19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice JPMorgan zalaga denar - izvršni direktor trdi, da bo "zelo dobra inflacija...

JPMorgan zalaga denar – izvršni direktor trdi, da bo “zelo dobra inflacija več kot le prehodna”


JPMorgan Is Stockpiling Cash - CEO Claims There’s a ‘Very Good Chance Inflation Will Be More Than Transitory’

Investicijska banka JPMorgan Chase skladišči denar po besedah ​​izvršnega direktorja podjetja Jamieja Dimona. Zdi se, da investicijski bančnik ne verjame, da je inflacija “prehodna”, in meni, da obstaja “zelo velika verjetnost”, da bi se inflacija lahko zadržala.

Generalni direktor JPMorgan Chase: ‘Pričakujem višje stopnje in večjo inflacijo’

Na koncu Aprila so Bitcoin.com News poročali o Zveznem odboru za odprti trg (FOMC) in pojasnili, kako so člani FOMC rekli, da se bo referenčna obrestna mera držala blizu ničle. Poleg tega so člani FOMC tudi dejali, da odbor ni preveč zaskrbljen zaradi inflacije, vendar priznava, da ima inflacija “prehodne učinke” na ameriško gospodarstvo.

Šef JPMorgan Chase po njegovih nedavnih izjavah ne verjame, da je temu tako. Medtem ko je konec maja javnosti povedal, da je ljudi opozarjal na kriptovalute, je Dimon nedavno opozoril na pobegnjeno inflacijo, skupaj z napovedmi inflacije Larryja Summersa.

V ponedeljek med konferenco, Dimon je ponovil svojo napoved inflacije in opozoril, da je njegova finančna institucija “dejansko kopičila” denar. Razlog, da JPMorgan Chase kopiči gotovino, je v tem, da Dimon meni, da inflacija ne bo začasna.

“Imamo veliko denarja in zmogljivosti in bomo zelo potrpežljiv, ker mislim, da imate zelo dobre možnosti, da bo inflacija več kot le prehodna, «je na konferenci pojasnil Dimon. Dimon je še zatrdil, da bo JPMorgan Chase pripravljen na dohodne stopnje inflacije in višje stopnje.

“Če pogledate našo bilanco stanja, imamo $ 500 milijard gotovine, dejansko smo zalagali vedno več denarja, čakamo na priložnosti vlagajte po višjih stopnjah, «je poudaril Dimon. “Pričakujem, da bom videl višje stopnje in večjo inflacijo, in na to smo pripravljeni.”

Makro analitik Sven Henrich: “The Fed Je neenakost bogastva zmanjšal na neupravičene ravni ‘

Dimon ni edini naložbeni mogotec, ki verjame, da lahko inflacija upočasni ameriško gospodarstvo, kot so mnogi drugi opozarjali na Politika sproščanja denarne politike Zvezne rezerve. Ustanovitelj spletnega mesta northmantrader.com Sven Henrich še naprej kritizira vedenje ameriške centralne banke.

„Fed je pri ustvarjanju neenakosti v bogastvu izkrivil neupravičene ravni. življenjski stroški za vse bolj nedostopni, v postopku pa so odpihnili zgodovinski mehurček premoženja, ki bo, če in ko bo izpuhtel, škodoval vsem, «je v torek dejal Henrich. Henrich je svoje ostre kritike dodal z besedami:

Institucionalna aroganca je osupljiva in se ne zdi kdor koli v tej upravi Fed s kakršno koli hrbtenico in občutkom odgovornosti, da vstane in reče: Dovolj.

V ponedeljek je tudi ustanovitelj podjetja za upravljanje premoženja Tudor Investment Corp. Paul Tudor Jones izrazil neodobravanje zaradi pomanjkanja skrbi glede inflacije pri Zvezni rezervi. Jones je v bistvu opozoril, da je ogrožena verodostojnost ameriške centralne banke, če inflacija ni začasna, kot napovedujejo člani FOMC. Milijarder Stanley Druckenmiller je prejšnji teden za CNBC povedal, da bodo vlagatelji ignorirali inflacijo, “dokler Fed ne preneha preklicati tržnih signalov.”

V drugem pogovoru med oddajo Closing Bell je izvršni direktor Morgan Stanley James Gorman je za CNBC dejal Wilfred Frost, da ne verjame, da bo inflacija prehodna in da bo roka Zvezne rezerve prisiljena zvišati obrestne mere.

“Vprašanje je, kdaj Napajalna poteza? ” Je pripomnil Gorman. “V določenem trenutku se mora premakniti in mislim, da je pristranskost bolj verjetna prej kot kažejo trenutne pike, ne pa pozneje,” je dodal izvršni direktor Morgan Stanley.

Peter Schiff misli, da je čudno, da finančna podjetja nabirajo zelena sredstva namesto zlata

Gold bug in ekonomist Peter Schiff meni, da se zdi, da je ameriško prebivalstvo zdaj “še bolj samozavestno, ko je inflacija prehodna, kot je bila, preden smo dobili vse te res slabe podatke.” Namesto da bi kopičil zelenice, kot to počne šef JPMorgan Chase Jamie Dimon, je Schiff pojasnil, da bi domneval, da bodo dolarji odpuščeni, da bi se rešili padajočih vrednosti.

“Resničnost je, če imate inflacijo, bi se v resnici moralo dogajati, da bi vlagatelji morali prodajati dolarje, ker izgubljajo vrednost, «je dejal Schiff v torek v svojem podcastu. »Obveznice bi morali prodati še hitreje, saj v prihodnosti predstavljajo dolarje, ki bodo v sedanjosti vredni celo manj kot dolarji. In zlato bi morali kupovati kot zaščito pred to inflacijo. «

Schiff je poudaril, da se zdaj dogaja ravno nasprotno, in dejal, da iskreno ne razume, zakaj podjetja si nabirajo zelene donose. Seveda je ekonomist tudi v podcastu razkril svoje najljubše svetleče rumeno blago in dejal, da bodo pametni ljudje zlato kupili kot zaščito pred to finančno katastrofo.

“V dolgoročno bi kdorkoli, ki dejansko razume pomen dogajanja, izkoristil te tržne poteze, da bi prodal dolarje v reli in kupil zlato v dip, ker bodo večje poteze očitno padle v dolar, tako dol v Ameriške zakladnice, ki predstavljajo prihodnja plačila dolarjev, in velik napredek v zlatu, “je zaključil Schiff.

Kaj menite o izjavah Jamieja Dimona o inflaciji in zalogi JPMorgan Chasea? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

After Central Bank Devalues Naira by 5% Finance Minister Attributes Drop to 'Market Forces'

Lebanese Economy Crashes to New Lows - In Less Than Two Years Nation's Currency Lost 90% Against the US Dollar

Oznake v tej zgodbi

Dolarji, ekonomija, Fed, Federal Reserve, zlato, inflacija, pomisleki glede inflacije, James Gorman, Jamie Dimon , JPMorgan Chase, izvršni direktor JPMorgan Chase, izvršni direktor Morgan Stanley, Paul Tudor Jones, Peter Schiff, Stanley Druckenmiller, zaloge dolarjev, zaloge Greenbacks, Sven Henrich, prehodno, ameriška centralna banka, ameriški dolar

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments