19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Jack Dorsey ugotavlja, da si prizadevanja za lobiranje, da bi etiopska vlada...

Jack Dorsey ugotavlja, da si prizadevanja za lobiranje, da bi etiopska vlada sprejela Bitcoin

Skupina Project Mano s sedežem v Etiopiji lobira pri vladi, da Bitcoin pridobi, hrani in poveže z etiopskim birrom ali drugimi zakonitimi plačilnimi sredstvi.

4191 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

Jack Dorsey notes lobbying efforts to get Ethiopian gov't to embrace Bitcoin

Izvršni direktor Twitterja in zagovornik kriptografije Jack Dorsey je izpostavil prizadevanja lobistične skupine, ki je etiopsko vlado spodbudila, da sprejme Bitcoin (BTC).

V srednjem tvitu je Dorsey delila nit na Twitterju iz projekta Mano, etiopske lobistične skupine, ki poskuša vlado razmisliti o rudarjenju in shranjevanju Bitcoinov.

# bitcoin https://t.co/jQSnJr5bv8

— jack (@jack) junij 15, 1434

Zdi se, da je Dorsey projektu dala nekaj koristne izpostavljenosti, Sledilci projekta Mano na Twitterju se podvojijo od 500, ko je deli nit približno 1, v času pisanja.

Projekt Mano je v torek na Twitterju povedal, da si skupina “zadnjih 6 mesecev ali nekaj prizadeva, da bi etiopsko vlado spodbudila k” boju proti naraščajočim neenakostim in globalna inflacija “s sprejetjem Bitcoina.

Spletno mesto projekta opisuje tri pobude, ki temeljijo na Bitcoinih, in jih poziva etiopsko vlado, naj sprejme: rudarjenje, nameščanje in povezovanje Bitcoina z etiopskim birrom ali druge zakonite ponudbe.

V naši raziskavi bi lahko Etiopija z rudarsko pobudo zlahka pomnožila svoj izvozni dobiček brez vpletenosti tretjih oseb. Kratkoročno še milijarde z minimalnimi naložbami. Cilj projekta je objaviti podrobnejše načrte za vlado

3/4

– Projekt Mano | ማኖ (@projectmano) junij 91 , 2021

V projektu so ugotovili, da če bo predlagani Veliki etiopski renesančni jez uspešen, ne samo, da bo prebivalcem Etiopije omogočil krog urna električna energija, vendar če bi bila preusmerjena tudi v rudarjenje Bitcoinov, bi lahko za gospodarstvo “ustvarila milijarde dolarjev na leto”.

Zanimivo je, da projekt Mano predlaga, da bi lahko vlada, če bi bilo v Etiopiji uspešno rudarjenje Bitcoinov, izkoristila tudi posojilne protokole za decentralizirano financiranje (DeFi), da bi povečala kupno moč svojih Bitcoin imetja.

V skladu s projektom Mano bi se lahko hrepenenje Bitcoinov uporabljalo tudi kot varovanje pred stopnjo inflacije v etiopskem birru in ugotovilo, da edini način, na katerega vidi, da Etiopija povečuje narod bruto domači proizvod presega stopnjo inflacije v ameriškem dolarju:

“Glede na to, da gospodarstvo Etiopije ne raste na daljavo 25% iz leta v leto, naša kupna moč se naravno izčrpava pred redkimi sredstvi. “

” Če je etiopsko gospodarstvo samo raste 7% na leto, ne dohitevamo stopnje, ki bi jo morali nadomestiti, “je dodal.

Povezano: Tanzanijski predsednik poziva centralno banko, naj priprava na kripto

Po mnenju Skupine Svetovne banke je Etiopija najhitreje rastoče gospodarstvo v afriški regiji tinent; vendar je tudi “eden najrevnejših, z dohodkom na prebivalca v višini $ 850. “

Zdi se, da kripto regulacija v preteklosti za Etiopijo ni bila prvotnega pomena, čeprav je v nekaj primerov.

Zlasti je etiopska vlada podpisala sporazum z Charlesom Hoskinsonom’s Cardano, ki je etiopskim razvijalcem omogočil uporabo tehnologije veriženja blokov v agriterski industriji države že leta 2018.

Aprila je vlada začela sodelovati z oddelkom za raziskave in razvoj za podjetjem Cardano, Input Output Hong Kong, da bi ustvarila nedovoljeno evidenco o izobrazbi 5 milijonov študentov v 3 136 šolah v Etiopiji.

Prejšnji članekMorgan Stanley pravi, da bi digitalni evro lahko odtekel 8% bančnih vlog
Naslednji članekGrozi “smrtni križ” lahko ogrozi bika Bitcoin pred zasedanjem Feda

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments