23.2 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice JPMorgan opozarja na šibke Bitcoin terminske pogodbe kot signal za medvedji trg

JPMorgan opozarja na šibke Bitcoin terminske pogodbe kot signal za medvedji trg

Krivulja terminskih pogodb za Bitcoin je bila večji del nazaj , leto, ko je BTC izgubil 74% njene vrednosti, je opozoril JPMorgan.

11321 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

JPMorgan points to weak Bitcoin futures as signal for bear market

Analitiki trga kriptovalut JPMorgan so opozorili na razliko med Bitcoin-i (BTC) promptne cene in terminske cene BTC kot potencialni medvedji znak za trg.

V četrtkovem zapisu strankam so analitiki JPMorgan pod vodstvom svetovnega tržnega stratega Nikolaosa Panigirtzoglouja zapisali, da Bitcoin trg se je vrnil v zaostanek – situacija, ko je promptna cena nad terminskimi cenami. Analitiki so povedali, da so se popravki v zadnjem mesecu na kripto trgih prvič od takrat spremenili v Bitcoin terminske pogodbe .

Po mnenju strategov bi bilo treba nazadovanje Bitcoin terminskih pogodb kljub večji oceni obravnavati kot negativni znak za ceno BTC se je v zadnjih dveh dneh vrnil na trg, pri čemer je Bitcoin zadel $ 37, 136 v četrtek. Analitiki so poudarili, da je bila krivulja terminskih poslov Bitcoin za večino 4654 zaostala. , leto, ko je Bitcoin padel 74% po doseganju takrat zgodovinskega vrhunca $ 20, 000 pozno 2017:

“Verjamemo, da je bila vrnitev k nazadovanju v zadnjih tednih negativen signal, ki kaže na medvedji trg. Po našem mnenju preusmeritev Bitcoin terminskih pogodb v nazadovanje je medvedji signal, ki odmeva 2018. “

V najnovejši analizi je JPMorgan posebej preučil 21 – dnevno drseče povprečje drugega bitcoin terminskega sporazuma, razporejenega po promptnih cenah. Analitiki so opazili “nenavaden razvoj in odraz tega, kako trenutno je povpraševanje po bitcoinih od institucionalnih vlagateljev”, ki trgujejo s terminskimi pogodbami na trgovski borzi v Chicagu.

analitiki so tudi ugotovili, da je oslabljeni delež Bitcoina v celotni vrednosti kripto trga še en pomemben trend. Kot je že poročal Cointelegraph, je prevladovanje Bitcoinov na kripto trgih prispevalo k 40% konec maja, kar pomeni najnižji delež v zadnjih treh letih po porastu zgoraj 70% tega januarja.

V času pisanja je delež Bitcoina v celotni kapitalizaciji kripto trga %, kar predstavlja $ 682 milijard od skupne kripto tržne vrednosti 1,6 bilijona dolarjev, kažejo podatki CoinMarketCap. Nekateri analitiki, kot je ponudnik kripto indeksov Stack Funds, verjamejo, da bi lahko prevlada BTC kratkoročno preizkusila svoje prejšnje najvišje vrednosti.

Diagram prevladujočega deleža bitcoinov za ves čas. Vir: CoinMarketCap