15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Jack Dorsey's Square Inc. bo vložil 5 milijonov USD v rudarsko napravo...

Jack Dorsey's Square Inc. bo vložil 5 milijonov USD v rudarsko napravo Blockstream Bitcoin

Blockstream je vodilno podjetje za razvoj verig blokov, ki ga je ustanovil Adam Back in 2014 .

8024 Skupno ogledov

10 Skupaj delnic

Jack Dorsey’s Square Inc. to invest $5M in Blockstream Bitcoin mining facility

Crypto prijazno podjetje za mobilna plačila namerava vložiti 5 milijonov dolarjev v rudarsko napravo Bitcoin (BTC), ki jo poganja sončna energija, za Blockstream Mining in ponuditi nadaljnji vpogled v nadaljnjo podporo Jacka Dorseyja za blockchain infrastrukturo.

Chris Cook, glavni informacijski direktor Blockstream-a, je v soboto napovedal sodelovanje, kjer je predstavil načrte za gradnjo odprtega rudarskega obrata v eni od operacij Blockstream-a v ZDA.

“Skupaj nameravamo zagotoviti javno preglednost z izmenjavo projektne ekonomije in znanja, pridobljenega z gradnjo rudnika Bitcoin, ki ga poganja obnovljiva energija,” je dejal in dodal:

“Na koncu upamo, da bomo pokazali, kako lahko pridobivanje bitcoinov v povezavi z obnovljivo energijo pomaga pri prehodu na čisto energijo.”

Poleg rednih poročil o stanju projekta bo nova pobuda vsebovala tudi tako imenovana javna nadzorna plošča, kjer lahko vsakdo v realnem času izvleče meritve rudarskega objekta.

Bitcoin rudarstvo je bilo predmet izjemnega nadzora medijev, potem ko se je predsednik Tesle Elon Musk odločil prenehati sprejemati plačila BTC za avtomobile Tesla, c resne okoljske pomisleke.

Michael Saylor, MicroStrategy, je prejšnji mesec sklenil premirje med Muskom in rudarsko skupnostjo Bitcoin, tako da je obe strani prišel na mizo za pogovore na visoki ravni. S sestanka je nastopil industrijski svet za rudarstvo bitkoinov, rudarji pa so obljubili, da bodo pospešili trajnostne pobude.

Kar zadeva Square Inc., se je podjetje, ki ga vodi Jack Dorsey prizadevanja za pospeševanje sprejemanja Bitcoinov in kriptovalut. Cointelegraph je v petek poročal, da Dorsey močno razmišlja o razvoju denarnice za Bitcoin, da bi množicam omogočil samooskrbo in finančno vključenost.

“Če bi to storili, bi ga zgradili v celoti na prostem, od programske opreme do zasnove strojne opreme in v sodelovanju s skupnostjo,” je dejal v objavi na Twitterju.