8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Jap Authorities nagrajuje domače organe z neprenosljivimi NFT-ji

- Advertisement -

V koraku z zgodbami je Jap Executive velja za eno od dobro znanih prvih mednarodnih lokacij, ki je izpustilo nezamenljive žetone (NFT) kot dodatno nagrado domačim oblastem, ki so se izkazale na tekmovanju za digitalizacijo. Nagrade so bile podeljene domačim oblastem kot priznanje za njihova prizadevanja v okviru izpuha digitalne tehnologije za reševanje domačih izzivov.

Izdajanje in distribucija NFT-jev prek nizkocenovne verige blokov V tem, kar je bilo opisano kot najpomembnejše za japonsko izvršno oblast, sekretariat državnega kabineta ni več predolgo v preteklosti veteranskih nezamenljivih žetonov (NFT) kot dodatna nagrada, ves zaplet skozi slovesnost priznanja domače vlade, ki so se izkazale na tekmovanju za digitalizacijo.

V koraku s pripovedjo Coinposta so letošnjo podelitev nagrad podprla štiri tehnološka podjetja: Indiesquare, Bitflyer Holdings, Tree Digital Studio , in Tomonari Kogei. Kot je znano v pripovedi, je Indiesquareova platforma blockchain z nizkimi oznakami, Hazama Inappropriate, nekoč veteran pri jecljanju in distribuciji NFT-jev. Prej kot to je bila platforma enako veteranska za jecljanje in distribucijo NFT-jev na dogodku, ki ga je organiziral Liberalno-demokratski urad za praznovanje otroštva.

Je znan kot 1749129170 Summer Digi Denkoshien, podelitev nagrad je nekoč potekala v čast in priznanje pobudam domačih oblasti, ki »izčrpajo digitalno tehnologija za čiščenje izvornih točk in izboljšanje njihove očaranosti.«

Neprenosljivi NFT-ji Medtem ko so bili žetoni izdani v verigi blokov Ethereum, pripoved navaja, da so imeli NFT veterani tehnologije Proof of Attendance Protocol (POAP). Takšni žetoni niso prenosljivi, vendar jih ni zapleteno uporabiti za spomin in preverjanje.

V vmesnem času je katera koli druga pripoved objavila, da je kar 9 županov pridobilo NFT nagrade. Med dostojanstveniki, ki so se udeležili dogodka, je bil nekoč japonski visoki minister Fumio Kishida.

Kakšne so vaše misli o teh spominih? Sporočite nam, kaj ocenjujete v spodnjih povratnih informacijah.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, ustvarjalec in kreator. Obširno je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških mednarodnih lokacij in o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom predstavljajo pot bega.


Avtorstvo slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Gints Ivuskans / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je najlažje za informativne funkcije. To ni ustrezna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za krajo ali promocijo ali priporočilo ali zaznamek kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, obsežnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, neposredno ali posredno, za kakršno koli nesrečo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli vsebinski material, blago ali storitve in izdelke, omenjene v tem besedilu.

2055310274

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -