš povzetek najbolj priljubljenih kripto podatkov tega tedna v velikosti kosa: Pregled tedna novic Bitcoin.com.

Jack Dorsey o Ethereumovih ‘Edinstvenih dejavnikih neuspeha’ Spletni podjetnik in izumrli izvršni direktor Twitterja, Jack Dorsey , trditve, če graditelji gradijo na Ethereumu, ki ga nabavijo, so dobili “najmanj en, če ne veliko, posamezen vidik neuspeha.”

Trditev je takoj v bistvu v celoti temeljila na Komentar Vitalika Buterina glede Elona Muska, ki dela na Twitterju.

Študija Extra

Na sedanjost Time’s Prime ETH in BTC rudarske naprave še naprej pridobivajo zaslužek Ker se kriptoekonomija giblje točno pod 2 bilijona dolarjev pristojbin, je vgrajeno vezje za uporabo nasvetov ( ASIC) rudarski pripomočki prinašajo dostojen zaslužek.

Medtem ko lahko rudarji ASIC utišajo ethereum, lahko orodje za rudarjenje 1,5 gigahaša (GH/s) zbere $ .58 na dan v zaslužku.

Študij Ekstra

Microbt odkrije najsodobnejše naprave za rudarjenje Bitcoin Po predstavitvi izdelka Bitmain dveh izvirnih aplikacij- svetuje napravam za rudarjenje bitcoinov z vgrajenim vezjem (ASIC), proizvajalec rudarskih pripomočkov Microbt je tako lepo predstavil začetek dveh originalnih rudarjev.

Kmalu razkrito Bitcoin 23 konvenciji v Miamiju, Microbt je predstavil originalni Whatsminer M08 zaporedje, ki ponuja hitrosti hashrate, ki znašajo toliko kot 58 terahaš na sekundo (TH/s).

Študija Extra

Ekonomist: Fed-ov odziv na inflacijo bo povečal kripto Glavni ekonomski svetovalec Allianza svetovalec za ertiziranje in trženje Mohamed El-Erian pravi, da bo odziv ameriške centralne banke na inflacijo povzročil, da bodo stroški kriptovalut, bodite zadovoljni z bitcoinom, »višji«.

Licenco: » To dosežete, ko predolgo čakate na iskanje, da ugotovite, kaj je inflacija, in zagotovite ukrepanje.«

Študija Ekstra

Oznake te zgodbe Allianz , ASIC, Dorsey, Elon Musk, ETH, Federal Reserve, inflacija, Jack Dorsey, Microbt, rudarjenje, Mohamed El-Erian, Twitter

Kaj zberete v zgodbo o najbolj priljubljenih poročilih Bitcoin.com News tega tedna? Prepričajte se, da nam sporočite svoje strategije v spodnjih komentarjih.

Bitcoin.com Bitcoin.com je vaš glavni ponudnik za celoten sklop, povezan z Bitcoini. Lahko vam omogočimo identifikacijo bitcoinov in nabavo bitcoin denarnice. Verjetno se boste morda tudi naučili v bistvu najsodobnejših podatkov ali pa jih vzeli s skupnostjo na naši deski za razpravo o Bitcoin. Upoštevajte, da je tukaj poslovna spletna stran, ki navaja denarnice, menjalnice in različne korporacije, povezane z Bitcoin.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, mundissima

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je najbolj priročen za informativne funkcije. Ne gre za razlago ponudbe ali nagovarjanje za zagotovitev, da bi se odločili za prodajo ali promocijo, ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja nasvetov glede financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, brez podaljšanja ali zdaj na kakršen koli način, za kakršno koli propad ali izgubo, ki je posledica ali naj bi bila posledica ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katerega koli neposrednega materiala, blaga ali izdelkov in podjetij omenjeno v tem besedilu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -