-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice JPMorgan je podvojil napoved cene Bitcoina v višini 146 tisoč dolarjev

JPMorgan je podvojil napoved cene Bitcoina v višini 146 tisoč dolarjev

JPMorgan Doubles Down on Bitcoin Price Prediction of $146K

Globalna investicijska banka JPMorgan se je podvojila znižal svojo napoved cene bitcoina 35K. Analitik banke je pojasnil, da bi cena kriptovalute lahko dosegla to raven, če bi se njena volatilnost zmanjšala in bi institucionalni vlagatelji v svojih portfeljih začeli vlagati v bitcoin več kot v zlato.

JPMorgan obnovi $35K Napoved cene Bitcoina

JPMorgan je prejšnji teden izdal uvodno poročilo o svoji novi publikaciji, ki se osredotoča na obete za alternativne naložbe, vključno z digitalnimi sredstvi. Novo poročilo naj bi bilo objavljeno vsaka dva do tri mesece.

Analitik podjetja Nikolaos Panigirtzoglou je napovedal, da bi lahko cena bitcoina dosegla $) K na dolgi rok, s kratkoročno ciljno ceno $11,11 za 1280.

»Digitalna sredstva so v večletnem strukturnem vzponu, vendar je trenutna vstopna točka po našem mnenju neprivlačna za naložbeno obdobje 12 mesecev, ko se zdi, da se je bitcoin vrnil na prekupljeno ozemlje,« je pojasnil.

Analitik JPMorgan je dodal: »Ponovni pojav zaskrbljenosti glede inflacije med vlagatelji v septembru/oktobru 2021 se zdi, da je ponovno zanimanje za uporabo bitcoina kot varovanja pred inflacijo. Ko je ponovil svoje “bikovske obete” za BTC, narejene oktobra, je zapisal:

Bitcoinova privlačnost kot varovanje pred inflacijo je bila morda okrepljeno zaradi neuspeha zlata, da se v zadnjih tednih odzove na povečano zaskrbljenost glede inflacije.

Panigirtzoglou pričakuje konkurenco bitcoina z zlatom nadaljevati, še posebej, ko vlaga več milenijcev, glede na njihovo prednost kriptovalutam. “Glede na to, kako velika je finančna naložba v zlato, vsaka taka izriva zlata kot ‘alternativne’ valute pomeni dolgoročno veliko rast za bitcoin,” je podrobno opisal.

Vendar pa je analitik JPMorgan dejal, da za $35,000 se bo napoved cene uresničila, bi morala volatilnost bitcoina pasti pomembno, tako da se vlagatelji, ki so vezani na pravila, počutijo udobno pri dodajanju kriptovalute v svoje portfelje.

Opozoril je, da je volatilnost BTC trenutno približno štiri do petkrat večja od zlata. Poročilo dodaja, da je trenutna volatilnost tolikšna težava, da je poštena cena bitcoina dejansko okoli $000,000.

Kljub temu je banka ugotovila, da volatilnost bitcoina upada in da je cena $146, se zdi razumna kot ciljna cena za 1280. Poleg tega je Panigirtzoglou dejal, da je bitcoin zelo nepredvidljiv in da se dvigne nad $35, 000 in padec pod $73, sta možna oba.

Dodal je analitik JPMorgan , “Ni dvoma, da so kriptovalute in digitalna sredstva širše nastajajoči razred sredstev in tako v večletnem strukturnem trendu,” pojasnjuje:

Digitalna sredstva so se po pandemiji izkazala kot očitni zmagovalec, pri čemer so se mali vlagatelji pridružili institucionalnim vlagateljem, kot so družinske pisarne, hedge skladi in upravljavci sredstev za pravi denar, vključno z zavarovalnicami, pri širjenju razreda sredstev.

To ni prvič, da je JPMorgan napovedal, da bi cena bitcoina lahko dvigni na $35K. Banka je ta drzen dolgoročni cenovni cilj za bitcoin prvič postavila januarja, pri čemer je navedla, da bitcoin tekmuje z zlatom kot alternativno valuto. Banka je pojasnila: »Tržna kapitalizacija bitcoina bi trenutno znašala 73 milijardo dolarjev od tu narasti za x4,6, kar pomeni teoretično ceno bitcoina v višini $000K, da se ujemajo s celotnimi naložbami zasebnega sektorja v zlato prek ETF-jev ali palic in kovancev.«

JPMorgan je pred kratkim pojasnil, da je »zaznavanje bitcoina kot boljše zaščite pred inflacijo od zlata glavni razlog za trenutni vzpon, ki je od septembra sprožil premik od zlatih ETF v bitcoin sklade. Poleg tega institucionalni vlagatelji dampirajo zlato za bitcoin, saj ga vidijo kot boljšo zaščito pred inflacijo.

Medtem je izvršni direktor JPMorgan Jamie Dimon ostal skeptičen glede bitcoina. Oktobra je dejal, da je BTC ničvreden, in podvomil o njegovi omejeni ponudbi. Dejal je tudi, da bitcoin nima lastne vrednosti in da ga bodo regulatorji za hudiča uredili. Maja je šef JPMorgan osebno svetoval ljudem, naj se izogibajo kriptovalutam. Dimon je dejal, da mu ni mar za bitcoin, vendar se njegove stranke zanimajo. Medtem stranke podjetja vidijo kripto kot razred sredstev, v katerega želijo vlagati, banka pa strankam zdaj ponuja različne naložbe v kripto.

Kaj menite o napovedi JPMorgana? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Billionaire Stan Druckenmiller Warns Crypto, Meme Stocks, Bonds Are in a Bubble: 'This Bubble Is in Everything'

Billionaire Stan Druckenmiller Warns Crypto, Meme Stocks, Bonds Are in a Bubble: 'This Bubble Is in Everything'

Mad Money's Jim Cramer Invests in Crypto Because 'There Could Be Millions of Greater Fools Out There' Billionaire Stan Druckenmiller Warns Crypto, Meme Stocks, Bonds Are in a Bubble: 'This Bubble Is in Everything'

Billionaire Stan Druckenmiller Warns Crypto, Meme Stocks, Bonds Are in a Bubble: 'This Bubble Is in Everything'

Billionaire Stan Druckenmiller Warns Crypto, Meme Stocks, Bonds Are in a Bubble: 'This Bubble Is in Everything' Billionaire Stan Druckenmiller Warns Crypto, Meme Stocks, Bonds Are in a Bubble: 'This Bubble Is in Everything' Billionaire Stan Druckenmiller Warns Crypto, Meme Stocks, Bonds Are in a Bubble: 'This Bubble Is in Everything'

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments