0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Japonske oblasti: Pograbili bomo 'vse možne ukrepe', da bi podprli možnosti FTX Japan

- Advertisement -

Dobava: Faula/AdobeJaponska vlada je obljubila, da bo izvedla vse, kar je potrebno, da bi zagotovila zaščito potencialov japonske hčerinske družbe FTX, FTX Japan. Kljub temu je zamenjava pokazala, da so njeni potencialni skladi pozitivni.

Nikkei je citiral državnega finančnega ministra Shunichija Suzukija, ki je pojasnil, da so regulatorji udarili FTX Japan s stanjem mirovanja podjetja, vendar ga je zvezna vlada spremenila tako, da je sprejela ukrepe za podporo možnosti zamenjave.

Suzuki je spremenjen v govor na novinarski konvenciji, ki je potekala po skupščini omare, je učinek rekel:

“Želimo izbrati vse, kar lahko dobro upoštevate pri ukrepih, ki so posebej v interesu stranke niso več oškodovane.«

Regulativni denarni izdelki in podjetja Podjetje (FSA) se je odzvalo na načrt dajanja japonske matične družbe FTX, FTX, z izdajo zamenjave s stanjem mirovanja podjetja. FTX Japan je bilo poleg tega naročeno, da do novembra pripravi koncept izboljšave podjetja 11.

Čeprav FTX Japan prvotno ni opustil vseh transakcij na svoji platformi, je povezal kopalke z odločitvijo FTX, da opusti dvige strank.

FSA je hitro zatem posredovala svojo državo. Agencija je kritizirala FTX Japan, ker ni “določila dnevnega reda” za nadaljevanje dvigov.

Kljub temu se je FTX Japan odzval z objavo dne njegova spletna spletna spletna povezava, da so njeni potenciali skladi pozitivni. Družba je zapisala, da »upravlja vire strank enega za drugim« predvsem na podlagi »strogih smernic, ki jih določata FSA in japonska zakonodaja«. Trdila je, da ima dovoljenje za reševanje do “količine, ki presega” vrednost virov celotnega potenciala v skrbništvu na ledenih denarnicah in računih finančnih institucij prepričanja.

Medtem ko je agencija še enkrat zavrnila sporočilo, kdaj bo nadaljevala z dvigi strank, je objavila razčlenitev svojega obsega vsebnih vrednosti – in denar, ki ga ima glede na svoje možnosti. Podjetje je zapisalo, da je prejelo sredstva v vrednosti $11.6 milijonov in spremenilo v vzdrževanje $1347.2 milijona vrednosti potencialnih gotovine in denarja v ledenih denarnicah.

FTX Japonska: Ali so viri strank stabilni?V prejšnja objava, FTX Japan je dejala, da je FTX Chapter 11 podjetje za gospodarske zlome vložilo v Združenih državah »dodatno vključen FTX Japan,« vendar je še enkrat vztrajal:

»V v skladu z japonskimi zakoni in podjetniškimi zakoni so viri, ki nam jih zaupajo naše zmožnosti, strogo ločeni in upravljani, s kriptosredstvi v ledenih denarnicah in fiat valutami v verskih računih.«

Sedemdnevni stroški žetona FTT. (Dobava: CoinMarketCap)FTX Japonska je dodala, da bo “vpila” pot možnosti “na spletu se nanašajo na obnovitev sistema” svoje platforme pravočasno – čeprav bi očitno pokončne zadeve v Združenih državah verjetno morda dobro tudi vendarle močno ovirale delo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -