15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Japonska vlada je dala zeleno luč za sprejetje pravil o prevozu na delo – Ali kripto borze težko izpolnjujejo pravila?

- Advertisement -

Vir: promesaartstudio/AdobeJaponski organi oblasti so odobrili sprejetje pravila o vožnji na delo z blagovno znamko, ki naj bi začela veljati naslednji mesec.

Vendar se domače borze srečujejo s težavami pri sprejemanju, predvsem s težavami pri umiku kriptovalut. Po Sankei Files je ministrska komisija podpisala amandma k zakonu o preprečevanju zamenjave prejemkov iz zapora, ki bi morda “začel veljati 1. junija.”

Pravilo o prevozu na delo je regulativni zahtevo, ki jo je zasnoval Financial Motion Job Power (FATF).

FATF je svetovni nadzornik pranja denarja in financiranja terorizma.

Smernica od ponudnikov kripto storitev zahteva, da poleg transakcij z virtualnimi sredstvi dodelijo “znanje začetnika in upravičenca.”

FATF trdi, da ta ukrep pomaga “preprečevati zaporne in teroristične zlorabe.”

Toda na številnih lokacijah po vsem svetu izmenjave In ta del je običajno povzročil zmedo v zvezi z izmenjavo obveznih podatkov.

Zakonodajalci so se ukvarjali z revizijami zakona, potem ko je FATF trdil, da so bili japonski ukrepi na tem področju »nezadostni«.

Neskladnim japonskim kripto podjetjem bodo v skladu z nedavnimi pravili izdani “popravni nalogi”.

In Američani, ki gradijo ne bodo več v skladu s tem, “bodo kaznovani v zaporu,” je slavna medijska hiša.

Japonska in pravilo o prevozu na delo – Ali so možne kripto izmenjave Izpolnjevati pravočasno? Večina japonskih borz je poskušala sprejeti zavarovalne police za pritožbe pred junijem, v pričakovanju prestop kaznivega dejanja.

Vendar je potrjeno, da je delo daleč od brezhroščev.

Obseg trgovanja na glavni kripto borzi japonskega trga bitFlyer v zadnjih mesecih. (Vir: CoinGecko)Prej tega januarja je japonska medijska hiša CoinPost poročala, da ima več največjih borz v državi resne težave s svojimi alternativnimi izbirami glede skladnosti s pravili o vožnji na delo.

namere kaosa, nekatere stranke japonske kripto borze trenutno ne morejo dvigniti svojih sredstev na različne domače platforme.

Bitbank je objavila na Morda morda celo , da njegove stranke »ne bodo imele več možnosti pošiljanja kriptosredstev« na »nekatere ” konkurenčne platforme, vključno s Coincheck in bitFlyer, “v prihodnji prihodnosti.”

Medijska hiša je zapisala:

»To je posledica dejanskega dejstva, da ima vsako podjetje različno zasnovo obveščanja o znanju za skladnost s pravili o vožnji na delo.«

Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne dnevne e-novice

Prehodne 3 minute preglejte današnje kriptovalute!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -