15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice JPMorgan, Goldman Sachs uvajata pokritost zalog Coinbase - do 60% navzgor

JPMorgan, Goldman Sachs uvajata pokritost zalog Coinbase – do 60% navzgor

JPMorgan, Goldman Sachs Initiate Coverage of Coinbase Stock — up to 60% Price Upside

Investicijski banki JPMorgan in Goldman Sachs so začeli pokrivati ​​delnice Coinbase Global. JPMorgan daje Coinbase oceno s prekomerno telesno težo z 60 % potenciala navzgor, medtem ko Goldman Sachs začne z nakupno oceno.

JPMorgan, Goldman Sachs zdaj pokriva zaloge Coinbase

Nekaj ​​večjih investicijskih bank je ta teden sprožilo kritje delnic Coinbase Global (NASDAQ: COIN). V času pisanja je cena KOVANCA $ 233. 99.

JPMorgan je v torek sprožil pokritje Coinbase s prekomerno težo, predvsem zaradi ključnega položaja podjetja v rastočem kriptovalutnem prostoru, je pojasnil analitik Kenneth Worthington. Podjetje postavi ciljno ceno za Coinbase na $ 371, a 59% povečanje od trenutne ravni. Analitik je podrobno opisal:

Kriptomarke vidimo kot trajne in rastoče in pričakujemo, da ima Coinbase priložnost vplivati ​​in izkoristiti ta rast trga z novostmi.

Druga investicijska banka, Goldman Sachs, je v ponedeljek sprožila kritje delnic Coinbase Global z oceno nakupa. Podjetje je postavilo ciljno ceno za Coinbase na $ 306, 31% povečanje od trenutne ravni .

Goldman Analitik podjetja Sachs Will Nance je pojasnil, da Coinbase Global “prinaša vzvod ekosistemu, ki je zaznamoval močno rast, ki jo spodbuja vse večje sprejemanje digitalnih valut.” Poleg tega ima COIN “privlačen poslovni model, ki uspeva na povišani volatilnosti kriptovalut”, z “pomembnimi priložnostmi za dodajanje dodatnih funkcij in zmogljivosti”. Analitik je še povedal:

Menimo, da COIN predstavlja modri način, s katerim lahko vlagamo v razvoj ekosistema .

Bitcoin News je v ponedeljek poročal, da Goldman Sachs zdaj Bitcoin šteje za naložljivo sredstvo in nov razred sredstev. “Stranke in širše ga večinoma obravnavajo kot nov razred premoženja, kar je opazno – neredko smo lahko priča pojavu novega razreda premoženja,” je zapisal Goldmanov analitik.

Bi kupili zalogo Coinbase? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Ray Dalio Buys Bitcoin Despite Saying Governments May Ban Cryptocurrencies

Goldman Sachs: Bitcoin Is Now Considered an Investable Asset, Clients Are Treating BTC as New Asset Class

Oznake v tej zgodbi

COIN, zaloga kovancev, Coinbase, coinbase global, globalna zaloga coinbase, zaloga coinbase, pokritje pokrito, Goldman Sachs, goldman sachs coinbase, pokrito kritje, investicijske banke, jp mnorgan, jpmorgan, jpmorgan coinbase, nasdaq

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments