17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice JPMorgan napoveduje, kdaj se bo trg Bitcoin Bear končal

JPMorgan napoveduje, kdaj se bo trg Bitcoin Bear končal

JPMorgan Predicts When Bitcoin Bear Market Will Be Over

Globalna investicijska banka JPMorgan je napovedala da se bo padec cene bitcoinov verjetno končal, ko se prevlada kriptovalut dvigne zgoraj 50%. “Mislim, da je to še en pokazatelj, ki ga je treba tu opazovati glede tega, ali je ta faza medveda končana ali ne,” je pojasnil analitik podjetja. JPMorgan’s Bitcoin Market Napoved

JPMorgan analitik Nikolaos Panigirtzoglou je delil svoje mnenje o tem, kdaj pričakuje, da bo trenutni trg bitcoin medvedov končan. V intervjuju za CNBC v torek je analitik pojasnil, da se bo padec cene bitcoinov verjetno končal, ko se bo tržni delež kriptovalut v vseh kriptovalutah povzpel nazaj 50%. Pojasnil je:

Tam je zdrava številka, glede na delež bitcoinov kot odstotek celotne tržne kapitalizacije kriptovalut , je 50% ali več. Mislim, da je to še en pokazatelj, ki ga je treba tu opazovati glede tega, ali je ta faza medveda končana ali ne.

“Bilo je kot 60% v začetku aprila, «analitik JPMorgan opozoril in dodal, da je bil razmeroma nizek tržni delež bitcoinov negativen signal, ki nakazuje, da zanimanje za BTC ostaja razmeroma umirjeno. Panigirtzoglou pa je poudaril, da se je tržni delež bitcoinov v zadnjih tednih povečal.

Trenutno prevladuje bitcoin 46% in cena BTC znaša $ 34, 214 v času pisanja na podlagi podatkov Bitcoin.com Markets.

Medtem ko analitik JPMorgan vidi malo znakov velikih vlagateljev, ki kupujejo dip v bitcoin, zabeleženo:

Pretok v ethereum sklade se je v zadnjih dveh do treh tednih upočasnil, hkrati s pretokom v bitcoin sklade… se je izboljšalo. To pomeni, da nekateri institucionalni vlagatelji morda vidijo relativno vrednostno priložnost za nakup bitcoinov in prodajo drugih kriptovalut.

Prejšnji teden je drugi analitik JPMorgan dejal, da kripto trg zdravi, čeprav še ni zdrav. Poleg tega so kratkoročni obeti za kripto trg “zahtevni,” je dodal analitik in opozoril na več razprodaj.

Panigirtzoglou je v začetku tega meseca dejal, da “obstaja” nenavaden razvoj «v trendu bitcoin terminskih pogodb. “Verjamemo, da je vrnitev nazaj v zadnje tedne negativni signal, ki kaže na medvedji trg,” je zapisal.

Medtem je predsednik uprave JPMorgan Jamie Dimon prejšnji mesec dejal med svojim kongresnim pričevanjem pred Odborom hiše za finančne storitve v zvezi s kriptovaluto, da je njegov osebni nasvet ljudem, naj se držijo stran od bitcoinov. Kljub temu je priznal, da si stranke JPMorgan želijo izpostavljenosti kriptovaluti.

Kaj menite o napovedih bitcoinov JPMorgan? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Bitcoin Still Commands the 9th Largest Market Capitalization in the World

As the Top Coins Lag Behind, an Odd Bunch of Crypto Assets See Double-Digit Gains

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments