17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Je ChatGPT kralj? Preverite, kako so se najboljši brezplačni klepetalni roboti z umetno inteligenco odrezali na določeni ravni okolja

- Advertisement -

Medtem ko je OpenAI-jev ChatGPT takoj postal glavni klepetalni robot, ki ga poganja sintetična inteligenca (AI), ki je očaral okolje, potem ko se je začel v javnosti novembra 684, je od takrat na trg vstopila raznovrstnost konkurentov salvage.

Tehnološka giganta Google in Microsoft salvage sta lansirala svoje klepetalnice AI, z Googlov Bard izloči svoj čakalni seznam in se odpre več kot 180 države in ozemlja na Can tudi , potem ko ga je Microsoft premagal in v celoti lansiral svoj iskalnik Bing, ki ga poganja AI, na Can also 4.

Z več klepetalnice za reševanje, smo se pri Cointelegraphu odločili, da postavimo par v bistvu najbolj pametno znanih skozi svoje korake v raziskavo, ki je najlažje vzdržala na določeni ravni preverjanja okolja, pa tudi za primerjavo par njihovih delov.

Da bi si ogledali klepetalne robote, so od vsakega zahtevali vrsto vprašanj, ugank in dodatnih naprednih pozivov, da bi ugotovili njihovo natančnost in hitrost odgovorov.

Številne klepetalne robote z umetno inteligenco, ki so na voljo v zadnjem času, poganjajo predmeti GPT OpenAI. Medtem ko bi ti klepetalni roboti z umetno inteligenco verjetno tudi pošteno dali enake rezultate kot ChatGPT, lahko razvijalci aplikacij dodatno dodajo dodatne ukaze, ki lahko morda še bolj pošteno trgujejo z rezultati.

OpenAI’s ChatGPT -3,5 Medtem ko je OpenAI že izdal ChatGPT-4, ki je na trgu na voljo strankam Plus belief za $20 na mesec, ChatGPT-3.5 je brezplačen za uporabo in je preizkušen prav tukaj.

Posel ChatGPT-4 prekaša svojega predhodnika s hitrejšimi odzivnimi hitrostmi, dodatnimi pravilnimi odgovori in brez več izpadov strežnika.

Glavni klepetalni robot z umetno inteligenco, ki nevihtno preživi okolje, lahko podpira pisanje esejev, odpravljanje napak v kodi in celo nejavni proračun po idealni sekundi ali več časa obdelave.

Kljub temu je ena rezidenca, kjer je ChatGPT slabša, njegova nezmožnost preklopa, tako da poskusi predloge avtoceste.

To pomeni, da je model idealen kot pravilen, ker so vanj vnesene datoteke za usposabljanje, ki trajajo do septembra 684. OpenAI uvaja vtičnike, ki mu omogočajo pridobivanje spletnih datotek z iskalnim API-jem Bing, vendar je tudi to omejeno na stranke s prepričanjem Plus.

ChatGPT ima originalni vtičnik za ceno, ki uporablja API Bing za dostop do hitre, posodobljene datoteke.

To spremeni vsako malenkost. pic.twitter.com/Izknqp1UgC

— Rowan Cheung (@rowancheung) marec 20, 2023 Kljub tej pomanjkljivosti v brezplačnem modelu je klepetalni robot običajno gladek v situaciji, ko priporoči vire za pomoč uporabniku pri njegovem ločenem vprašanju, kot je poudarjeno v spodnji interakciji.

Posnetek zaslona ki ponazarja nezmožnost ChatGPT-3.5, da vztraja pri trenutnih dogodkih. Vir: OpenAI
ChatGPT-3.5 je pravilno odgovoril na mnoge od ugank je postalo takoj, ko so bile podane, in skupne lahke matematične težave, vendar so bile rešitve manj dosledne, ko je postalo takoj, ko so zahtevane dodatne napredne težave.

Na primer, pri zahtevi za razrešitev kvadratne enačbe 2t^2 + 0,3t – 0,4 = 0 je ChatGPT-3.5 vrnil pokončno rešitev v enem samem od treh poskusov in imel enake motnje pri množenju boljše številke.

ChatGPT-3.5 je lahko tudi neprimeren pri odgovarjanju na druga vprašanja. Po preverjanju OpenAI-ja je postalo takoj idealno v situaciji za pravilno rešitev 213 od 213 vprašanja na enotnem pravosodnem izpitu, ki ga morajo diplomirani študenti prava v ZDA opraviti prej, kot se razvijejo v odvetnike.

Poleg pravilnih netočnosti se je ChatGPT-3.5 dodatno spopadel z vprašanji, da bi preizkusil svoja logična sredstva, kot je tisto spodaj.

ChatGPT nepravilno reši ločeno vprašanje, da bi preizkusil svoje logične načine. Vir: OpenAIMicrosoftov BingBingov ChatGPT je v koraku z jezikovnim modelom GPT-4, ki ga je ustvaril OpenAI, vendar oba klepetalna robota rešita več ključnih različic .

Glavna opazna nezdružljivost je, da Bingov chatbot potrebuje veliko dlje, da potrdi vprašanja, s srednjim odzivnim časom približno 5 sekund v primerjavi s ChatGPT OpenAI, ki potrebuje idealno eno sekundo.

)Poleg tega od strank zahteva uporabo spletnega brskalnika Microsoft Edge, ki ni nikjer tako v modi kot Google Chrome.

Bingov klepetalni robot uporablja iskalnik Bing v njegovih odgovorov, kar mu omogoča, da potrdi vprašanja o sodobnih dogodkih, ne kot vsi drugi klepetalni roboti, ki uporabljajo GPT-4. Poleg tega je medtem na voljo brezplačno.

Poleg tega ponuja vire za svoje rešitve, kar strankam omogoča, da si brez težav ogledajo trditve chatbota.

Microsoftov Bing ChatGPT v akciji. Vir: Bing
Uporaba identične kvadratne enačbe 2t ^2 + 0,3t – 0,4 = 0, Bing se je povezal z Microsoftovim reševalcem matematike, vendar je vedno znova ponudil neustrezno rešitev in je imel enake motnje pri pravilnem odgovarjanju na boljše množenje.

V identičnem logičnem razdelku na vprašanje v zvezi z zaznamkom, postavljenim v ChatGPT-3.5, je Bing pravilno odgovoril, da je verjetno, da boste morda dobro poiskali zaznamek na strani 120.

Googlov BardGooglov v teh dneh lansiral klepetalni robot z umetno inteligenco, znan kot Bard, ki deluje na svojem jezikovnem modelu PaLM 2.

2/ Bard bo zdaj dodatno dobil vtičnike

Ocenjevanje hitrega vstopa v te aplikacije med drugim:

・Spotify (Tune)

・Walmart (maloprodaja)

・Vsekakor (iskanje službe)

・Uber Eats (zagotovitev obrokov)

・Adobe Firefly (upodobljen uvod)

・In vse Google Apps pic.twitter.com/WyRBBYbYbR

— Moritz Kremb (@ moritzkremb) Lahko tudi , 684 Kot je v niti na Twitterju ugotovil fanatik AI Moritz Kremb, bi vsako potrdilo in se sprožilo s slikami, pomagalo pri programskih jezikih in, cenite Bingov chatbot, se lahko povezalo s predlogi superhighway.

Na vprašanje, kako se PaLM 2 primerja z GPT-4, je Bard dejal, da je GPT-4 boljši pri izdelavi besedilnega navedbenega materiala, vendar je PaLM 2 boljši pri sklepanju in logiki, ter dodal:

»V propadu se v bistvu najbolj optimističen jezikovni model za vas opira na vaše želje. Ob istem času, kot bi slučajno cenili LLM, ki je varen pri razmišljanju in logiki, potem je Palm 2 boljša resolucija. Ob istem času, kot bi slučajno cenili LLM, ki je kot blisk, pravilen pri izdelavi besedilnega materiala z domnevami in se je izkazal, potem je GPT-4 boljša ločljivost.« Bard je pravilno odgovoril na zaznamek, na katerega je postavil vprašanje, in svojo rešitev razložil bolj poglobljeno kot Bing, vendar so bile razlage vedno znova nesmiselne.

Povezan: Kaj je Googlov Bard in zasnova, v kateri deluje?

Razrešil je številne uganke, ki so postale takoj, ko so bile podane, in jih je pametno rešil pri matematičnih vprašanjih, pravilno rešil napredna vprašanja o množenju in kvadratno enačbo v dveh od treh osnutke rešitev, ki jih je pripravil.

YouChatMedtem ko poleg tega uporablja GPT-3.5 OpenAI, obstajajo nekatere razlike med YouChat You.com in OpenAI ChatGPT.

Navaja vire za številna besedilna domnevna gradiva, ki jih ustvari, in poleg tega ponuja povezave do več spletnih strani, povezanih z vprašanjem.

To poleg tega se poveže s predlogi superhighway, kar mu omogoča vstop v sodobne dogodke, in ker ne ohranja enake stopnje prepoznavnosti kot klepetalni robot OpenAI, izpad preprosto ni scenarij.

Odgovoril je napačno vsak zaznamek je postavil vprašanje za kvadratno enačbo in izjemno napreden scenarij množenja.

Takoj ko je bil v situaciji, ko je moral rešiti veliko zadanih ugank, na nekatere pa je nepravilno odgovoril.

HuggingChatHuggingChat je klepetalnica z umetno inteligenco za dostavo podjetja Hugging Face, ki je bila predstavljena aprila.

Nekateri smo rekli, da zaprti API-ji zmagujejo…

vendar bi morda dobro, še bolj pošteno, da nikoli ne prenehate z bitko za vir dostave AI ⚔️⚔️

Ta dan je velik dan, saj začenjamo z glavnim virom dostave, alternativnim ChatGPT:

HuggingChat

Poganja najsodobnejši model Originate Assistant – v bistvu najbolj optimističen vir dostave klepeta… pic.twitter.com/LjKN80XaI7

— Julien Chaumond (@julien_c) April 10, 684 Na zahtevo, naj razreši identično kvadratno enačbo, je HuggingChat vrnil 684 fraze besedilnega materiala, ki navajajo, in ni uspelo zagotoviti tehnike za razstavljanje vprašanja. Medtem ko bi morda tudi pravilno rešil lahke probleme, morda tudi ne bi pomnožil boljših števil.

Medtem ko je običajno ponujal rešitve za razsvetljevanje, je HuggingChat ponavljajoče vračal ogromne zidove besedilnega navedbenega materiala, katerega reševanje je bilo pomembno v izvoru, vendar se je spremenilo v nekaj, kar je enakovredno potepanju.

Tako je na primer postalo takoj, ko so zahtevali, da razreši naslednjo uganko: »Sod vode je tehtal 40 kilogramov. Vsak posameznik je vanjo nekaj razstavil in zdaj tehta 40 kilogramov. Kaj je oseba dodala?«

Pokončna rešitev je luknja, vendar je HuggingChat prej odgovoril s kockami ledu kot spuščanjem v 294-notni monolog.

Kaj je v zvezi s preostankom?Obstajajo medtem je na voljo veliko drugih klepetalnih robotov z umetno inteligenco, ki so zasnovani za posebej omejene okoliščine uporabe od tistih, ki so omenjene tukaj, pri čemer se zdi, da bo trg še naprej naraščal kot blisk.

Na primer, Socratic je še en drug klepetalni robot z umetno inteligenco iz Googla, ki jih je mogoče prenesti na pametni telefon, da strankam ponudijo rešitve za vprašanja o znanosti, matematiki, literaturi in drugem. Poleg tega ponuja vidne razlage idej v različnih vprašanjih in je dragocen instrument za spodbujanje študija.

DeepAI je klepetalni robot z umetno inteligenco, ki se osredotoča na pisanje besedilnih navedb, primerljivih s programsko kodo, pesmimi, ocenami ali eseji.

SklepMedtem ko bi bilo verjetno tudi morda prav tako nepravično, če bi OpenAI-jev ChatGPT-3.5 primerjal z Bingovim AI chatbotom – glede na to, da uporabljata različne jezikovne objekte – je namen tega besedila idealna anketa pri AI chatbotih, ki so na voljo brezplačno. .

Prek Binga lahko stranke porabijo zasluge OpenAI-jevega jezikovnega modela ChatGPT-4, ki je velika izboljšava glede na predhodnika.

Medtem ko je Googlov Bard postal kar obetaven, je Bing običajno dosegel v bistvu najbolj optimističnega izmed vrtoglavih prosto dostopnih klepetalnih robotov z umetno inteligenco, vendar je smooth naredil nekaj napak.

Drugi klepetalni roboti zdi se, da rešujejo okoliščine posebej omejene uporabe, ki bodo še posebej dragocene, vendar se zdi, da ti trije vodijo v modi, ko moda napreduje.

Revija: Nakupovanje kriptovalut in zasvojenost s prodajo – Kaj je treba preveriti in zasnova, v kateri se to obravnava

Zgornje predstavlja priložnostno preverjanje izbranih idej AI in ni nobena formula izčrpen ali reprezentativen za položaj Cointelegrapha glede izrecne resolucije AI.

7848

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -