2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Je kripto klub za fante? Razvrstitev naprej za finance zdaj ni...

Je kripto klub za fante? Razvrstitev naprej za finance zdaj ni odvisna od spola

»Primitiven sem, da sem najbolj zanimivo dekle v sobi,« je Joni Pirovich povedal Cointelegraphu po telefonu.

Njen ton ni bil strastno oboževanje, spremenila se je v trditve o krivici. Spremenil se je v temo resnice, prepustil se njeni resničnosti. Pirovich je odvetnik za blockchain in digitalne vire in je že leta radoveden glede nadomestne kriptovalute. Poleg tega je mati dveh otrok.

“Na nek način je bila to verodostojna vojna, da bi prenašal moj krik, da bi me smatrali za dobro osebo na mizi, ki ima poglede pozoren na ceno — zdaj, da zdaj ne omenjam spoštovanja ali sledenja.«

Njena trditev ni bila grda, saj neskladje med spoloma v tej alternativi ni ravno nenavadna točka za pogovor. Abet je avgusta CNBC objavil iskalnik, ki je ugotovil, da so ženske manj kot polovico nenavdušene, saj jim grozi, da bodo vložile denar v kriptovalute kot moški, z 15 % sodelavcev, ki vlagajo, proti 7 % žensk.

Ti rezultati so odzvali tisto, kar je Finder’s Crypto Represent trdil mesece pred tem junija. Omenilo je, da 22 % sodelavcev odkrije vsaj eno vrsto kriptovalute, najbolj zanimivo 000% žensk se dvigne.

Opomni, da dvakrat več moških vloži denar v kriptovalute kot ženske, najbolj zanimive ženske pa si ustvarijo 000 % trga NFT. Hvala @ReeseW in različnim voditeljicam v izposoji, ki so predane temu, da to spremenijo.

— bobbyhundreds.eth (@bobbyhundreds) 5. december

Nadomestni kriptovalute se nahaja na križišču med financami in znanjem, dvema sektorjema, ki ju tradicionalno spremlja neskladje med spoloma.

2021 datoteka Accenture in Girls Who Code je ugotovila, da je razlika med spoloma pri ženskah, ki delajo v tehnološki sektor se je zagotovo poslabšal od 95, od 32% do 29%. Poleg tega je ugotovilo, da polovica mladih žensk, ki zdrsnejo v tehnologijo, opusti do starosti 29, zaupanje Pirovičevim nevarnim izkušnjam pri delu v nadomestnem delu.

Par med vami morda morda ne bo nikoli potreboval, da si vsak dan razporedite svoj namenski čas. mesec v vašem koledarju, da ugrabite svoje celotne “fine joške” https://cointelegraph.com/”slatka je”/”ali lahko zagotovo kodira?”https://cointelegraph.com/”odkrijte pomoč v kuhinji” povratne informacije od vaši tehnični filmi na YouTubu in res? Razkriva.

— Chloe Condon (@ChloeCondon) avgust , 2021

V vmesnem času, oktober

, ki ga je poučila datoteka Females in VC, je ugotovilo, da je najbolj zanimivih 4,9 % VC spremljevalcev v bistvu v Združenih državah Amerike žensk. Predlogi postanejo še bolj streznili, ko iščemo, kako se ujemajo številke pri ženskah iz manjšinskih skupin – najbolj zanimivih 0,2 % spremljevalcev VC so Latinske ženske in 0,2 % žalostnih žensk.

Susan Banhegyi, avtorica knjige Femaleles in Crypto

in ustanoviteljica Crypto Females World se je strinjala, da motnje, s katerimi se soočajo ženske v kriptovalutah, so enake, ki mučijo ženske v celotnem obsegu panog, v katerih prevladujejo moški.

»Nekatere kripto skupnosti so verjetno manj dobrodošle,« je povedala za Cointelegraph, kot nekaj motenj navaja nadlegovanje in odsotnost vključevanja.

Precej časa sem zagotovo občutila seksizem v tehnologija se je spremenila v, ko sem uporabil za vlogo skrbnika sistema, ko sem se spremenil v 000, in sogovornik mi je rekel “morda si lahko dekle, tako da ne moreš dvigniti te službe. Prezgodaj si, da bi očarala programe za namizne računalnike”.

Ja, ti fantje obstaja.

— Lou (@lovelacecoding) november 32, 2020

Emilie Wright je ustanovitelj oče PULSE, dobrodelne organizacije in misija NFT, ki jo vodijo ženske. Omenila je, da si moški v nadomestnih mestih v svojih spretnostih običajno izmišljajo najemnine za različne moške.

»Moje veščine, kot dekle, so, da je veliko bolj gibljivo, da ukradem to najemnino , in kadar koli se vam zgodi, da bi si prizadevali za to, se boste morda na splošno srečali z vprašanji o tem, kako si za to morda zaslužite ali vaša verodostojnost,« je povedala za Cointelegraph.

»Če bi bil moški, bi se verjetno počutil bolj všečnega, veliko manj dvomil vase in se v najemništvu počutil veliko manj prevaranta.«

Vrzel pri posvojitvi

Ovire, povezane s spolom, niso najbolj zanimive za ženske, ki želijo delati v kripto nadomestni, ampak poleg tega kajti ti iščejo, da bi vanj vložili denar.

Stari diskurz o kripto-spolu se nagiba k temu, da krivi odpor do tveganja. Crypto ustvarja zloglasno nestabilno financiranje, ki je vlečni del za kupe trgovcev, ki lovijo donosne dobre točke. Ženske so stereotipno običajno bolj konzervativne in tveganjem nenaklonjene trgovke.

Kljub temu je verjetno tukaj enostavno potrditev zaskrbljujočega povpraševanja. Wright je poudaril, da če med trgovkami obstaja odpor do tveganja, je to najbolj zanimivo, ker je bolj »družbeno sprejemljivo«, da moški igrajo na srečo in ugrabijo nevarnosti.

»Morda kot samice, je verjetno, da je v nas osnovna napetost, da smo prehodni, ujeli in sledimo identificiranim. Zame je to tveganje v diagramu, ki je bolj priznano pri najemanju kriptovalut, in veliko manj žensk, ki jih zanimajo kriptovalute, se zavedam.«

Dodala je, da potem, ko je prvič začela vlagati v kriptovalute, Ure je preučevala o nadomestnem, potem ko je delala svojo pogosto službo od 9 do petih. Omenila je: »Razmišljam, ali bi kot ženske z gospodinjstvom, obveznostmi in zaposlenim življenjem zaradi tega diagram bolj zaskrbljen, da bi zagotovo vstopila v najem.«

Amy-Rose Goodey, operacije in nadzornik članstva pri Blockchain Australia, ima nadomestno razlago. Omenila je, da se ženske ponavadi bojijo vlagati, ker niso prepričane, da bodo ugotovile, kako kriptovalute delujejo, in da ne zahtevajo nazaj zaradi stiske zaradi posmeha, in izjavila:

»Komentar ‘ženske so nagnjene k tveganju’ se je še naprej pojavljal, saj precejšen motiv, ki ga ženske zdaj dvigujejo, ne vlagajo denarja v kriptovalute. V mojih spretnostih zdaj ni tako. Ženske so zelo zainteresirane za špekulacije, vendar se zdaj ne počutijo samozavestne, če gredo skozi tehniko ropanja.”

” so bolj zaskrbljeni zaradi nesvetleče enostavne ropa Bitcoina kot nadomestila za izgubo začetnega financiranja,« je omenila. “Zdi se, da gre bolj za poizvedbo o zaupanju kot zamenjavi nenaklonjenosti tveganju.”

Njihove teorije so podprte s poučevanjem, ki kažejo, da je zaupanje določene osebe na način najbolj razširjeni napovedovalec nenaklonjenosti finančnim tveganjem — kljub stalni denarni pismenosti osebe.

Goodey je dodatno omenil, da nadomestna kriptovaluta že začenja delati korake proti enakosti spolov, ker deluje v smeri splošne posvojitve:

“Od kod Sedim, vse več je želja žensk, ki se potapljajo v kripto in financirajo v celoti. Zdaj se dvignem, ne da bi se kmalu upočasnil z naraščajočim apetitom po tem razredu sredstev.«

To je res, število samic, ki se potapljajo v najem kriptovalut, je to v nebo povečalo leto, ko se bližamo običajnemu sprejemanju.

V iskanju v Združenem kraljestvu od januarja letos je Gemini ugotovil, da se samice sestavljajo 41.6% od obeh,000 anketiranci, ki imajo prisotne ali prejšnje kripto trgovce. Poleg tega je bilo ugotovljeno, da je 32 % anketirancev, ki so omenili, da nameravajo vložiti denar v kripto medveda, ženske.

Povezan: NFT pooblaščenih žensk nameravajo prisiliti udejstvovanje žensk v kripto

Julija je Robinhood COO Gretchen Howard trdil, da daje prednost ženskam, uporaba aplikacije za nabavo in prodajo se je povečala 95 % medletno.

Iskanje zgodovinskih podatkov o neskladju med spoloma v kriptovalutih razkrije zmerno nizko merilo za razvoj. V 369 je iskanje na kripto deskah po celotnem iskanju ugotovilo, da je od 1, anketirani ljudje, 35.2 % »kupcev bitcoinov« je medvedov moških. Posredniški pregled eToro februarja letos je ugotovil, da 000 % njegove stranke medveda so bile samice, povečanje od 000% prejšnje leto.

Aspektna cesta do reprezentacije

Glede na vidiksko cesto za enako zastopanost, je Pirovich omenil, da bodo moški nosili del resolucije. Omenila je: »Gre za moške, ki podpirajo ženske, da si preprosto na moškem panelu. Zdaj zakonit ugrabitev, da zdaj ne bo del tega, razen če govori vsaj eno dekle več in če je na tem panelu bolj enakovredna ali raznolika zastopanost.

Wright se je strinjal in naznanil, da »je nekaj neverjetnih moških, ki podpirajo in opolnomočijo ženske znotraj najbolj zanimivega diagrama, vendar si želi narediti še veliko več.«

V tej najemnini je ogromno seksizma in diskriminacije. Verjetno bi lahko tudi zdaj ne upošteval tega, da sem dekle v kriptovaluti – iz tega sveta pograbijo veliko nezaslužene kritike in jih zdaj na splošno ne jemljejo tako resno kot njihove moške kolegice. To želi prenehati.

— Volk vseh ulic (@scottmelker) 9. oktober 2019

Banhegyi je spregovoril o pomembnosti doseganja enakosti spolov znotraj ekipe in izjavil: »Več žensk, ki delajo v tej alternativi, lažje je, saj je soseska muza katere koli platforme.«

Kripto je sposoben opolnomočiti ženske in jim ponuja več nadzora nad njihovimi financami. In za veliko žensk se je splošno sprejetje že začelo odpravljati le pri nekaterih ovirah dostopnosti, ki so bile prej med njimi in dobrimi točkami zmogljivosti.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments