20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Jack Dorsey opisuje okvirne načrte Squarea za denarnico Bitcoin strojne opreme

Jack Dorsey opisuje okvirne načrte Squarea za denarnico Bitcoin strojne opreme

“Bitcoin je namenjen vsem. Za nas je pomembno, da izdelamo vključujoč izdelek, ki na svetovni trg prinaša rešitev, ki ni skrbniška, «je dejal izvršni direktor.

11960 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Jack Dorsey outlines Square’s tentative plans for Bitcoin hardware wallet

Square Inc., podjetje za mobilna plačila, ki stoji za priljubljeno aplikacijo Cash, močno razmišlja o razvoju odprtokodne denarnice Bitcoin (BTC), kar kaže na nadaljnje prepričanje o prihodnosti plačil z digitalno valuto.

“Square razmišlja o izdelavi strojne denarnice za Bitcoin,” je v petek na Twitterju zapisal izvršni direktor in soustanovitelj Jack Dorsey. “Če bi to storili, bi ga zgradili povsem na prostem, od programske opreme do zasnove strojne opreme in v sodelovanju s skupnostjo.”

Kvadrat razmišlja o izdelavi denarnice za strojno opremo za #bitcoin. Če bi to storili, bi ga zgradili v celoti na prostem, od programske opreme do zasnove strojne opreme in v sodelovanju s skupnostjo. To razmišljanje želimo začeti na pravi način: z delitvijo nekaterih naših vodilnih načel.

– jack (@jack) 4. junija, 2021

Dorsey je predstavil svojo utemeljitev nova Bitcoin denarnica za strojno opremo v nizu objav, kjer je znova poudaril pomen samooskrbe in potrebe po ustvarjanju neprekinjene mobilne izkušnje za kripto uporabnike. Po Dorseyjevem mnenju lahko “samopomoč s pomočjo” močno poenostavi izkušnjo upravljanja lastne kripto denarnice:

” Skrbništvo ne sme biti vse ali nič. Skrbništvo lahko verjetno poenostavimo s „samopomočjo s pomočjo“. Assisted zahteva odlično zasnovo izdelka: minimalen čas namestitve, zanašanje na obstoječe naprave in zanesljivost od konca do konca. «

Čeprav je samo-skrbništvo pomembno, je Dorsey dejal, da je za privabljanje novih uporabnikov v Bitcoin potrebno sotočje sil. “Sloj 2 je bistvenega pomena za rast,” je dejal in dodal:

“Rast vrstnega reda predstavljajte si, da zahteva kombinacijo skrbniških rešitev, rešitev zunaj verige in druge plasti, ki ljudem omogočajo, da “odidejo od 0”. Katere tehnološke naložbe lahko omogočijo nemoteno, razširljivo podporo L2 za strojno denarnico? «

Square je eden največjih imetnikov korporacije BItcoin z 8, 027 BTC v bilanci stanja. Njegova imetja so trenutno glede na trenutne cene vredna 297 milijonov dolarjev. Aplikacija Square’s Cash ustvarja večino svojih prihodkov od prodaje Bitcoinov in poudarja naraščajoče zanimanje na drobno za razred digitalnih sredstev.