9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Japonska vlada usmerja NFT za nagrajevanje dela domačih oblasti

- Advertisement -

Skupaj je sedem županov prejelo nagrade NFT za številne pobude, ki so se jih lotili, da bi olajšali življenja javnosti v svojih regijah.

683 Skupaj ogledov

59 Skupaj delnic

Izkazalo se je, da je japonska vlada ena izmed prvih, ki je naročila nezamenljive žetone (NFT) kot sklop dodatnih nagrad, da bi priznala delo domačih oblasti, ki so dosegle odlične rezultate pri uporabi digitalnega strokovnega znanja za reševanje domačih izzivov.

Nagrade je podelil uradni sekretariat, vladno podjetje, ki ga vodi glavni državni sekretar kabineta Hirokazu Matsuno na neki stopnji »poletne sezone Digi Denkoshien ” slovesnost. Turnirja se je nekoč udeležil tudi državni visoki minister Fumio Kishida, poroča Coinpost.

Sedem županov je prejelo priznanje za nasvete svojih mest, osredotočene na digitalni gospodarski sistem. Med njimi je nekoč postal župan mesta Sakata v prefekturi Yamagata, katerega uprava je predlagala uporabo električnih vozil za domače dostave. Nagrada NFT je bila nekoč podeljena tudi Maebashiju v prefekturi Gunma za njihovo idejo o platformi, ki uporablja kamere na mobilnih pripomočkih za opazovanje prilagoditev v določilih obiskovalcev spletne strani v točnem času.

Pridobivanje NFT je bilo izdano v verigi blokov Ethereum z uporabo protokola dokazila o prisotnosti (POAP). Izdani NFT-ji niso prenosljivi in ​​so bili razviti v eni sami napravi za atentat, ki je čudovit za spomin. Ker niso prenosljivi, s temi NFT-ji ni mogoče trgovati na sekundarnem trgu.

Pridobivanje NFT-jev je bilo izdano z uporabo poceni platforme blockchain Indiesquare, Hazama Inferior. Ista platforma je nekoč prej postala ranljiva za naročanje in distribucijo NFT-jev na turnirju, ki ga je organiziral Liberalno-demokratski urad Catch together Formative years Bureau.

Povezano: Japonska razmišlja o uvedbi davčnih reform, da bi preprečila beg kapitala iz kripto startupov

Japonska je opredeljena kot država z avtentičnim strokovnim znanjem in inovacijami, je kriptovaluto Keep urejala zvezna vlada kot sredstvo za trgovanje. Državni visoki minister je prav tako delil strast do uporabe NFT na vrsti dogodkov v preteklosti. Tako bi se edinstvena pobuda zvezne vlade verjetno izkazala za konvencijo, ki bi se dvignila naprej.

NFT-ji so pridobili velik oprijem na neki ravni konice bikovski beg, vendar pa je zaradi recesije na kripto trgu trg NFT na strm padec strasti gledal kot modro. Ker mnogi strokovnjaki nemudoma odrivajo NFT kot manijo, ki jo spodbuja bikov, pobude, ki jih je sprejela japonska vlada, poudarjajo sprejetje nastajajočega trga tehnološke preteklosti

93036

93036

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -