2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Jim Cramer iz Mad Money vlaga v kriptovalute, ker "tam bi lahko...

Jim Cramer iz Mad Money vlaga v kriptovalute, ker “tam bi lahko bilo na milijone večjih norcev”

Mad Money's Jim Cramer Invests in Crypto Because 'There Could Be Millions of Greater Fools Out There'

Voditelj Mad Money, Jim Cramer, ima nekaj nasvetov za kripto vlagatelje. “Dokler priznavate zelo resnično možnost, da celoten naložbeni primer za kriptovalute temelji na teoriji velikega norca, imate moj blagoslov, da o tem špekulirate,” je dejal. Cramer je dodal, da drži eter, ker verjame, da bi “tam lahko bilo na milijone večjih bedakov.”

Crypto Investing Advice Jima Cramerja

Voditelj oddaje Mad Money na CNBC, Jim Cramer, je v četrtek govoril o vlaganju v kriptovalute. Nekdanji upravitelj hedge sklada, ki je soustanovil Thestreet.com, spletno stran za finančne novice in pismenost, je dejal:

ker se zavedate zelo realne možnosti, da celoten naložbeni primer za kriptovalute temelji na teoriji večjega norca, imate moj blagoslov, da o tem špekulirate.

Teorija velikega norca pravi, da je cena sredstva odvisna od tega, ali ga lahko pozneje prodate po višji ceni. Teorija se nanaša na idejo, da lahko zaslužite z nakupom sredstva, ker obstaja nekdo, ki ga je sčasoma pripravljen kupiti od vas po višji ceni.

Cramer je dodal, “Vem, da veliko ljudi govori smešne stvari o kriptovalutih, in veliko sem ujel, da sem to priznal.” Vendar je poudaril:

Na koncu dneva sem večkrat rekel, da lahko uporabljate bitcoin ali ethereum kot varovanje pred inflacijo, do 5 % vaših prihrankov, kot nadomestilo za zlato.

V avgustu, gostitelj Mad Money je priporočil, da se do 5 % portfeljev vloži v kriptovalute, pri čemer je navedel, da verjame v kriptovalute. Marca je rekel, da ga je zlato pustilo na cedilu.

Cramer je še povedal: »Nisem kupil bitcoina ali ethereuma kot inflacijo zavarovanje. Po pravici povedano, igral sem na srečo. Preprosto sem igral psihologijo množice in nimam pojma, zakaj so se te stvari dvignile, razen da je veliko preveč navdušenih ljudi, ki želijo kupovati visoko in prodajati višje.” Pojasnil je:

Držim se svojega ethereuma, ker verjamem, da bi lahko bilo na milijone večjih norcev. Mislim, da je to spodobna stava.

Nadaljeval je: »Nimam nobene posebne navezanosti na ethereum in na koncu Poklical bom v register o preostalem delu mojega položaja, ko bom mislil, da se bo dvignil.«

Cena etra je v petek dosegla najvišjo vrednost vseh časov. V času pisanja ETH znaša 4 $ 274. V preteklih 24 urah se je zmanjšal za 3,5 %, vendar se je povečal za 7 % v zadnjih sedmih dneh in skoraj 25 % v zadnjih 50 dni.

Junija je Cramer razkril da je prodal skoraj vse svoje bitcoine, potem ko je kitajska vlada ponovila zatiranje kriptovalut. Istega meseca je dejal, da je vložil denar v ETH, pri čemer je opozoril: “Všeč mi je ethereum, ker ga ljudje dejansko veliko bolj uporabljajo, da lahko kupujejo stvari.” Septembra je gostitelj Mad Money vlagatelje v kriptovalute prosil, naj izkoristijo dobiček, če bi imeli kakršen koli dobiček od kriptovalut zaradi pomislekov glede Evergrande in Tether.

Kaj menite o komentarjih Jima Cramerja? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Swarm of Alternative Crypto Assets Outpace Bitcoin's Gains by Double Digits This Week

Swarm of Alternative Crypto Assets Outpace Bitcoin's Gains by Double Digits This Week

US Public Pension Fund for Firefighters Adds Bitcoin and Ether Worth $25 Million to Portfolio Swarm of Alternative Crypto Assets Outpace Bitcoin's Gains by Double Digits This Week

Swarm of Alternative Crypto Assets Outpace Bitcoin's Gains by Double Digits This Week

Swarm of Alternative Crypto Assets Outpace Bitcoin's Gains by Double Digits This Week Swarm of Alternative Crypto Assets Outpace Bitcoin's Gains by Double Digits This Week Swarm of Alternative Crypto Assets Outpace Bitcoin's Gains by Double Digits This Week

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments