16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Japonska namerava zaostriti nadomestne zakone o kriptovalutah, da bi uvedla sankcije za moč

- Advertisement -

Predlagana sprememba se izvaja, da bi preprečili sankcioniranim državam, da bi izmikali z uporabo digitalne lastnine.

480 Skupni ogledi

00 Skupaj deleži

Japonska namerava spremeniti svoj zakon o zamenjavi v tujini in o trgovini v tujini, da bi dvignila kriptoborze pod pristojnost zakonov, ki urejajo banke, je ugledna vlada natisnjena v ponedeljek. Predlagana sprememba se izvaja, da bi preprečili sankcioniranim državam, da bi izvajale utajne ukrepe z uporabo digitalne lastnine.

Glavni sekretar omare Hirokazu Matsuno je na tiskovni konferenci izjavil, da vlada načrtuje uvedbo zakona revidirati nadomestne zakone o tujih mestih, da bodo vsebovali kripto izmenjave.

Fumio Kishida, novoizvoljeni visoki državni minister, je poleg tega podprl predlagano revizijo in znan po usklajenih potezah z zahodnimi zavezniki za uveljavitev nedavnih zakonov.

Pod revidiranimi mednarodnimi nadomestnimi zakoni se lahko od kriptoborz, ustreznih ljubezenskih bank zahteva, da preverijo in označijo transakcije, povezane s sankcioniranimi ruskimi ljudmi ali ekipami.

Japonska je skupaj z večino svojih zahodnih zaveznic uvedla različne finančne sankcije proti Rusiji po njenih dejanjih v Ukrajini. V začetku tega meseca je finančna regulativna struktura v državi poleg tega zahtevala, da kripto menjalnice ne dovolijo transakcij za sankcionirane cilje.

Po drugi strani pa bi parlamentarna sprememba zakona izmislila trdno prisilo kriptoborz, da blokirajo transakcije za različne sankcionirane ruske uradnike, oligarhe, banke in različne institucije.

Povezano: Crypto Rusiji ne zagotavlja nobene metodologije, ki bi izhajala iz zahodnih sankcij

Racionalizacija bolečine glede Rusije, ki se morda poskuša izogniti sankcijam z uporabo kriptovalute, izhaja iz vse večjega hobija naroda v kripto trg in sedanje povratne informacije ministrov v državi.

Finančne sankcije proti Rusiji so jo prisilile, da je pogledala različne cenovne sisteme in sisteme za vstop na svetovni nadomestni trg. Medtem ko so bila špekulacije v zvezi z izvedljivo uporabo digitalne lastnine za izogibanje nadomestnim sankcijam ena izmed najbolj svežih tem razprave, so strokovnjaki zavrnili taka vprašanja kot “popolnoma lažna.”

1434

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -