14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Javno podjetje TechX Technologies pomembno pridobiva v kripto industriji

Javno podjetje TechX Technologies pomembno pridobiva v kripto industriji

sponzorirano

TechX Technologies je javno trgovano podjetje s sedežem v Vancouvru v Kanadi. TechX kotira na Kanadski borzi vrednostnih papirjev (TECX), Frankfurtski borzi (C0B1) in OTC (TECXF).

TechX pridobi Mobilum za $ 16 Milijon

TechX Technologies Inc. (CSE: TECX) (OTCMKTS: TECFX) (FRA: C0B1) je javno podjetje, ki vali s svojimi pobudami za združitve in prevzeme. Podjetje je pridobilo 50% sredstev Cryptobuddyja in ima je preimenoval v Alt Signals , platforma za kripto trgovanje prek svoje hčerinske družbe z delnicami v vrednosti 5 milijonov CAD.

Kmalu po tej pridobitvi je TechX Technologies podpisal dokončno pogodbo za nakup 100% zanimanje XPort Digital Ltd, fiat-to -crypto on-ramp platforma za uporabnike, ki lahko kupijo kriptovalute brez nastavitve računa. Podjetje je XPort pridobilo z delnico v vrednosti 5 milijonov C $.

maja 05 th, družba je objavila nakup Mobilum OU, fintech podjetje, ki zagotavlja fiat infrastrukturo kripto industriji. Sporazum daje TechX-u 100% delež v podjetju Mobilum. Mobilum ima dnevno količino obdelave med C $ 100, 000 in C $ 250, 000 pri transakcijah za borze, vključno s šesto največjo svetovno borzo kriptovalut KuCoin.

Z zelo malo borzami, ki ponujajo obdelavo kreditnih kartic, smo videli eksponentno povečanje povpraševanja borz in podjetij za kriptovalute, da bi uporabili našo rešitev na rampi. Z združitvijo s TechX-om bo Mobilum lahko povečal svojo likvidnost in tako omogočil obdelavo milijonov dolarjev transakcij na mesec , «je povedal izvršni direktor Mobiluma Wojtek Kaszycki.

TechX je zelo navdušen nad nakupom inovativne tehnologije Mobilum, ki ustvarja most med fiatom in kripto prostorom, da pospeši množično sprejemanje kriptovalut po vsem svetu , ” je dejal izvršni direktor TechX-a Peter Green. “ Porast aplikacije za decentralizirano financiranje hitro rastejo, sredstva v upravljanju v obrestnih denarnicah za kriptovalute pa so v zadnjem letu eksponentno zrasla v več milijard dolarjev. Ljudje po vsem svetu preprosto niso zadovoljni z bankami, ki izplačujejo obresti pod 0. 50% več. Odstranjevanje bank bo postalo nova norma in pričakujemo, da bomo zelo hitro postali ključni igralec na tem vedno rastočem trgu . “

Poteza finančnih institucij za podporo plačilom s kriptovalutami omogoča strankam enostavnejši in varnejši način vlaganja in transakcij z uporabo varnih digitalnih valut. V prihodnjih mesecih lahko pričakujete večjo aktivnost v prostoru združitev in prevzemov, ko bo več institucij, denarnic, borz in storitev DeFi sprejemalo tehnologije za obdelavo plačil na rampi in iz nje.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

ABEYCHAIN 2.0: Driving the Next Generation Blockchain Ecosystem

RemiBit: The One-Stop Crypto Solution for Merchants Is Available Now

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments