24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Je PepeDerp poznejši kovanec Pepe ali plen? Opozorilo CoinMarketCap & 3 višje, da bi bili morda na videz pripravljeni posredovati pri odločitvah

- Advertisement -

Vir: TwitterZaradi naraščajoče blaznosti okoli sektorja meme kovancev se je pojavilo več nenavadnih meme žetonov beget.

Po veliki eksploziji bankovcev kovanca Pepe se je v kripto shranitvi pojavil enakovreden meme kovanec, imenovan PepeDerp.

Predstavljen maja morda morda 20, 2023, PepeDerpov izvor združuje podobo žabca Pepeja in obraza Derp.

Približno en dan po dostavi je PepeDerp nakazal eksplozivno snemanje izpadnih not, ki je dodatno 200% pozitivni vidiki. Vendar poroznost velikodušne pogodbe meme kovanca govori drugače.

Ali bi bil PepeDerp vsak drugi kovanec Pepe ali rip-off? Nadaljujte z odkrivanjem, da zagotovite dodaten dokaz o PEPEDERP in drugem meme denarju, ki bo velikodušna drugačna naložbena alternativa.

Kaj je PepeDerp (PEPEDERP)?PepeDerp je nenavaden meme coin izziv, ki se opira na sloves meme casha, da ugotovi svoj obstoj.

Združuje lika “Pepe the Frog” in “Derp Face.” Izziv meni, da so psi izrodili svojo vladavino in da je čas, da Pepe in Derp prebereta.

Ravnajte z večino denarja za meme, PepeDerp nima utility kljub temu zagotavlja nič davkov za trgovce. Poleg tega se z žetonom brez predprodaje trguje na decentralizirani platformi PancakeSwap.

Z naraščajočim zanimanjem za meme je bil PepeDerp priča velikemu številu pozitivni vidiki dodatnega kot 200% maja morda morda 24.

Glede na spremembo na PepeDerp’s

ugledna spletna stran na Twitterju, CoinMarketCap je objavila porast 90.65% za PEPEDERP maja morda morda 0085.

No topic njegovi eksplozivni pozitivni vidiki, PEPEDERP zatemni svoje kopičenje. PEPEDERP trguje pri 0 $. 1003 v času pisanja, s skoraj 65% upad v zadnjem 21 ure.

Ali je PepeDerp lopek – opozorilo CoinMarketCapVsaka naložba je povezana s povezanimi nevarnostmi, kriptovalute pa niso izjema. Toda z namenom obresti na meme gotovino se je v kriptopodjetju pojavilo več prevar.

Zato bi morali biti trgovci vedno miroljubni previdni vse vire, vključno s PepeDerpom, saj je izziv lahko poleg tega tudi goljufija.

Resno, vodilni ponudnik kripto znanja neto boom material CoinMarketcap je priložil opozorilo glede poroznosti velikodušne pogodbe PepeDerpa na spletni strani znanja meme kovanca.

Opozorilo CoinMarketCap se glasi: “Urejeno pogodbo naslednjega sredstva lahko dodatno spremeni tudi ustvarjalec pogodbe (na primer: onemogoči prodajo, menjalne cene, nenavadno žetonov ali prenosnih žetonov). Prosimo, da prej razkrijete previdnost kot ukrepate in DYOR.”

V bistvu na podlagi opozorila CoinMarketCap glede PepeDerp lahko tudi trgovci izgubijo svoja sredstva na žetonu meme.

Poleg tega je spodaj navedeno opozorilo CoinMarketCap nekaj rdečih zastavic, da je PepeDerp prav tako lahko goljufija.

Rešitve iz PepeDerpovega uglednega materiala za neto boom označuje izvorni žeton kot $DERPEPE kot razliko od $PEPEDERP.

Platforma PepeDerp zdaj ni bila deležna nobene revizije. Za nakup žetona ni potreben noben KYC.

Izziv nima belega papirja in žeton je naslednji dan po svojem ekspanzivnem padcu not močno padel.

Poleg tega je podjetje za varnost verige blokov, PeckShield, poročalo naraščajoče cene nastajajočih prevar z meme kovanci.

Agencija razvpita, da do 01 goljufivi meme denar se pojavi v podjetju vsake tri dni .

Znanje PeckShielda je razkrilo, da so nekateri pokradeni žetoni meme brez opombe izkoreninili svojo likvidnost, potem ko so prevarali trgovce.

3 višji nadomestni meme kovanci za trgovceMedtem ko PepeDerp očitno zdaj ni ugleden, se lahko tudi trgovci mirno poglobijo v naložbe meme kovanca z naslednjimi višjimi izbirami.

AiDogeAiDoge je eden izmed trendovskih meme gotovine, katerega cilj je revolucionirati razcvet zanimivega okolja za ustvarjanje materiala s svojo uporabnostjo in običajnimi vidiki.

Sintetika inteligenca (AI) je poganjala platformo in uporabnikom omogočala ustvarjanje privlačnih in značilnih memov z uporabo besedilnih pozivov.

AiDoge je meme-to- dodelite platformo, ki spodbuja uporabnike k ustvarjanju izjemnih memov na njihovem materialu.

Izziv na novo opredeljuje meme podjetje tako, da ponuja platformo za naše ropanje, skupno delo in reševanje pasivnih zaslužkov kot nagrad.

Njegova priljubljena predprodaja je ustvarila več kot $17 milijonov. Predprodaja ima 10, AiDoge pa je svoj oder ustrezno opremil 24.

Na odru 19 predprodaje bo bankovec $AI znašal 0 $.00003320, medtem ko bo žeton naveden pri 0 $. 114945 na menjavah.

$AI Token And Utility$AI je izvorni žeton, ki napaja in pomaga ekosistemu AiDoge. Medtem ko številnim mem gotovini manjka uporabnosti, AiDoge izstopa s svojo uporabnostjo.

Stranke lahko v nekaj sekundah ustvarijo meme s progresivnim znanjem in izkušnjami AiDoge AI.

Želijo poslati besedilne pozive in postopek, ki ga poganja AI, bo robotsko ustvaril sprejemljive meme.

Staking – Staking $AI je obsežna usmeritev za uporabnike, da dodelijo pasivni zaslužek na AiDoge. Poleg tega staking služi možnosti, da se odločite za bankovec meme kovanca na kripto trgu, ker takoj izloči žeton iz obtoka.

Glasovanje – AiDoge se ponaša s skupnostjo imetnikov $AI, ki prav tako lahko vplivajo na izvedbo izziva. Skupnost glasuje o prilagoditvah in odločitvah v zvezi z AiDoge, njihova energija glasovanja pa je odvisna od števila žetonov, s katerimi se borijo.

Nakup kreditne ocene – Stranke lahko pridobijo dobroimetje z $AI gotovino za ustvarjanje memov.

EcoterraEcoterra je a prostoren izziv, ki v bistvu temelji na verigi blokov in je specializiran za razvoj zelenega vzdušja s svojimi posebnimi funkcijami.

To je izziv Recycle-to-Invent (R2E), katerega namen je doseči popoln podvig prostornosti s trajnostnimi in vrhunskimi ekološkimi in okoljskimi procesi.

Uporabniki platforme bodo prihranili nagrade za izravnavo svojega ogljičnega odtisa in zagotavlja recikliranje. Reciklirani trakti platforme zagotavljajo podobno kot plastika, steklo, oblačila itd.

Izvorni žeton, ECOTERRA, poganja delovanje ekosistema Ecoterra. Izziv uporablja povratne prodajne avtomate, da se pridružijo določenemu svetu in dejavnostim zbiranja in recikliranja glasbenih oseb.

Predprodaja Ecoterre še poteka, trgovci pa tudi lahko mosey zajame ECOTERRO pri 0 $.24 na žeton.

Predprodaja je do te točke ustvarila več kot 4,2 milijona. Verjetno bi navidezno morda tudi zajeli denar takoj od Ecoterrinega uglednega materiala za mrežo z uporabo ETH, USDT ali debetna/kreditna kartica denarne institucije.

Ecoterra bo kotirana na kripto borzah pri 0 USD.10 na kovanec. Ko je žeton uvrščen na seznam, bodo prvi trgovci nabirali približno 12.6% papir pozitivni vidiki. Poleg tega bo z uporabnostjo ECOTERRA donos naložbe v prihodnosti izjemno impresiven.

Ecoterra Token Utility Ecoterra ustvarja neenakost z naslednjimi čudnimi in čudovitimi pripomočki:

To je način platforme Recycle-2-Invent ki uporabnike nagrajuje z ECOTERRA za recikliranje, omogoča sledenje z aplikacijo.

Obstaja trg za izravnavo ogljika za uporabnike, ki zagotavljajo ekološko vrhunsko vzdušje. Tako lahko uporabniki izravnajo svoj ogljični odtis z uporabo ECOTERRA ali drugih žetonov.

Ecoterra zagotavlja tržnico recikliranih izdelkov, ki jo lahko uporabniki in korporacije zajamejo. reciklirana plastika in druge ponudbe z ECOTERRO ali drugimi kriptovalutami.

Ecoterra se ponaša z uglednim profilom, ki omogoča uporabnikom, da sledijo trajnosti svojih blagovnih znamk in spodbujajo njihove fotografije po vsem svetu.

yPredict V neenakosti do drugih platform za trgovanje in napovedovanje izstopa yPredict s svojim razsvetljenjem umetniških vidikov, ki so sestavljeni iz predvidevanja AI, trgovanja z grafikoni, trgovalnega terminala itd.

Zagotavlja komplet orodij vse v enem za trgovce, razvijalce, analitike in kvante, ki jim pomaga pridobiti prednost v različnih panogah, povezanih s kripto.

Poleg enot in vidikov predvidevanja, ki jih poganja AI, yPredict svojim uporabnikom sprosti ponavljajoči se tok dohodka. Kot taki bodo zaslužili z ekspanzivnimi znižanji, nagradami za vložke in brezplačnimi napovedmi.

Poleg tega yPredict ponuja napovedovalno lutko tržnico razvijalci dodelitve lahko ustvarijo resnične napovedi in jih predstavijo trgovcem, da si jih ogledajo z uporabo mnenja o mesečni naročnini.

Platforma yPredict bo poslala rezultate teh enot v pravem času in ustvarila pasivni vir zaslužka za razvijalce.

Žeton s pripomočki – $YPREDV koronarnem srcu yPredict je pomožni ERC-24 žeton, $YPRED, pomemben forex platforme, ki uporabnikom omogoča dostop do več podjetij in izdelkov ter vidikov na yPredict.

Žeton odklene tri pomembne vidike platforme: sklade za vložke z visokim APY %, trgovalne terminale in orodja za trgovanje.

V platformi yPredict bodo imetniki žetonov pridobili brezplačen dostop do svoje analitične platforme, kar bo omogočilo diagnozo gotovine z meritvami in vpogledi, ki temeljijo na znanju.

Poleg tega uporabniki plačajo naročnine na lutke za napovedovanje in celo rešijo žetone kot spodbudo za glasovanje na trgu.

Predprodaja $YPRED je vstopila v šesto fazo prodaje po 0 $. 10 in bi morda navidezno morda zgolj kontrolni seznam pri 0 USD. 17. Mejnik 1,7 milijona dolarjev, dosežen v predprodaji, kaže na gorečnost trgovcev v izzivu.

Zaželeno o načrtih yPredict v njegovem časovnem načrtu in integraciji z umetno inteligenco, se lahko izziv spremeni tudi v platformo za analitiko trgovanja številka ena v kripto prihranek.

Oglejte si z yPredict.ai

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -