23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Jack Dorsey pravi, da bo Lightning Network vključil v Twitter ali BlueSky

Jack Dorsey pravi, da bo Lightning Network vključil v Twitter ali BlueSky

V začetku meseca je Dorsey razkril, da namerava Square razviti odprtokodno denarnico za strojno opremo Bitcoin, ki ni skrbniška.

4729 Skupaj ogledov

5 Skupaj delnice

Jack Dorsey says he will integrate Lightning Network into Twitter or BlueSky

Jack Dorsey, soustanovitelj omrežja socialnih medijev Twitter in podjetja za finančne storitve Square, je potrdil, da namerava Bitcoin’s Lightning Network integrirati z vsaj enim od svojih podjetij.

Junija 11 se je Dorsey odzvala na vprašanje uporabnika Twitterja “deyonté”, ki je zahteval, da Dorsey vključi Lightning Network v Twitter ali BlueSky – decentralizirano socialno omrežje Twitter je od leta 2019.

Dorsey je odgovoril: “Samo vprašanje časa.”

Samo a vprašanje časa

– jack (@jack) junij 11, 2021

Dorseyjev komentar se zdi namerno nejasen, pri čemer se zdi, da je pripomba odprta za razlago kot potrditev, da bodisi BlueSky bodisi Twitter ali celo obe podjetji , bi lahko opazoval integracijo Lightninga.

Uporabnik Twitterja “mklad” je predlagal tudi, da bi se Dorseyjeve pro-Lightning pripombe lahko nanašale na nedavno pridobitev Square-ja neuspele platforme za pretakanje glasbe Jay-Z, Tidal .

Dorseyjev tweet prihaja med nedavnimi potezami trga Square za razširitev poslovanja z digitalnimi sredstvi.

V začetku tega meseca je Dorsey razkril ta Square namerava razviti odprtokodno denarnico za strojno opremo Bitcoin, ki ni skrbniška. Naslednji dan je Cointelegraph poročal, da je Square razkril partnerstvo z blockchain infrastrukturnim podjetjem Blockstream, pri čemer je Square nameraval vložiti 5 milijonov dolarjev v objekt za rudarjenje Bitcoinov na sončni pogon. Sorodno: Zelena Bitcoin: Vpliv in pomen porabe energije za PoW

Dorsey že dolgo trdi, da Bitcoin rudarstvo spodbuja posvojitev in inovacije na področju obnovljivih virov energije, pri čemer je Square namenil $ 10 milijonov do svoje pobude za naložbe v čisto energijo Bitcoin v decembru.

Prejšnji članekDJ David Guetta da luksuzno blazinico Miami na prodaj, zanjo bo sprejel 38 Bitcoinov
Naslednji članekTeksaški regulator bankam, ki jih zakupi država, dovoljuje, da imajo Bitcoin

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments