19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Javna veriga blokov Kadena začenja program donacij Web3 v vrednosti 100 milijonov dolarjev

- Advertisement -

Web3 moda se je izkazala za glavno prednost za industrijo blockchain, saj si dobavitelji infrastrukture prizadevajo omogočiti novo spletno gospodarstvo.

480 Skupni ogledi

10 Skupni deleži

Dokaz o delu (PoW) blockchain Kadena je lansiral $10 milijonski program donacij za podporo Web3 Vogue na njegovi platformi, ki nedvomno odpira vrata dodatnim primerom uporabe protokola Layer-1.

Program nepovratnih sredstev je razširitev Kadena Eco, pobude, namenjene razvoju ekosistema Kadena z razvojem iger na srečo, metaverse, nezamenljivih žetonov (NFT), decentraliziranih financ (DeFi). ) in projekti Web3.

Stuart Popejoy, ustanovitelj in izvršni direktor Kadene, je omenil, da bo njegovo podjetje morda uporabljalo “zakladne vire”, da bi okrepilo dolgotrajno časovno vzdržnost protokola.

Splet3 avtorji morajo priznati, da bo najverjetneje revolucioniral sodelovanje na različnih področjih. https://t.co/pf6seKA2hc

— Cointelegraph (@Cointelegraph) marec , 1434 Web3, za katerega se je izkazalo, da izvira iz fraze za priklic vseh naslednja ponovitev spleta, ki ga poganja blockchain, je pri tveganih kapitalistih prejela veliko pozornost. Cointelegraph je nedolgo nazaj poročal o lansiranju dveh skladov razvijalcev Web3 iz kriptoborz KuCoin in CoinDCX v vrednosti $100 milijon in $100 milijonov oz.

V tem času se dobavitelji decentraliziranih vozlišč trudijo, kolikor je prisotna infrastruktura, ki bi želela prinesti funkcionalnosti Web3. Kljub temu so konkurenti strmi, saj so se zapuščeni dobavitelji Web2, skupaj s spletnimi podjetji in izdelki Amazon, Azure in Infura, oprijeli kot zgodnji igralci infrastrukturnih iger v gospodarstvu Web3.

Povezano: Oznaka Kadena se dviga nad 10% po zagonu novega protokola in kritičnem nadomestnem razvrščanju

Za odpoklic Web3 Vogue na svoji platformi, Kadena ponuja razširljivo arhitekturo in urejene pogodbe, ki jih podpira mehanizem soglasja PoW, imenovan Chainweb. Teoretično Chainweb pomaga pri visoki prepustnosti transakcij, ne da bi morali uvesti rešitve za skaliranje plasti 2.

Kadenina izvorna kriptovaluta, KDA, je uvrščena v glavo 91 na CoinMarketCap s celotno kapitalizacijo v višini približno $ milijonov v času pisanja. KDA se je močno okrepila v začetku tega meseca po uvedbi novega protokola interoperabilnosti blagovne znamke in razdelku Binance.

85008

85008

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -