17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

JPMorgan Glide vstopa v generativni vrvež AI z blagovno znamko IndexGPT

- Advertisement -

JPMorganov tekmec ChatGPT, IndexGPT, bo verjetno nosil absolutno najbolj praktičen dizajn prek različnih industrijskih naprav, vključno s trženjem, industrijskim svetovanjem in različnimi podjetji in izdelki, ki se osredotočajo na finance (SAAS).

764 Skupaj ogledov

7 Skupni deleži

Finserv masivni JPMorgan Glide je vložil prijavo blagovne znamke za IndexGPT, s čimer je označil svoj vstop v vrvež izdelave generativnega instrumenta AI za industrijske funkcije.

Prijava blagovne znamke spremenjena vložiti na spletno stran podjetja za patente in blagovne znamke Združenih držav (USPTO) na Can also fair za znake »IndexGPT«, ki je v koraku z JPMorganom nositi v trgovini.

Pozornost je sestavljena iz znakov, ki so nam všeč, brez pisave glede na določeno vrsto, velikost ali barvo pisave. Vir: USPTOZgornja slika prikazuje besedilno gradivo za vzdih v zelo všečnem znaki, ki so bili spremenjeni v spremljajočo prijavo blagovne znamke JPMorgan — »brez omejevanja katere koli posebne vrste, velikosti ali barve pisave.«

IndexGPT bo verjetno nosil absolutno najbolj praktičen dizajn prek različnih industrijske naprave, med drugim vključno s trženjem, industrijskim svetovanjem in različnimi podjetji in izdelki, ki se osredotočajo na finance (SAAS).

Prijava blagovne znamke JPMorgan za IndexGPT . Vir: USPTOPredložitev blagovne znamke JPMorgan odraža misli njegovega izvršnega direktorja Jamieja Dimon o človeški inteligenci (AI). Aprila je Dimon natisnil, da ima podjetje več 210 AI porabi primerke v proizvodnji za tveganje, iskanje, trženje, spretnosti strank in preprečevanje goljufij. Rekel je:

»AI in surova predmetna tkanina, ki jo hrani, pili, bo verjetno resno vplivalo na prihodnji uspeh našega podjetja — pomena uvajanja sodobnih tehnologij preprosto ni več mogoče preceniti.«JPMorgan namerava opolnomočiti svoje delavce s ChatGPT in raznolikimi orodji za urejen jezikovni model.

Povezano: 7 vtičnikov ChatGPT za povečanje produktivnosti

Medtem ko tehnološki velikani, vsi absolutno najbolj praktični dizajni v vseh industrijskih vertikalah, hitro sledijo svoji formulaciji v sprejemanje generativnih AI-jev, je Apple naredil U-flip z omejitvijo porabe ChatGPT in podobnih orodij.

Notranja datoteka je natisnila Applove težave, o katerih bi se lahko verjetno morda spomnili na ogrožanje občutljivih datotek.

Medtem ko je Apple izpostavil strah pred razkritjem zaupnih datotek, je tudi omejil porabo GitHubovega AI instrumenta Copilot, aplikacije v lasti Microsofta, ki avtomatizira pisanje strojne kode.

Journal: Ameriška podjetja za pregon krepijo pozornost proti kriminalu, povezanemu s kripto

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -